Hvor dum tror han jeg er?

Hvor dum tror han jeg er? Klog blondine
Min kæreste får tilsendt nyhedsbreve fra Scor.dk (Nej, jeg har ikke snaget i hans computer - jeg så det bare tilfældigt, da han var ved at vise mig en anden mail i hans indbox). Da jeg spurgte ham hvorfor han får mail fra Scor, svarede han at det måtte være en slags spam og at han ikke anede hvor de havde hans mailadresse fra. Dernæst hævede han stemmen med en påtaget forurettehed og beskyldte mig for "om jeg nu troede at han havde opretttet en profil derinde?".
"Næh, jeg spurgte bare af nysgerrighed!" svarede jeg og så var han fornærmet...

Hvor dum mon han tror jeg er? Man får da ikke nyhedsbreve fra Scor uden selv have tilmeldt sig, vel? Skide være med om han engang har oprettet en fake-profil for at tjekke, hvad det handler om - det der generer mig grænseløst er at han ikke engang har nosser til at indrømme det! Hvis han bare har været derinde for at få et uskyldigt kig, kan jeg da ikke se nogen grund til at lyve om det!

Jeg undrer mig meget over hans overdrevne reaktion, så jeg vil lige høre om jeg tager helt fejl? Sender Scor.dk nyhedsbreve til folk, der ikke selv har oplyst sin adresse på sitet?
(Mailen blev søreme slettet lynhurtigt efter mit spørgsmål!)

Nej P-Nille
Scor sender ikke nyheds mails ud uden man har givet tilladelse til det via deres hjemmeside, jeg kender din situation alt for godt, prøv at finde flere beviser

Hvis han ikke er blond Holger
har han sikkert ikke nosser til at indrømme det.

Han har... Kvinde45...
en profil på Scor.dk - ellers får han ikke nyhedsbreve derfra, længere er den ikke.

Beviser? Q50
Rod dig ikke ud på den galej. Kvinder, der leder efter beviser er ynkelige og ydmyger sig selv. Det har du ikke behov for.

Du ved han lyver og det er så én ting, men at han tror du er så dum, det er en anden. Lad ham tænke sig om et par dage og sig så til ham, du synes han skal slette den profil.

enten har han eller har haft.... icarus
vil godt give de andre ret, i sådan en profil giver man dem lov til at kontakte en via mail på deres site, så vil også skyde på han enten har en eller har haft (jeg får stadig mail derfra nogen gange, selvom jeg slettede min profil for ½ år siden).

men ja, lad ham summe lidt over den og så ta den op med ham igen... kan være han har en grund.??

selvom jeg har fyr på har jeg feks en profil på en "datingsite" men søger kun venner/veninder, er jo også en mulighed (ved jeh nu bare ikke lige når vi snakker om scor, for det er en ret nasty og sexfixeret site).

Jo. Dit navn
Jeg har faktisk også fået mails fra scor, og uden jeg nogensinde har tilmeldt mig noget i den retning.
Tænk dog på hvor vi bliver bombarderet med spam, reklamer om alt muligt, det må alle da have oplevet.
Og har i selv bedt om alt det?

Det lyder ikke ret sandsynligt Q50
og har du fået noget uopfordret derfra er det en spamreklame ikke en mail eller et nyhedsbrev - DET er i hvert fald sikkert.

Muligt Dit navn
Jeg læser ikke de mails jeg ikke har bedt om eller ved hvad er. Så om det er nyhedsbrev eller hvad. Jeg skrev også bare at jeg fik mails fra Scor, og spam er jo altså også en mail, ikk´?

mine egne oplevelser ensom 30
Sådan oplever jeg scor.dk

Det er et fake site der har til formål at drive penge ud af folk. De lover kærlighed og masser af dejlig sex, men det eneste man får er lommesmerter og frustrationer!

For godt 3 år siden til meldte jeg mig deres side, selv om jeg kun var der i ½ år får jeg den dag i dag stadig mails fra dem 1 til 2 gange om måneden.
Indholdet kan være alt fra et uskyldigt nyhedsbrev til et direkte tilbud om at deltage i en hyttetur hvis eneste formål er at bolle hjernen ud og derefter gå hver til sit igen. Eller en besked om at en dejlig russisk pige "bare" lige mangler de sidste penge til billetten hertil for at tage herover og blive din kone.

