Hvilke motions videoer virker?

Hvilke motions videoer virker? Anonym
Hej

Nå men jeg er nød til og spørge, inden jeg smutter ned og bruger penge på noget der måske ikke virker.
Virker de pilates videoer eller skal jeg vælge Charlotte Bircow. Er bøgerne lige så gode som videoerne? ( hvis der findes sådan nogen)?. Jeg har prøvet øvelserne fra iform, snøft jeg kunne ikke finde ud af dem. Jeg er meget tålmodig, så skidt med at det tager nogle måneder inden det kan ses. Jeg når det alligevel ikke til denne sommer, men har i det mindste fundet motivationen. Jeg er ikke så vild med at skal i motionscenter, jeg mener man må da kunne gøre noget hjemme?

PS: Kender I andre motionvideoer.

ja sørme virker de kondifreak
Køb hundrede stk. af omtalte videofilm, og læg dem på græsplænen ved siden af hækken ind til naboen. Tag nu en af gangen op og lav så 10 englehop hvorefter du kyler den ind til naboen. Når du så er færdig med det, løber du ind til din nabo og gentager sammen prodcedure en gang til. Når du har gjort det en hel dag, se..så garantere jeg at du har tabt dig. Okay måske kun lidt, men det er da bedre end ingenting.

Windsor Pilates d.j.m
En af mine venner har benyttet Windsor Pilates,med gode resultater... God allround work out siger han...Denne video kan købes forskellige steder på nettet... Men i hvilke danske foretninger den kan købes ved jeg ikke.. Held og lykke.. En sund sjæl i et sundt legeme.. sagde en klog mand engang...

Charlotte Bircow forever Slankefreaken
Hej allesammen...

Jeg har med stor glæde og fornøjelse lavet Charlottes video "Balder af stål" 3-4 gange om ugen (som anbefalet).
Jeg er meget tilfreds.
Der er en del gode øvelser, grundlæggende handler det i denne video om at få fedtet lavet om til muskler- og DET VIRKER...

Da denne video er ret gammel betyder det også at prisen er meget rimelig, tjek fx:

http://www.CharlotteBircow.dk

God fornøjelse :-)

pilates virker sussi
hvis du gerne vil tabe dig, men også forme din krop, så skal du altså bare begynde med at lave pilates. Det virker!!! jeg har dyrket pilates i snart to mdr, og jeg har tabt mange cm og 4 kg. Du får det meget bedre med dig selv efter øvelserne, og det er selt ike så svært. Først når man har prøvet det, så kan man ikke undvære pilates igen. Man er helt hooked.