Hvis man mangler en lejlighed.

Hvis man mangler en lejlighed. mandaabenraa
I Aabenraa er der enormt mange ledige lejligheder. Man har bygget rigtig meget , og her er der ingen problemer med at finde en bolig. Det er ikke meget ved , at man ønsker at finde en lejlighed , og måske skal vente 7 mdr. for at få en. Der kan også opstå akutte problemer , I Aabenraa , ingen problemer. Der er også mange der har fået et arbejde , det var så noget andet.

Jamen Hans
Det var da herligt; men nu er det bare ikke i Aabenraa eller omegn man har de største boligproblemer...

Øhh.. Mic.
Jamen det var da dejligt at høre. Nu er Aabenrå jo bare en lille plet i Danmark, andre steder er der problemer. Vi mister her i Aalborg i øjeblikket mange arbejdspladser, faktisk flere tusinde. Nogle firmaer er gået konkurs, andre har flyttet deres produktion andre steder hen i Danmark og så er der landsforræderne der flytter deres firmaer til de billige produtionslande for at spare et par procent. Dette er de virkelige vantro landsmænd der ikke har nogen form for fællesføelse og respekt for vi andre. Mvh. en endnu ikke arbejdsløs.

I´ll second that!!! Lobo
Jeg er helt enig med dig. De ledelser af firmaer der flytter deres produktion til Ungarn eller Kina for at spare penge er helt klart at betragte som landsforræddere af den værste kaliber. De er i mine øjne på højde med stikkerne og regeringen fra besættelsestiden, og burde straffes herefter.

Jeg bor også i Aalborg og jeg kan virkelig blive træt af at høre om store virksomheder, der tjener en formue i forvejen sige at vi flytter lige til Polen for at tjene noget mere, FØJ!!!

M.V.H.

En der stadig har et arbejde i Nordjylland!!!

Hej Mic. mandaabenraa
Hej med dig. Ja det er ikke meget ved de problemer der er i Ålborg , som du beskriver. Mange mennesker får store problemer. De flytter arbejdspladser til udlandet . Det har jeg også noget imod. Nogen firmaer flytter firmaet til et andet land , for at få billig arbejdskraft??? Det er jeg også uforståelig overfor.Er du ved at miste dit arbejde , så vil jeg anbefale dig : www.jobindex.dk V.h. aabenraamand