Betalingssted? Vilma
Uha nej, hvorfor dog dét? Når der findes andre steder at blive bekendt med nye mennesker, og måske finde sin eneste ene.
For mig skete det på http://blink.dagbladet.no/
- og det endda helt gratis og ganske 'ud af det blå'.
Ikke at dette har noget med det første indlæg at gøre, men et svar til 'ensom 30'.

Både og Jacob
Jeg kan ikke rigtigt tage parti hos nogle af jer.

1. Jeg syntes at spam er noget lort, jeg har 1. gang købt noget på nettet og nu sender de min ugentlige nyhedsbreve og kataloger (hele vejen fra USA) selv om aldrig har responderet på nogle af deres tilbud. Jeg ved ikke om scor.dk har gjort det før. Det kan sagtens være at han har kigget der ind engang for bare lige og se hvad det var så han kan få sin nysgerrighed styret og måske kunne snakke med om det.

2. Din kærestes måde at reagere på kunne godt lyde som om at han faktisk er blevet trængt lidt op i en krog hvor han ikke tør være ærlig (og afslappet). Det kan måske også være at du har for vane at reagere rimeligt voldsomt og han dermed ikke orker/gider at skulle have sådan en episopde igen.

Men sandsynligheden for at der er noget som han ikke vil være ved (som han ikke har nosser nok til at fortælle om) er mere end 80 %.
Held og lykke med stodderen, sig det dog til ham får en snak om det (i et stille og roligt toneleje). Spørg ham hvorfor at han reagerer som han gør. Indestængt vrede kommer der sjældent noget godt ud af.
Nå jeg må tilbage til arbejdet.
Vh Jacob

Et lille hjælp knightonranden
Vil gerne gøre opmærksom på at der under meddelse i Qutlook er en tekst der hedder bloker afsender,og du slipper for at få mere fra en hjemmeside du ikke ønsker.
Hav en god dag :-)

det er jo logisk mænd vil have mere end en tip tip
med alle de fristelser af nøgne kvinder halvnøgne overalt og ikke kun det man diskutere om det er ok at børn også får fat i porno ..hvordan vil du have at din kærste skal holde øjnene på kun dig?????derfor er islam luksus, islam respektere kvinden og dækkede hende så hun ikke skal såre den anden kvinde og hun kun skal vise sin skønhed være for sin valgte ægtemand .... gå ind i debaten kun for mænd og tjek hvad de diskutere om ....

sørgeligt.. det er sgu sørgeligt anonym
men mange kvinder kan heller ikke holde fokus på sin mand/kæreste.. skal mænd så ikke rande rundt tildækket ?

Den eneste løsning jeg kan se er holdnngsbearbejdning.. dvs at folk sætter det at rette sine drifter mod sin kæreste i høj kurs. At kvinder og mænd respektere andres forhold.. dvs ikke involvere sig med mænd/kvinder i forhold. Men den er jo svær med den egoisme der præger.

vh anonym

Kan lade sig gøre! laxmi-offline
Jeg har selv modtaget nyhedsbrev fra Scor.dk... og undrede mig meget, da jeg ikke har bedt om deres nyhedsbrev! Men, men, men så fandt jeg ud af hvordan: jeg har en svaghed for konkurrencer på nettet og nogle gange er der en masse underpunkter, hvor man tilmelder sig nyhedsbreve, andre konkurrencer, spørgeskemaundersøgelser... og scor.dk er et af de nyhedsbreve, som man - uforvarende - kan komme til at tilmelde sig... Så ... måske siger han sandheden...
Laxmi

Rolig nu dtm
Jeg var selv der inde for at se hvad det var for noget og fandt hurtigt ud af at det var noget useriøst pjat og slettede min profil men den dag i dag får jeg stadig mails der fra og nu det flere år siden !! så slap nu lige af tøzer DTM

Så synes jeg at muslimske mænd mialand
burde gøre det samme. Dæk dem så til, så de kan holde sig til én kvinde og ikke såre de andre mænd ;0)

Spørgsmål Minimælk
Nu ved jeg ikke hvilken slags konkurrencer du deltager i.
Men jeg deltager i ca 12 om dagen og har aldrig fået noget som helst fra det vamle sted som scor sgu er.

Desuden har jeg været single i 5 år, lad os indse det, mænd er ikke indstillet på det samme som kvinder.
Mon ikke vi kvinder bør være realistiske og finde ud af hvilken plads disse mænd skal have i vores liv?

