Hvilken router

Hvilken router Nigol
Er netop flyttet i ny lejlighed, og her skal jeg gerne have mine store ungers stationære pc'er (Acer og Packard) på nettet, og min egen bærbare Toshiba.

Vores udbyder er ComX og lejligheden er indrettet således at vi har en laaang bowlingbane af en entré, der forbinder to sammenlagte lejligheder. Naturligt nok har mine store børn deres egen afdeling, og det giver lidt problemer når ComX's NT-box sidder i den anden afdeling... Vil naturligvis gerne være fri for at trække en masse kabler gennem entréen.

I Aceren er der installeret Zyxel wireless PCI Adapter AG-320, der skal kunne fange en router. Packarden er en ældre model, der snart udskiftes (julegave) så der skal sådan set bare skabes plads til en stationær pc mere.

Bær over med mig, hvis jeg spørger rigtig dumt.... Men er der nogle routere der er mere velegnet til dette brug end andre og måske lettere end andre at "sætte op"?

denne skipperskrå.
Linksys 4port..[;)]

Tak Nigol
for dit svar [:)]

Lur mig om der ikke er flere Linksys 4port modeller... Er der noget særligt jeg skal være opmærksom på her? Skal den indeholde dit og kunne rumme dat...

Ja - undskyld, jeg spørger som den totale it-spasser jeg er!

Dette skipperskrå.
http://edbpriser.dk/Products/Listproducts.asp?ID=67&Parent=4&Sort=&Gallery=&Producent=327&Rating=0&Max=&Soegeord=&Direction135=2&Sorted135=&Equal138=&Equal140=&Equal643=&Equal543=&Submit.x=26&Submit.y=12

Link.[;)]

Denne skipperskrå
http://edbpriser.dk/Products/Listprices.asp?ID=146294&searchArea=&Soegeord=

Funker fint hos mig,har pt 2 pc'er...[;)]