Hverdagens små helte.

Hverdagens små helte. claespedersen
En stor tak til hverdagens virkelige helte, der tros regn og slud og blæst trosser vejrguderne og cykler til og fra arbejder og henter deres børn, og så er det sørgeligt, at det at cykle ikke bliver værdsat mere og tros regeringens ord om tænke på befolkningens sundhedstilstand, og bruge penge på diverse oplysning kampagner om hvor vigtigt er spise rigtigt og dyrke motion.

Så er det underligt at regeringen ikke kan vedtage en lov der fjerner momsen på almindelig cykler og el-cykler og i mange byer i landet er det lidt hårdt for en mor eller far, at skulle cykle med deres lille barn på cyklen i regn og blæst og når kendsgerninger er, at hver dag folk får fri for arbejder hænger folk fast i trafikken, og ville det være smukt vis vores regering frem for kun ord, at snakke om deres omsorg for landes befolkning.

For ikke at snakke om besparelsen af benzin hvor liberalister tror at olien falder ned fra himmelen når vi brugt den olie der er golfen.

Mvh

Enig med dig Kristina unpl....
Det må vi presse på at det sker og vælge dem som kærer sig om mennesker og naturen. Når man tænker på, at energien er snart knap på resurser skulle politikerne vågne op og gøre noget så flere cykler og helst en sikkert tur på cyklen

Kærlig hilsen
Kristina

Tak. claespedersen
Hvis jeg havde børn ville jeg også være nervøs for lade dem Cykle i dag med de forhold der i trafikken, men ellers tak for din støtte.

Mvh