hvor dælen er julen blevet af!!!!!

hvor dælen er julen blevet af!!!!! l8s
hej
synes godt nok julen forsvinder mere og mere. julekalenderne handler ikke om jul mere, kun pyrus er der jul i. fjerne de små jule hygge og sender fandango det er da ikke noget med jul at gør, så send da heller jul på slottet hvis det er pengene det kniver med.
i tyskland er alt juleslikket næsten væk.
det hele kommer kun ud på at komme frem og få det overstået synes jeg efterhånden.
Men nu bare min mening, er jeg den eneste?
mvh charlotte

Det er nok fordi du er blevet ældre saintan
Julen er jo altid bedst når man er barn ;-)

Man er nok. Mjølner.
Bange for at støde Muslimerne !...... og den politiske korrekthed skulle der jo nødig slækkes på.

Jul hvert 4. år. Mads Dam
Hvis nogen vil fremlægge dette forslag til afstemning, vil jeg ubetinget stemme for.

Jeg er helt enig gymnasie pigen
jeg har det på samme måde, jeg føler heller ikke at der er noget jul mere, jeg savner det at man kan side sammen og se en god julefilm. men det er der ikke så meget tilbage af, det er rigtig som du siger, d julekalender som plejer at blive sendt er blevet ændret, det handler ikke så meget om jul, hvor bliver de gode gamle jule kalender af? hvorfor skal alting ændres? det er ikke alting man vil have ændret. ikke nok med at der er hele tiden noget nyt mode tøj eller nye mobiler, man skal hele tiden følge med, men jul det er jo en gammel tradition, så hvorfor ændre på det? jeg syntes bare at de skulle finde de gamle film kalender frem igen.

Det hele..... superlap
er blevet for kommercielt

julen væk krybdyrnørden
jeg vil gerne fortælle, at de i England sparer på juleudsmykningen, da de ellers vil komme til at støde andre med anden religion og tro, det er bare for meget. Skal vi nu til at lefle for muslimerne , for det er jo dem det gælder, efter Muhammed krisen, vi vil have lov til at jule, og sætte juleudsmykning op, skal de til at bestemme dagsordnen nu. jeg vil gerne ønske jer alle sammen en rigtig god jul og et godt nytår.

Lilleper i Sneen tilbage! Pulegrisen
Og Jul i Nøddebo Præstegård og Søren Banjomus og "white christmas" med Bing Cosby og så lige 3-4 kasser med julepynt og Shu-Bi-Dua's "white X-mas" album, egen glöggbrygning, konfektlavning, julehjertefletning, julegran, risengrød en klat smør, kanel og KB Juleøl.....så er julen reddet! :-)

Altså det er jo os der skaber julen.... miss-mee
...i vores eget billede:-)

Hvis du vil se julefilm, så køb en og sæt den på. Hvis du vil bare småkager, så find en opskrift og noget mel frem. Hvis du vil hygge og klister, så aflys en ligegyldig julekomsammen med nogle du dårligt kender og sæt dig ned og klistere...

Det handler om at vælge til og fra så man får den jul man ønsker sig...

Køb julegaverne i oktober og slip for at gå i overpyntede overfyldte butikker fyldt med stressede sure mennesker, der ødelægger dit humør.

Lav julen så den passer til dine ønsker og nyd den i fulde drag:-) Det gør jeg og det er skøøøøønt:-)

Juleglade juleknus fra ...mee:-)

Du har ret, Der er efterhånden klistret Holger
en masse overflødigt bras på julen, så folk knap nok ved, hvad den står for.

Sne Sne???
Jeg føler slet ikke at det er ved at være jul , pga. vejret .

Der mangler sgu noget sne , og vejrudsigten siger at vi ikke får hvid jul i Danmark i år...