Hvis NARCONON- afvænningskur er så god...

Hvis NARCONON- afvænningskur er så god... Davidovich
<<<Hvis NARCONON- afvænningskur er så god, må den vel stå omtalt i den etablerede videnskabelige litteratur. <<<<

NÆ,Psykiatri ER BANGE FORdi de selv giver kun psyko-stoffer til patienter,og kan ikke hjælpe misbrugere fri:

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=70&posting=742066

noget sjældent herfra hawa
Først vil jeg sige at jeg IKKE er scientolog..

Så vil jeg sige at jeg normalt ikke taler for noget jeg ikke selv har prøvet..

Men da jeg ikke har været narkoman, har jeg af gode grunde ikke været på Narconon..

Men jeg kender 4 der har været der... de 3 er clean i dag og har været det i mere end 5 år. Den sidste 4. ved jeg ikke hvor er i dag.

Jeg mener han flyttede til sverige. Lad os bare antage at han er på stoffer idag. Så er det er procent på 75 der er hjulpet. Hvis den sidste også er clean endnu er det 100..

Selvfølgelig er den statistiske værdi uhyggeligt ringe, 4 personer er et meget tyndt materiale.

Men alligevel, de 2 af dem var rigtigt langt ude da de røg afsted.

Den ene stak af under den kolde tyrker og prøvede at begå selvmord med en OD på et offentligt toilet, men blev fundet, kom tilbage og lever i bedste velgående i dag.

Er der andre der har nogen oplevelser??

Hvis den er så god komododragon
må man jo sælge ideen til sundhedsvæsenet.

Det jeg har noget imod er, at der findes en masse afvænningskure i forbindelse med forskellige religiøse grupper/sekter. Derved bliver det en blanding af afvænning og religiøs indoktrinering. Man hverver og missionerer blandt en gruppe som er meget svag og udsat og man forklæder det som velgørenhed. Denne maskering af hvervekampagne som velgørenhed er dybt usmagelig efter min mening.

Jeg synes, at scientology-sekten er en af de værre fordi den sælger sine ideer som videnskabeligt beviste ting. Scientology har imidlertid intet med rigtig videnskab at gøre. Dertil har der været tilfælde, hvor folk er blevet holdt indespærret og mishandlet til døde i scientology's varetægt. Som alle andre sekter starter man ud med at blive varmt modtaget senere kræves der at man skal lave "frivilligt" arbejde i hele ens fritid og at man skal droppe kontakten til ens familie og gamle venner.

Så det jeg agiterer for er en light-udgave af disse kure med mere kur og mindre sekt.

sundhedsvæsenet har sine egne interesser at pleje hawa
Jeg er sådan set ikke uenig med dig..

Syntes bare der er så mange beviser på at bare fordi "eliten" (i det her tilfælde behandlersystemet) ikke syntes om et eller andet, behøver det ikke at betyde at det er dårligt.

Måske er det ikke "pædagogisk" nok, måske er behandlerne ikke med i den "rigtige" forening, der kan være 1000 grunde.

Hvis vi tager en anden ting som akupunktur, så har behandlersystemet indtil for ganske nyligt nægtet at de duede til noget, men i dag er der vel ingen der tvivler ??

Der er ingen af dem jeg kender, der er kommet ud som scientologer... tror ikke de bruger det som rekrutteringssted.
Efter mine informationer, er det typisk folk med penge på bogen scientologi prøver at rekruttere.
Og det har narkomaner sjældent. Jeg tror måske nærmere de vil tjene penge på dem. Men det er i min hjerne i orden hvis det virker.

Det offentliges hjælpeprocent ligger langt lavere. Jeg tror bl.a. det er fordi de er imod tvang, det er narconon ikke.

Narconon siger at det kun er meget få narkomaner der frivilligt står igennem en kold tyrker.. det skulle efter sigende være afsindigt hårdt både fysisk og psykisk.. så de lukker dem inde... og det gør det "offentlige" ikke... de prøver at dæmpe abstinenserne med medicin... Der i skulle den store forskel ligge.
Men jeg ved ikke om det passer.
Det er , som sagt, andenhånds information.

Kold tyrker kræver medicin komododragon
Jeg mener, at man kan dø af abstinenser i særligt slemme tilfælde. Man skulle både få kramper, kaste op og få hallucinationer. Det kan slet ikke sammenlignes med de tømmermænd som de fleste af os, vel nok har stiftet bekendtskab med fra tid til anden. Tømmermænd skulle nemlig også være en slags milde abstinenser.

Jeg ved godt, at nogle siger at den kolde tyrker skulle have en gavnlig afskrækkende effekt. Jeg tillader mig dog at tvivle på, at det skulle have nogen gavnlig effekt, at få det så elendigt og endda risikere at dø af det.

Det er muligt at den manglende medicinering af absitenser, er grunden til at man hører om dødsfald i forbindelse med, at folk er i scientology's varetægt...måske?

Jeg er meget lunken overfor scientolgy i sig selv. Jeg bryder mig faktisk ikke om sekter i det hele taget, fordi de hjernevasker og udnytter deres medlemmer i en uhyggelig grad og fordi de ofte styres af en lille hård kerne af ekstremt magtfuldkomne og paranoide mennesker.
At narconon er under Scientology er en væsentlig grund til mit forbehold overfor behandlingen. Jeg mener ikke man bør støtte eller anerkende scientolgy da det er en lyssky sekt der udnytter sine medlemmer og bruger nogle magtmidler over for dem som er helt uacceptable.

Men når det er sagt, så vil jeg dog indrømme, at det er nemt nok for mig at sidde her på sidelinien at sige. Jeg har heldigvis aldrig haft den slags problemer inde på livet. Er man selv eller nogle der står en nær, nået langt ud i et misbrug er man nok nærmest parat til at prøve alt, bare det virker. Det kan så godt ærge mig at det offentlige ikke tager denne behandlig til sig, så man kunne undgå at komme i berøring med scientology.

Kold tyrker kræver IKKE medicin Kold tyrker
Narconon kan hjælpe dem uden medicin,
-f.eks.de bruger
vitaminer og forskellige former for afslapningsøvelser:

http://www.narkobehandling.dk/behpgm/nnpgm.htm

Her var hvad jeg kunne finde på google komododragon
http://www.netpsykiater.dk/Htmsgd/Deliriumtremens.htm

http://www.netpsykiater.dk/Htmsgd/Stofmisbrug.htm

Dem tror jeg nok mere på end jeg tror på scientology. Men som sagt så er det, det faktum at misbrugeren indrulles i scientology-sekten under sin afvænning jeg er mest imod ved narconon-behandlingen.

Men psyko kan ikke hjælpe dig Hvor mange er fri af stoffer?
hvor mange har dine psykoer hjulpet fri?

Narconon har hjulpet mindst 300 000!

Komment til komodovaranen Frances Farmer
om psyko-behandling:

http://www.stemthor.dk/composite-58.htm