Hvilke skader kan en labret medføre?

Hvilke skader kan en labret medføre? laerkenerup
Jeg vil super gerne have en labret, men da jeg kun er 15, bestemmer min mor stadig over mig [:/] Hun vil absolut ikke have at jeg får en. Hun siger det er usundt for tænderne og at det gør et eller andet kemisk, som heller ikke er godt?
Så jeg fandt den her side, og lavede et indlæg, for at få nogen agrumenter for at jeg gerne skulle måtte få en.
Så.. Er der nogen der har nogen idéer om hvor slemt det er med hensyn til skader i tænderne? Og er der noget man kan gøre ved det, hvis det skulle ske? [:)]

Læbepiercing loejsermand
En overgang tog jeg jævnligt bussen fra Albertslund.

En dag kom en smuk, meget ung pige til stoppestedet. Jeg havde set hende før. Hun var febril og hævet i hele hovede. Hun havde fået foretaget en piercing i underlæben. Den var tydeligt betændt, og hun kunne dårligt tale.

Jeg så hende aldrig mere, men hørte at hun ikke overlevede infektionen.

MVH
GL

Hvad i alverden er en labret? Knud Opstein
Jeg kender en labret larve. Men ikke en labret ingenting.

Jeg har labret sanessa
Det er IKKE en læbepiercing. Den sidder længere nede og rammer derfor ikke tænderne.

Jeg skal være ærlig og oprigtig og sige det nev lidt da den blev piercet, men ellers har der aldrig nogensinde været noget vrøvl med den...og jeg har sgu haft min i mange år.

det man skal være opmærksom på er, at rense den efter alle kunstens regler også efter den er hele op.

Det tager et par måneder eller tre at den er helet helt op, men det kan altid svare sig at holde sådan noget rent.

Der har aldrig været sket noget med mine tænder heller....Det er faktisk den piercing jeg har haft mindst ballade med.

Synes godt nok det opfører sig meget forskelligt. Den jeg har i højre øre er lavet ef en professionel, det går der jævnligt betændelse i selvom jeg har haft det hul i 32 år...Det hul jeg har i venstre øre lavede jeg selv for 33 år siden...og selvom det var det stokholmske blodbad, så har der ikke været noget med det siden det helede op.... Den piercing jeg har i næsen er jeg nødt til at have noget i hele tiden, ellers vokser det til...det sker bare lynhurtigt....underligt det er så forskelligt.

Min datter var syg med feber en hel uge, efter hun fik sin tungepiercing, en af mine mandlige venner tog på festival lige efter han havde fået sin...ingen ballade.

Min datter måtte tage sig tungepiercing ud, fordi den udover at aldrig hele ordentligt op, så fik hun skade på tænderne af den. Hun har nu en læbepiercing med en guldring i...der har aldrig været noget med den.

Alt det bare for at sige, at det er ikke noget man kan forudsige noget om.

Piercing. Freja W.
Well, don't worry til din mor.. en ganske normal labret burde ikke gøre den store skade, men selvfølgeig er det forskelligt fra person til person.
jeg har 2 labrets og har haft den omtrent 2 år, uden betændelse, tandskade osv., fortæl et til din mor!
lowbret er desuden den læbepiercing der plejer at medføre nedtrukket tandkød, men en normal labret plejer ikke at give skader (:

læbepiercing pøllerøv
Jeg har haft en læbepiercing i den ene side, og har nu en i midten.
Kan ikke huske hva en labret er, kun at det er en oralpiercing.
Jeg fik afvide hvis jeg valgte at få sat en stav i underlæben ville skaden mest gå ud over mit tandkøb. Det ville blive irriteret af piercingen og derfor ville det trække sig tilbage, så tandroden ville blive blottet. Det gør den også på gamle mennesker og til sidst ryger tænderne altså ud. Men hvis jeg fik en ring sat i, ville den skade mine tænder. Emaljen ville blive slebet af og det er den som beskytter mod huller i tænderne..

jeg har haft en men tog den ud mailo
jeg fik nedtrukket tandkød ned til roden ved nerverne, så jeg blev nød til at tage den ud.. ville ønske at jeg ikk havde fået den lavet ..så mit råd er vælg et andet sted så du ikk ødelægger dine tænder.. så din mor har desværre ret.. men det er jo forskelligt fra person til person.. men mit råd er. la vær med at risikere at få ødelagt dine tænder.. der er mange andre steder der er flotte og som ikk gør nogen skade, har selv 10 andre steder.. håber jeg ku hjælpe dig [:)]

..dffg ..dfg
må heller ikke få er os kun 15.

brug bioplast mettesexy
Du skal bare bruge en bio-plast, som f.eks den her: http://piercingpusher.dk/product.php?id_product=378 , så har du en labret, men ikke noget metal i munden..[;)]

Overdrevet? るふ...
Er dette ikke lidt overdrevet? Jeg er selv 15 år og har fået lov til at få en labret, også kaldet en læbepiercing på dansk.

Det er klart at det bliver betændt, hvis man ikke passer det. Man skal rense både sin mund og sin hud, ellers er det jo soleklart at det sker.
Ked af at hun døde.

- るふ/Lufu.