Hvilke datingsider er gode?

Hvilke datingsider er gode? Den ensomme single
Jeg er den type der normalt ALDRIG ville prøve med netdating, men nu er jeg alligevel i tvivl om jeg skal prøve.

Jeg har været single i flere år og har aldrig rigtig været heldig med kærligheden, til trods for at jeg rent faktisk ser udmærket ud.
Men jeg er genert, tør ikke tage chancen, tør ikke tage første skridt...

Men jeg vil ikke ind på useriøse sider hvor de fleste er folk der bare vil have korte datings med sex.

Jeg ønsker at prøve med en seriøs datingside, hvor man ikke nødvendigvis behøver at mødes.
Bare for at tjekke det ud

Er der evt. nogle seriøse sider der er gratis? For når jeg nu ikke er sikker på det er noget jeg vil, er det måske en ide at tjekke en af de gratis seriøse sider ud først.
Så kan jeg jo altid gå til betalings netdating sider hvis det føles sikkert nok.

Jeg håber stadig at møde den eneste ene via "virkeligheden," men indtil da skader det vel ikke at prøve sig lidt frem via Internettet.

Mange muligheder.. Single38
Jeg har mødt nogen piger på dating.dk gennem tiden, heribland en jeg var kærester med i 2 år, og 3 af mine venner mødte piger der og flyttede sammen og fik børn med piger derfra, så det kan virke..

Ellers er der de mere specialiserede datingportaler fx elitedating primært for karrierefolket, fitnesdating for sportsfolket, farmerdating for folk der vil et liv på landet, bdsmworld for sadomasochisterne og så er der alle mulige andre.

Det som egentlig har virket bedst for mig er dog noget helt andet. Nemlig at gå ind på forum.dk og chatte piger op, hvor der er kemi. Men det tager mange mange mange timer at chatte sig frem til en pige som man har lys til at invitere ud.

Det lyder som om du er pige siden du ikke har lyst til steder, hvor det bare går ud på engangsknald? Jamen, skriv i din profil på en pæn måde at du ikke går hurtigt frem, men vil tage dig den tid, som du behøver, med lidt held så vil mændene der kun går efter hurtig sex, så springe dig over ;)

Prøv match Anonym
Hejsa... Syntes du skulle prøve match. Det er en af de mere seriøse også fordi det koster noget at have sin profil der.
Jeg fandt min kæreste der.... En ting du ikke skal gøre, det er at finde din kæreste på en chat.... De mænd derinde har tit været hele vejen rundt mellem de damer der er derinde. Siger ikke det gælder alle fyrene. En chatter mand kan det med ord, det er tit man slet ikke kan genkende ham i det rigtige liv.
Jeg har været chatter i 11 år sådan on/off.... ikke som søgende. Jeg syntes det er fin tidsfordriv ikke andet...Så sidder du en aften og keder dig så kig evt. ind på forum/generel/ chatten...
ønsker dig held og lykke

hold dig fra B2 en der gik i fælden
B2 er en meget dyr kontakside, som dere reklameres for på SOL's forside . Min. binding er 3 mdr. = 1300 kr. Desuden er det meget svært at finde frem til hvordan man kan stoppe deres træk på kreditkortet.

soulmate chr
Hej til den ensomme single.

Prøv: www.soulmate.dk
Er en meget seriøs dating side for mennesker der ønsker at møde sin soulmate, eller den store kærlighed, venskab med ligesindede.
Har også været imod dating over nettet, og alligevel efter at havde været alene længe, fået denne dating side anbefalet af en ven, og fik mig selv oprettet.
Er gratis at oprette, gratis at søge på andre, men at kontakte andre koster dog. Kig forbi, det koster ikke noget

Nej ikke kalla
nogle gratis der er gode tror jeg ... hænger jo nok sammen :-D

Nu kender jeg ikke din alder såh svært at råde nogle er for unge andre for ældre brugere

The usual suspect :-) Den tosomme mand
Jeg vil anbefale Dating.dk

Selv havde jeg aldrig haft en kæreste før jeg begyndte at date, jeg prøvede så forskellige som netdating.dk, amante.dk, scor.dk, 123dating.dk, etc, men uden at møde nogle seriøse kvinder. Da jeg så tog mig sammen til at betale for et abonnement til Dating.dk, der oplevede jeg, at kvinderne var mere seriøse og fik rent faktisk også flere uopfordrede henvendelser på min seriøse profil.

Efter nogle dates fandt jeg så kvinden i mit liv - hurra [:)][l][l]

Mine erfaringer er godtnok tilbage til omkring årtusindeskiftet, jeg ved ikke om dating.dk har ændret sig siden. Hvad jeg "hører", er at stort set alle datingsites er overbefolket med "underernærede" sexmonstre af begge køn og "simple" personligheder, men mon ikke der også findes nogle "Normale" derude.

Så min anbefaling er dating.dk - at du skal betale kan godt være en garant for at folk søger mere seriøst efter en fast partner og ikke bare bolledamer som Simon Spies har brugt for 25 år siden.

det er en super side... anonym
fandt det jeg søgte der.. :-)