Tjah, mange forskellige, laxmi-offline
men jeg ved ikke i hvilken jeg blev tilmeldt scor.dk's nyhedsbrev. Og jeg har altså ikke en profil på scor.dk ;-) men mon ikke, at der er en del kvinder, som også har en profil på scor.dk. Erindrer i hvert fald en artikel i Alt for Dummerne om en kvinde, som fik al den uforpligtende sex hun ville have gennem scor.dk. Nu kan hun selvfølgelig være en enlig svale, men ... lur mig om ikke også kvinder kan finde på den slags narrestreger - selvom de er i et parforhold! Det er meget i tidsånden at søge efter noget nyt, noget bedre, noget andet, noget der kan tilfredsstille ens rastløshed... og der er kvinder og mænd nok ved at nærme sig hinanden.
Laxmi

Dæk de muslimske Allerede med lem
mænd med seks alen jord

Stoler du ikke på ham ? Rainar Bo
Har han din tillid ?

jeg respektere at i ikke forstår ..... tip tip
muslimske mænd har også grænser til hvor meget de må vise sig ...som i ved da de ikke muslimer ikke fulgte den islamiske regel som er fra menneskets skaber fremkom der bøsser . samt at kvinden i islam også har en grænse hvor meget hun må vise sig foran den anden kvinden og da de ikke muslimer ikke følger denne regel fremkom der lesbiske.

men grunden til at de er kvinden der dækker sig mere end manden er fordi hun er smukker end ham , det er hende der tiltrækkes mere end manden og pga fremkommer fristelsen ....og det er ikke
noget underligt for jer el helt fra forstanden , da rundt omkring os ser vi kun nøgne kvinder og IKKE NØGNE MÆND .....

samt jeg er enig med at der også findes kvinder der utro ,men det er jo jeres samfund der får hende til det , da hun ved sikkert at hendes mand ikke kun er til hende ...men der findes altså nøgne kvinder overalt og ikke nøgne mænd ..det er det rene undertrykkelse af kvinden da hun udmyger sig selv pga mænd og forretning ...samt vi ved selv at selv når der går et trofast par er det mere mandens øjne der svinger og hænger på ikke dækket piger ...

måske mion
Han er flov over at han engang har haft oprettet en profil derinde og derfor ikke vil indrømme det. Der er trods alt stadig fordomme omkring det og han er måske ikke stolt af det. Jeg ved det selvfølgelig ikke men det er da en mulighed. Jeg var selv på dating for et par år siden inden jeg mødte min dejlige kæreste. Nyhedsbrevene fra dem er bare ikke til at slippe af med. Hun ved det iøvrigt godt at jeg har været oprettet derinde og er fuldstændig ligeglad. Men jeg fik også lige et øjeblik en klump i halsen en dag hun så min mail og der var kommet et jeg ikke havde fået slettet selv om jeg havde en ren samvittighed.
ved ikke om det kan være grunden men det er da en mulighed.
Håber at i får løst det

hilsen
Mion

Kan han ikke Holger
have forvekslet "Scor" med et sports-spil, hvor han troede at det gjaldt om at score mål?

Selvfølgelig zenta4
lyver han - det bedste forsvar er et angreb.......... så tal med ham og kan han ikke være ærlig, så skrot ham, han er åbenbart typen, der tror græsset altid er grønnere andre steder end hjemme.

Hvilke regler kører I efter? Den forundrede
Hvilke regler kører I efter i jeres forhold?
Hans eller dine?

Eller I satte jer måske hen ved forholdets begyndelse og udarbejdede sammen et sæt spilleregler for, hvad man hver især må gøre mht. at flirte med andre, utroskab og profiler på datingsider.

Vi mænd har en nogenlunde klar fornemmelse af, hvad I kvinder bryder jer om eller ikke bryder jer om. Men det betyder ikke, at vi mænd automatisk ophøjer jeres meninger og holdninger til lov for vore følelser og handlinger.

Vi vil gerne tilbede og elske jer langt hen ad vejen.
Men vi bryder os ikke om at blive trukket rundt ved en ring i næsen.

Sørg for at få en fast og retfærdig(!!!)aftale med ham om HANS gøren og laden, inden du overhovedet begynder at bebrejde ham hans handlinger.
Men er du overhovedet interesseret i en nikkedukke af en mand, som på tro og love har skrevet under på at hoppe og danse eller lade være efter din pibe???

Mulighed nummer 1 B-to-the-N
Hvis man har oprettet sig for længe siden, og ikke bruger siden mere, har de stadig din mail i deres database... Du skal direkte bede dem om at maile dig.

Det kan altså godt være en gammel indmeldelse, der ikke længere står ved magt :o)