Hvor absurt

Hvor absurt 1-2-3
... kan det snart blive. Nu gør vi børn statsløse. Har alle I paranoide røvhuller ikke snart fået nok ..........??

http://politiken.dk/indland/article183574.ece

1-2-3

Målet er klart kaminsky
Målet med de hårde integrationsregler at er at holde fremmede ude, så vi ikke bliver en islamistisk stat. Det har konsekvenser - også på dem med kærester fra andre lande, de flytter til f.eks sverige. Regeringen diskriminere sine egne borgere.

WHAAAAT ??? Elina
Nej hvor grotesk. Jeg kan næsten ikke tro det, hvad satan sker der ????

Er Ruslans islamisk? Leo
???
Nu stopper du dine absurde anskuelser

Nogle gange anniehall
- bliver jeg så flov over vores måde at behandle vore borgere på. Barnet må da være skrækslagent for ikke at tale om hendes forældre.....

.........

Fortvivlende modild
er hvad det er. Hvis man ser bort fra det umenneskelige, det kyniske, det udemokratiske og det enfoldige, kan man starte med at tale om begrebet frihed.

Hvordan kan nogen føle sig fri, i et samfund, der finder det nødvendigt, at lovgive sig gennem mellemmennskelige relationer? Det autoritære idioti ikke alene skinner tydeligt igennem, det er anmasende og omklamrende grænsende til en usympatisk og respektløs adfærd, der uagtet strutter af enfoldighed ikke kan undskyldes.

Tiden er ikke til at småsludre ud fra rationelle betragtninger om, at alle love har deres begrænsninger, og nogle tilfælde falder igennem eller dækkes ikke lige af loven. Det er i sandhed tid til, helt at revurdere, om vi overhovedet bevæger os i den rigtige retning.

Der er end ikke plads til, at fornuftige mennesker kan handle ud fra konduite, og skåne et barn for denne helt igennem utrygge og formodentlig sindsoprivende oplevelse.

Det er jo ikke til at bære... der er ingen forklaringer eller undskyldninger, det må jo slet ikke ske. At det kan lade sig gøre, burde virkelig få en og anden til at standse op, og bruge klatten.

V.H. Modild

Mennesker bag 1-2-3
Det der ryster mig mest ved denne slags sager er at de dybest set er et udtryk for hvor langt ud vi er kommet. At vi i vores iver, slet slet ikke ser mennesker og skæbner. Vi ser og lovgiver udfra vores verdensbillede alene og det kan vi gøre fordi vi vælger IKKE at se *mennesket*. Det bliver administrativt tyrani som Modild påpeger. Det bliver systemer over skæbner, næstekærlighed og forståelse. Den slags er set andre steder før ... jeg vil ikke sammenligne, fordi det er at lave plat på historiens ofre ... men mekanismerne er de samme og er begyndelsen på enden, for det vi hidtil har stået og kæmpet for. Vi ender med at miste os selv i alt det her - for vi ER ansvarlige. Den kan ikke tørres af på andre end os selv................

1-2-3