Hvilken mobil er bedst lige nu?

Hvilken mobil er bedst lige nu? nymobil
Hej. Står for at skulle udskifte min gamle mobil til en nyere og bedre. Min mand har HTC Touch diamond, men den er en smule for avanceret for mig. Jeg bruger mest min mobil til at sende sms'er. Har prøvet Samsung og Nokia, så det skal nok være et af de mærker
Hvilke modeller er de bedste på markedet lige nu?

Sony Ericsson, måske Telepsykotisk magasi
En god ven fik mig efter flere forgæves forsøg overtalt til, at skifte fra Nokia til SE.
Og det må jeg indrømme er et godt byt. Menuerne ligner hinanden, der er nogle små tastatur/sms forskelle, men det er jeg kommet over.
Jeg mener min hedder C700I, deres svar på en håndværkertelefon, men den er ikke spor klodset eller særlig stor. Men der er naturligvis mange andre SE-modeller.

Value for money: Sony-Ericsson W760I Teliakunde
Her får du både højkvalitets radiosignal, afspilning af musik og videoer, en fin wap-browser samt ikke mindst ...en GPS modtager og 3 medfølgende GPS-programmer. Det eneste jeg savner ved GPS'en, er at den kan måle højdedifferencer, som andre GPS-receivere kan. Jeg bruger den til at logge cykelrouter, og der var det smart med en GPS, der kan måle højder. Her blev jeg lidt skuffet, men generelt fungerer den OK.

Når jeg skriver Value for Money: Hos Telia får du den for f.eks. 599 med 6mdrs binding til 299/md. Billigere GPS-telefon har jeg endnu ikke set ..altså hér i landet!

Nokia Junge
6300 972,- kr i Getmore uden arb.

SE C901 AWE
SE C901 er en fed telefon... Har lige fået den selv for 1 uge siden. Jeg har altid haft NOKIA, næsten... har tidligere prøvet Samsung men denne her er helt sikker den fedeste mobil jeg har haft. Jeg skifter telefon hver 6 md. og har prøvet rigtig mange forskellige modeller. Aldrig mere tilbage til NOKIA. SE gør det meget flot og simpelt. [:D]