Hvem har flest penge.

Hvem har flest penge. Bistand
Jeg er alene med tre børn og er på bistndshjælp, kan det betale sig at tage arbejde i en forretning, jeg kan få 17000,- pr måned.

betaler sig big time mortilspirrevip
Nææ - du kan sikkert ikke få mere i lønningsposen. Men hvilke fremtidsudsigter og muligheder for avancement ligger i bistand? Hvad med selvværd og selvbillede. Jeg ville da tusind gange hellere fortælle, at jeg er ansat i en butik end bistandsklient.
Ja gu kan det betale sig!!

Er der nogen som kender forskellen. Bistand
Det eneste jeg ikke har forstand på er penge, det jeg modtager i dag kan ikke slå til, passer det at jeg vil få færre penge til forbrug.

Det kan altid betale sig at arbejde Bimmer ILP
Du får nemlig en regulering af din løn, der
overstiger din bistand. Desuden kan du købe
varerne til en fordelagtig pris i butikken.

hej din dovne ting halløjsaaa
Let da din bagdel og kom i gang!

Jeg vil meget gerne arbejde. Bistand
Jeg har fået oplyst af en ven, at jeg kommer til at mangle mange penge, er der ingen her som kende regler for børnepenge og skat?

Intelligens! Morpower
Det er da ikke dovenskab, men et tegn på HØJ intelligens, at hun ikke vil arbejde for mindre end hun kan holde fri for! Desuden har hun 3 børn at tage sig af - hvad med dem, når mor bliver kassedame? KVIKKE!!!! (PS.jeg har egen virksomhed så jeg er ikke "kollega" til hende)

Ja det kan betale sig. Anonym
Hvad det nøjagtigt betyder for dig, ved jeg ikke, eftersom jeg ikke kender din øvrige økonomiske situation.

Gå ind på skat.dk og regn ud hvordan dit skattekort vil se ud med en månedsløn på 17.000.

Check derefter netborger.dk og se hvad du kan få i boligsikring, friplads osv.

Men ting er helt sikker: Det er en brutto forøgelse på ca. 6000 kr om måneden. Du har givetvis stadig ret til boligsikring, måske endda det samme beløb som du får nu, og sikkert også delvis friplads i institutionene.

Ja det kan betale sig at tage sådan et job. Alene det at dine børn nu ikke længere behøver at skamme sig over, at mor bare laller rundt og laver ingenting - det er al besværet værd.

Hænderne op af lommerne og igang!

bistandshjælp er for dem der ikke kan få et arbejde. efterlønner
Hvis en bistandsklient bliver tilbudt et arbejde til 17000 om mådeden bør han/hun da tage det, men er brevet ikke lavet for at sætte bistandsklienter i et dårligt "lys" ?
Man skal ikke træde på dem der ligger ned.

Det har Don Ø og han er dette lands rigeste Sylvia
Forrza fc

WTF aka2
få nu lettet røver din bums få lidt værdighed det er usselt at spekulere i hvordan man nemmest får penge i kassen,bistand børnepenge boligsikring frie instutionspladser osv det kan altid betale sig at få et arbejde,hvordan ville danmark se ud hvis vi alle var som dig???????????du burde ha klippet navlestrengen for at tænke sådan