hvilken autostol til 2 1/2 årigt barn

hvilken autostol til 2 1/2 årigt barn skytten78
min datter sidder nu i en Rømer 9-18 kg, og min søn i en o-13 kg.
men.. da min søn er ved at være for lang/stor til baby-autostolen, vil jeg gerne have ham over i storesøsters stol, da den vil være bedre for ham. Men så er spørgsmålet hvilken stol hun skal have. Hun er som sagt to et halvt år, 13 kg og 93 cm høj..
Tænker lidt på at købe endnu en Rømer stol, den slags der lidt minder om et sæde med ryg og armlæn.. de hedder vist 15-36 kg... der sker vel ikke noget ved at hun "kun" vejer 13 kg, hun er snart for lang til stolen hun sidder i nu, og besværligt at komme op og ned fra stolen, desuden kan hun næsten ikke sidde der med vinterovertøjet på..

erfaringer/råd søges.

Römer er en sikker stol jf. FDM kvinde40
se evt. FDMs test af autostole.

Der var også en skrækkelig oplysning: at FDB's autostol er fuldstændig usikker.

Barnet skal veje 15 kg... miss-mee
...for at udløse bilens sikkerhedssele. Nu kender jeg ikke Rømer, så derfor ved jeg ikke om den bruger bilens sikkerhedssele til barnet eller til stolen.

Men vær obs på det...:-)

...mee:-)

Vi havde samme problem Mor til 2
blot var storebror næsten tung nok.

Vi købte en Recaro til ham, da den er meget let i konstruktionen og med indsats kan bruges helt ned til 9 kg.

Römers til de store skal prøves på barnet, da der er en krave tæt om hovedet på barnet. Vi brød os ikke om den.

Held og lykke.
:o)

Autostol mccracken
Prøv at gå på www.taenk.dk

Her finder du udførlige tests på forskellige autostole, her de bekræfter at man ikke skal spare på autostole, men man kan altså godt få en god en til omkring 1500,-

I øvrigt er det en dårlig idé at sidde fastspændt med vintertøj på, da det "slip" som tøjet giver kan være nok til at barnet ikke bliver holdt godt nok fast. Lidt det samme gælder fakstisk for voksne også. Men de færreste efterlever vist den tommelfinger-regel.