Hvilken uddannelse/job/elevplads?

Hvilken uddannelse/job/elevplads? El hadji
Hej,

Jeg blev i sommers færdig med hhx og holder nu et sabbatår, hvor jeg arbejder lidt og skal i militæret. Men jeg kan slet ikke besetemme mig til hvad jeg skal efter sommerferien. Jeg overvejer mange forskellige ting, som bl.a. forsikringselev, markedsføringsøkomuddannelse (evt. med en bachelor i sportsmanagement som overbyning), fysioterapiuddannelsen, politiskolen, journalistik eller noget helt andet. Jeg er virkelig meget i tvivl om hvad jeg skal vælge. Mine interesser er primært sport, salg, markedsføing, sprog, kulturer, at skrive og nyheder generelt.

Eventuelt nogen, der har nogle erfaringer med nogle af uddannelserne eller jobbene? Eller nogen, der har idéer eller forslag til hvad jeg kan læse?

Håber på hjælp, for er lidt på herrens mark!

På forhånd tak!

Sports journalist udsendte medarbejder
Ind på journalist skolen. Du vil ikke fortryde det.
Det er et fedt job!

Tak El hadji
Tak for to gode forslag indtil videre. Jeg har overvejet journalistuddannelsen, men jeg har hørt, at kun 25% af alle ansøgere kommer igennem nåleøjet til journalisthøjskolen, og det har faktisk skræmt mig. Er det uden grund?

NB: Kom gerne med yderligere forslag

Hvad nu hvis? El hadji
jeg kunne godt finde på at søge ind på journalisthøjskolen, selvom det sikkert er svært at komme ind.
Men noget helt andet; jeg interesserer mig jo også for markedsføring og kommunikation, og en universitetsuddannelse som sprog og international virksomhedskommunikation passer godt til mig, men tager 5 år, hvor en uddannelse som markedsføringsøkonom kun tager 2 år. Og i jobmulighedsbeskrivelserne på ug.dk er det lidt de samme karrieremuligheder der er. Mit spørgsmål er så, hvorfor skulle man bruge 3 år ekstra på en uddannelse, som giver nogenlunde samme muligheder? For man mere i løn med en universitetsuddannelse, eller hvordan?