hvilken race

hvilken race gylden
Hej jeg er en dreng som elsker at høre om folks hunde-racer og hvorfor.

Jeg har selv en Labrador og en basset, som er to dejlige hunde.
Vi fik boris(labradoren) fordi min far godt kan lide den race og vi fik ibsen(basset) fordi min mor godt kan lide den race.

håber at i vil skrive og jeg glæder mig til at læse dem.

Tysk korthåret hønsehund jessebel
Er min favorit hunderace. Nok mest fordi jeg er vokset op med en far, som er gammel jæger og altid har haft denne prægtige hunderace til brug på sine jagtture!

Men synes de fleste hunderacer er skønne. Nogle kønnere end andre og så er der dem, der er så grimme, at man ikke kan andet end holde af dem, f.eks. fransk bulldog eller de der japanske hudfolde hunde, som jeg kalder rullepølser :o)

West highland cassiopaya
Ja jeg har godt nok ingen hund lige nu, men mig og min kæreste har tænkt meget på, at få en sød lille West highland white terrier, mest fordi vi bor i lejlighed.

Men ellers har jeg jo mit hjerte ved en Golden retriever, sådan en nuga brun hundevalp, kan jeg ikke stå for. Forsat rigtig dejlig efterår

schæfer sugartroll
kan godt li' schæferen pga det er en robust hund der er til at stole på, den er utrolig intelligent og hvis man forstår at opdrage den på en ordentlig måde han man en hund som der er en utrolig go partner og som vil gå gennem ild og vand for ejeren..
men schæferen kræver megen aktivitet i hverrdagen så man skal have tid til den...

Hjemme hos os har vi haft dulkis
Sct. Bernhards hund
Tysk ruhåret hønsehund
langhåret gravhund
pomeranie
Jack Russel

og sidst Rottweiler, som er blevet skilsmissehund og derfor ikke længere bor sammen med mig.

Berner Sennen lala
er min favorit race.
Det er den fordi den er en stor kærlig kælebamse, suveren til børn, 100%loyal, og den bedste ven man kan tænke sig.
Derudover har jeg har Gravhund, Bull Terrier og Miniature Bull Terrier, alle racer som jeg også holder utroligt meget af :)

Desværre er en Berner for stor til der hvor jeg bor nu, men jeg overvejer kraftigt at anskaffe mig en Golden Retriever næste gang jeg skal have hund, fordi at sådan en har jeg drømt om siden jeg var barn, men det bliver ikke før min mco misser ikke er mere.

Vild med... anniehall
..dyr, så længe de ikke har mere end 4 ben!!!:)

Har selv haft labrador, gravvuf, berner senne (og du har helt ret i at det er en fantastisk livfuld og kærlig meget motionskrævende hund), har oz haft hest, fugle, fisk (en kende trivielle), kat, og gud bedre det....et psykotisk marsvin samt en and.

Besætningen er nu skåret ned til top fesen, meget "snakkende" kat som fungere som pelskrave i vinterhalvåret + alkoholisk...men meget morsom ølmåge!;))))

din ærbødigst Annie

labrador ***
jeg har selv en labradore (gul) som hedder pluto, vi købte ham på et dyre internat da han var 3 år gammel, aldrig har jeg kendt en dejligere hund, han er min baby og han bliver også forkælet derefter *s* han er tålmodig overfor børn og finder sig i alt...
Jeg ville også gerne have en basset hound de er så søde....

Verdens bedste rygmekanikeren
...hund er da en Dansk Svensk Gårdhund! Lutter dejlige oplevelser med en glad og nem hund, der fra naturens hånd er en ren cirkusartist.

langhåret schæfer icarus
på 4½ år, har været med til hendes fødsel. havde hendes mor og far, da jeg selv boede hjemme, og fik så min lille ønskehvalp i studentergilde/fødsdagsgave.

har tidl haft skt. bernard vovser...men er helt syg med schæfere, de er nemme og gode, kan lære mange sjove ting, god vagthund og kanon til børn, samt en virkelig smuk hund :)

min race ged
jeg syntes at laprabor er verdens beste hund den er altid søde og kloge og rolig den er nesten verdes klogeste hund ja det var min mening slut laved af jeppe

Border collie & Basset Lille mee
Jeg har en hun der hedder Luna hun er 12 uger.
Hun er en blanning af Border og Basset.
Border Collien er faren og Basseten er moren..
Hun er hyperaktiv men meget sød...

Hundevalp Alberte pigen
Jeg er den heldige ejer af en dejlig lille valp på 10 uger.
Jeg er 17 år gammel og fik min første hund som 2 årig da jeg havde utrolig meget fobi for dem. Så mine forældre mente det hjalp hvis vi selv fik en. Det blev en dejlig lille tæppetisser, (Futte) en blanding af en puddel og en gravhund. Han måtte desværre aflivet i maj iår da han havde fået kræft. Det var utrolig hårdt og er det skam stadig. Jeg havde slet ikke overvejet a vi skulle ha en ny hund efter Futte men da min mor gemte hans hundekurv gik det lidt op for mig. Men jeg blev vred og måtte grædende sige at en anden hund ikke skulle erstatte Futte og have hans ting.
Vi har så lige fået en dejlig lille valp. En blanding af en Barton og en Tysk korthåret jagthund. Barco har vi døbt ham. Og han er mit et og alt. Han ligger netop oppe i min seng på ryggen med begge forpoter lodret op i vejret og sover. hehe. Det er skønt at have liv tilbage i huset, men hårdt. Han er næsten renlig men vildt fræk. Han elsker desværre min seng meget mere end hans egen dejlige kurv, hvilket jeg ikke forstår da vi fik malet og modaniceret baggangen til når han skulle komme. Det er nok mig han tilbringer mest tid med i huset på trods af at vi er 5 i alt. Jeg holder simpelthen allerede utrolig meget af ham og jeg bruger så meget tid på ham som muligt. Nu skal han snart begynde til hundetræning/jagttræning hvilket jeg ser lidt frem til for han bider lige lovligt meget. Jeg er helt klart blevet mere hundeglad ved den her hund end ved Futte. Det er nok lidt dårlig samvittighed jeg prøver at rode bod på da jeg ikke var så meget sammen med Futte. Vores nye hund Barco har fået en anden kurv, madskål og selv en ny placering i huset hvilket jeg er skide glad for da Futte er fortid og Barco er fremtid :) Savner Futte og det savn tværer jeg over på Barco. som er blevet min bedste ven.
Ville ønske jeg ku vise et billed af ham for han er vildt nuttet og laver de underligste ting som jeg har fået taget vildt mange billeder af, hehe.
Til slut vil jeg sige at jeg ingen ynglings race har . Bar hundens personlighed passer til mig så er jeg tilfred. :)
Hundeglade Hilsner fra Alberte