Hvem passer hunløven sammen med?

Hvem passer hunløven sammen med? Silly-billy
Nu har jeg haft så megen udheld i kærlighed, så kan nogen fortælle mig hvilket stjernetegn hunløven passer godt sammen med? Bare sådan helt overordnet....

Tak for svar [s]

En hanløve? anonym
Naaa ved godt det ikke er det du mener.

men man kan ikke sige astrologisk at en hunløve passer sammen med en fisk feks. Det kommer meget an på alle mulige andre ting. Men generelt set kan man sige at ild passer sammen med det element der nærer det og det er luft. Lufttegn såsom vægt, vandmand og tvilling.

LØvemama bgs
Jeg er selv hunløve, og har bestemt ikke haft held med tvilling, og vandmand. Derimod skytte og vædder.. ALDRIG en jomfru... hehe.. Men som tidligere svar, så kommer det meget an på ascendant for jer begge.... osv osv.. Så, ud og kys frøer.. ;o)

eller også... gubbi_the_great
Skulle man baserer sine vigtige beslutninger i livet på andet end hvordan nogle planeter står den dag man blev født. Kunne være man selv skulle finde de personer man passede godt sammen med og ellers skide højt og helligt på deres stjernetegn.
Bare en tanke...

Ikke uden og vide anonym
hvor dit 7 hus er og din måne,venus og mars.
Og hvordan dit 5 hus er beboet.

Tja.... drudeheksehyl
Hvem som helst,passer til hvem som helst
men få passer kun til hinanden.
( Piet Hein )

Øv de smager så væmmeligt unlogged
jeg er tvilling og har være kraftgivende til en løve i 10 år, men så var jeg også brugt helt op. Rådne udsugende blærerøve. Og hold kæft, for jeg ved godt hvad jeg taler om. Jeg er løve i accendanten. [:D][:D]

5. hus?? Hvorfor nu det? ....
Er det ikke forplantnings og overskudshuset? De andre ting du nævner er jeg med på, men 5. hus har jeg ikke hørt før.

Men hvor er det en lykke Unlogged
når det endelig sker. Eller plædere du for arrangerede ægteskaber? Efterhånden som jeg bliver en ældre kone bliver tanken mig mindre og mindre fjern. Det var da en smart måde at få de tillæggende jorder på. Sund økonomisk sans.

Det er også huset anonym
for kærlighed og leg.

Så det skal med.

Lidt her
http://www.astro-service.dk/Husene%5CHus%2005.htm

Hvis du har indset det Fantastico
skulle du måske ikke invitere gifte mænd til dans eller sejlads IRL

Så sandt,så sandt drudeheksehyl
men har du slet ingen venner,der er gift?
Vil du mene at det første man spørger et menneske om er, hvis du er gift kan vi ikke være venner.
Jeg har mange gifte venner og sejler ofte med mænd,der har koner,betyder det at jeg kaster mig over dem?
Du kunne godt trænge til et par timer i almen dannelse,jeg er ikke en ægteskabsbryder,stol du roligt på det.
Måske skulle du bare blande dig helt uden om og passe dit eget.
Jeg er sådan set ligeglad med,hvad du synes,men svæversynet det er du helt bestemt.
Uha uha...jeg har ofte været eneste kvinde på en båd,specielt til kapsejlads,er det ikke frygteligt?

Tak ... Silly-billy
[;)], for alle svar - det har været underholdende....., for mit spørgsmål er naturligvis ikke så seriøst ment, men bare en af de der lettere desperate tanker som driver forbi i ny og næ....

[f]

Det mener jeg... Astrologen
Du passer bedst sammen med Vædderen og Skytten.

Løve + Vædder: Løver er styret af solen, hvilket betyder, at du er klog, kreativ, gavmild og åben som person. Du lever for at elske og for at blive elsket. Når du møder en vædder, der også er et ildtegn, er der lagt op til en hed romance. I deler barnets fascination af verden og omgivelserne, og I går begge op i det med liv og sjæl, når I bliver ramt af forelskelse. I vil have et skønt samvær, hvor I vil opleve en masse ting og få en masse glæder. Det er dog vigtigt, at du husker på, at væddere hurtigt begynder at kede sig, uanset hvad – eller hvem – de er i gang med, så det gælder for dig om konstant at være på omdrejningshøjde, hvis du skal fastholde din vædderpartners interesse.

Løve + Skytte: Når to eventyrere mødes, er grundlaget skabt for et forhold, der aldrig bliver kedeligt. Du og skytten elsker begge at være sociale, I er vilde med sport og eventyr af enhver slags. Din skytte vil åbne dine øjne for verden omkring dig, og du vil aldrig blive træt af at høre din skyttepartner tale om, hvordan han eller hun vil redde verden. Dette er et forhold, der er fyldt med optimisme, glæde og ikke mindst passion. Det har måske ikke potentialet til at blive et forhold for livet, men det vil unægtelig være sjovt, mens det står på. Problemet på længere sigt er, at I begge brænder for at leve i nuet og ikke er synderligt interesseret i at skabe et solidt fundament for fremtiden.