Hvem vinder i semifinalen Portugal - Holland?

Hvem vinder i semifinalen Portugal - Holland? professorweb
Jeg tror Portugal vinder 3-1 over Holland. Har I flere bud på aftenens resultat?

ProfessorWeb

jaaa Anonym
HAHA HVOR HAR I GODT AF DET IKKE BLEV DANMARK DER VANDT !
SÅ ER VI FRI FOR OG HØRE OM DET LORTEFODBOLD !! GODT DE TABTE !!!!!!!!!

TAK TIL DEM DER SLOG DANMARK !!!!

3 - 2 til portugal demo
Vi? Taler du om dig selv i flertal? Du ved godt man kan få piller mod den slags, ikke? Iøvrigt tabte vi til et suverænt tjekkisk hold, som jeg forventer vinder over grækenland, selvom det, rent historisk, kunne være interessant at grækenland vandt EM.

Jeg tror Portugal vinder: 2-2 fører til ekstratid, portugal scorer 3-2.

Tæt på: 2-1 til Portugal professorweb
Tjah, vi var da enige om hvem der vandt. Bare lidt for mange mål. Fortjent sejer efter min mening, selv om Holland da gav OK modstand.

ProfessorWeb

Det er dig der er slået discoworrior
Og jeg siger tak til den som slår dig.!! Og her mener jeg fysisk og ikke via et spil. Slå ham med en lægte-hammer i skallen!

jaa jaaa
JA DU ER STOR I KÆFTEN, FODBOLDFREAK !!!

Fuld fortjeneste discoworrior
Ja det var helt klart Portugals fortjeneste at de gik videre. De havde mere spil, og fik spillet til at flyde bedre og nemmere. Men endelig, højdepunktet (udover Danmark) jeg har ventet på i dette EM, at superstjernen Figo kom i gang. Og det gjorde han.!! Det var ham der styrede absolut alt fremad rettet portugisisk spil, og han satte Van Bronckhorst af gang på gang. Det er bare utrolig synd, han ikke kom tættere på målet end stolpen!! God kamp Figo. Lad os se mere af det spil i Real Madrid igen.