Hvis man presser os mennesker på pengepungen , så..

Hvis man presser os mennesker på pengepungen , så.. mandaabenraa
Kære politikere og dem indenfor social systemet. Når I snakker offentligt , får vi allesammen en masse penge , og ingen lider nød i Danmark. I har de meninger , at vi presser bare folk økonomisk , så kan vi få folk til at søge arbejde og tvinge dem til andre ting. En meget lille indtægt , kan give rigtig mange problemer. Mange problemer som andre mennesker ikke kan se. Man kan ikke betale det man skal have betalt ( så er der advokaten , RKI. , fogedretten ). Det kan give isolation , da det man plejer at beskæftige sig med , er der ikke penge til mere , man mister kontakter og fritids aktiviteter er det slut med. Har man gæld og betaler sine ting , bliver det til uoverskuelige problemer. Social systemet - det er et problem at have en bil , hus , penge på banken ( læs jeres HVAD SIGER LOVEN ). Man ødelægger faktisk en masse mennesker , der har behov for hjælp fra kommunen , det er dog lidt underligt at det er sådan. Bagefter skal man hjælpe de mennesker med at få et rimeligt liv , det koster ufattelig mange penge. Enten har man et arbejde , eller også en eller anden rimelig indtægt. Vi skal være *selvforsynende* , vi skal søge arbejde. Mange tvinges til at arbejde for en lille slat penge , det er ikke rimeligt. En rimelig indtægt , et rimeligt liv.

Åh nej,nu igen anonym
Alt det har du skrevet om,op til flere gange.

Fair nok boheme.
Jeg synes det er fair nok at nedsætte satserne, har en veninde som gik arbejdsløs, hvis hun begyndte at arbejde igen ville hun miste ca. 1000 kr. udbetalt i måneden, det er der jo noget fuldstændig forkert ved. Så hellere nogle lavere satser så folk bliver tvunget til at gå ud og søge lidt mere intenst, istedet for at klage sig over at nu kan de ikke gå til badminton mere. Måske de skulle have brugt de ekstra penge til kontingent til at betale lidt af det de skyldte, hvis de virkelig skylder så meget væk. Det er da ikke meningen at staten og alle dem der arbejder skal være babysitter for en flok forkælede unger der ikke gider at arbejde og tage et eget ansvar over deres liv.

KLYNK! Anonym
Jeg synes, det er patetisk at læse dette indlæg!
Det rene klynk! Ville det ikke have været end idé at gøre noget,INDEN det kom til Ribers o.s.v.?
Min gamle mor lærte mig at sætte tæring efter næring - det samme har vi lært vores børn - og hvis nogen rynker på næsen og tænker "gammldags", så tænk lige en ekstra gang.
Hvorfor skulle det ikke være ligeså aktuelt idag - og lige så let at leve efter, som det var "i gamle dage"?

årgang 45

et rimeligt liv Anonym
Et rimeligt liv og en rimelig indtægt skriver du , det ene følger som bekendt det andet, man skal jo starte et sted og når man først er igang med et arbejde er det langt nemmere at finde et andet arbejde der måske giver lidt mere i løningsposen. Man skal yde for at nyde er der nogen der siger og det er sgu rigtigt , så se at få fingeren ud og kom ud at søge et job istedet for at nasse på samfundet og have så forbandet ondt af dig selv du er sikkert selv ude om det.

Rolig! sddf
den mand er psykisk syg..han burde være på den lukket afdelig med alt det had han har i hovedet..tror han er blevet voldtaget af sin bedstefar som lille...

ACE ACE
Jeg kan sagtens følge dig i dit helhedssyn på tingene og er delvis enig.
Der er dog en masse, der har patent på virkeligheden og derfor har en mere korrekt mening, ser jeg.
ACE

så er det godt anonym
at det har været skrevet 1000 gange før, kan der være 1000 der ikke har læst, ytringsfrihed du ved?

Uforskammethed eller ytringsfrihed.. sddff
Kalder du det ytringsfrihed at nogle kan uden at komme inde at side kan svine andre mennesker til...det er terrorisme. Ok med at diskuterer , men net til beskidte angreb.

Jeg gider ikke hører på det svin, hvis bistand går fra min lomme at han sviner andre menneske rtil fordi de er anderledes, end den psykopat

Selvstændig Moren
Prøv at etablere din egen virksomhed i Danmark, så er du fri for at mene, du får for lidt ydelser. Du får ikke flere penge, men du tjener dem bare selv, dé få du får.
Hvis ikke der ligefrem står røde tal på bundlinien, fordi du skal betale afgift til dit og dat og alt muligt.
Samtidig har du ikke problemer med at få tiden til at gå og indhold i livet. Du skal bare knokle røven ud af bukserne, så går det nok.
Dog kan det selvfølgelig blive sådan til sidst, så du må bagerst i køen for at få ydelser fra den store slunkne statskasse, hvor alle tror der er uanede midler at tage af til alt muligt.
Ellers strammer vi bare skruen på erhvervslivet lidt mere. Der vil vel blive ved at være idioter og jubeloptimister til.