Hvis du blev uventet gravid?

Hvis du blev uventet gravid? Mirja
Ville du så få en abort? Og hvad er din holdning til abort? Bør det afskaffes eller bestå og hvorfor?

Jeg er personligt meget for abort, især i tilfælde af voldtægt eller hændeligt uheld med beskyttelsen :0)
Synes det er ok at fravælge et liv man alligevel ikke kunne have passet på, hvis det nu skete ved et uheld

Det orker jeg ikke igen Underen
søg i debatten.

jeg er.... iza-pigen
imod aborter men kan godt forstå vis man ikk vil gennem føre en graviditet efter en voldtægt men ellers syntes jeg at man kan hjælpe personer som ikk kan få børn tænk på hvor svært de har det og hvor let andre ser på aborter som kan få en hver anden måned hmm ja jeg syntes man skulle tænke rigtig godt over det før man gør det og tænke på hvordan du kan hjælpe et par som slet ikk kan få børn

For/imod??? monicamp
Hvis jeg blev uventet gravid?? Ja det har jeg så prøvet og jeg valgte at beholde barnet. Jeg har selv den holdning at man skal tage ansvar for sine handlinger og det gjorde jeg så. Jeg satte min uddannelse på pause og alt dette besluttede jeg til trods for at jeg vidste at min den gang kæreste så ville gå fra mig og jeg ville blive alene mor - men jeg gjorde det sgu, bare viljen er der, så...!
Jeg kunne aldrig selv finde på at få en abort men jeg er ikke dybt imod det. Det kommer an på situationen og også om hvordan de kommende forældre har det med hele sagen, for i nogle tilfælde er det jo bedre med en abort - for barnets skyld!

Knus :-)

Imod Jette852001
Jeg har den holdning at abort kun skal bruges i svære tilfælde som voldtægt osv. Jeg kunne aldrig selv komme i tanke om at få det fjernet. Det er jo heller ikke sundt for livmoderen hvis man får det gjordt flere gange.

særlige tilfælde gi-mig-sol
jeg mener at hvis man er voksen og ansvarlig nok til at gå i seng med en så må man også være ansvarlig nok til at ta konsikvenserne jeg mener at hvis man bliver voldtaget så er det mere end ok at få en abort men ellers mener jeg at man må ta ansvaret for hvad man har lavet