Hvor er de rolige piger???

Hvor er de rolige piger??? fyren20
hejsa
Jeg er en rolig fyr på 20 jeg syntes ikke selv der noget i vejen med mit udsende, problemet er bare at jeg er mere til en hyggelig aften der hjemme men en god film end til en vild aften i byen, men hvor finder jeg en pige der er med på den, jeg har aldrig rigtig fundet udad det selv så jeg håber du kan hjælpe mig.

hvis... UngPige21..
Hvis du bare engang imellem kan tage det sjove ved at være i byen og have det sjovt og så have de hjemlige hyggeaftener som det primære så bliver det intet problem at finde en pige på det område.. alle andre områder kan jeg ikke hjælpe dig på..

i byen fyren20
jeg har ellers hørt at men ikke finder den stor kærlighed i byen men det er måske bare noget vrøvl
men tak.

Hmm... Pigen_20
Tror du ska slå koldt vand i blodet og så hva tiden viser... Fandt min nu forlovede i byen for 3 år siden (: vi tager en sjælden gang i byen sammen, og ellers hygger vi ellers på café osv, da vi begge godt kan li at gå ud, bare ikke byen så meget. Er selv 20 år, og synes ik byen er det helt vilde...

Du må huske kun en pige
på at alle er forskellige, og hvis du selv tror på at du en dag vil finde en pige så sker det også, somme tider kræver det blot lidt tålmodighed, og selvfølgelig at man kigger de rigtige steder og ellers selv er åben for dem der nu kommer.

Jeg tror du og jeg er meget li hinanden, da jeg også selv er en stille og rolig pige, der holder mest af de hjemmelige aftner foran flimmeren med en god film og hvad man nu ellers kan finde på.
Det har også været svært for mig at finde en der ville det samme, men det skete, og selvom vi blot deler et kanont venskab så giver det mig så meget idet det går op for mig, at det rent faktisk er ok at være stille og til hygge derhjemme.

Det pudsige er, at vi mødtes på nettet, og jo det kræver lidt tålmodighed og tid at finde den "rigtige" men det skal nok lykkes før eller siden..

Og, du er stadig ung jo..

Fra Kun En Pige

roooolige piger. nettet før natten.
du kan lære meget om piger, hvis du chatter lidt med dem, bare ikke på sex siderne, det er bare turn off, og penge ud af lommen.

piger er også forskellige, så caht ikke om sex, medmindre hun selv lægger op til det.

bare husk på, at hvergang du vælger, så fravælger du mange andre, og når først pigen har fanget dig, er det slut med din frihed, hun vil være midtpunktet hele tiden, så lad ikke nogen flytte ind, hellere være alene, end ensom med en dominerende kaleche.

Hold da kæft kun 20 år Annabell
Du har hele livet for dig.Hvad skal du nå.Gå ind i komog vind.dk hvis det ernoget for dig,du spiller og chatter.Husk at dawnloud Java.Lykke til dig.

Prøv her annabell
Jubii chat og kom og vind smag og behag. :=))

Rolige piger Dragonfly
Hvad med at prøve at tage på cafè i stedet for diskotek.

Via jobbet? Eller skole?

Foreslå evt. dine singlevenner at i holder en singlefest, alle tager en singleven med af modsatte køn.

Du kan oprette en profil på en datingside.

Den rolige pige kommer ikke bare forbi og banker på din dør, du må selv være lidt aktivt.

Held og lykke med det.

Hey du minimælk
De er da over det hele

Ældre piger. jhr
Nu ved jeg ikke hvordan du har det med aldersforskel, men du kunne måske kigge efter dem der er lidt ældre end dig selv.
Jeg tror godt du kan finde en stille og rolig pige på din egen alder, men jeg har bare en idee om at det er nemmere hvis man kigger efter dem der har rundet de 30, da de jo nok har festet det de skulle i deres unge dage.
Men det er kun gætterier.
Sandheden ligger og lurer derude...

jeg er lige her susanne.larsen
men jeg er ikke i den rigtige aldres katagori. Sorry.

alder jhr
Hvor "ung" er du da?...

Aldersforskel fyren20
Nej det kan jeg godt se vis du har to voksne børn så er aldersforskellen lidt for stor
Men tak for dig indlæg

Rolige piger snea
Jeg er en pige på 18 år og jeg foretrækker også en hyggelig aften der hjemme med en god film. Er ikke så vild med at gå i byen. Så bare led videre, der dukker en op på et tidspunkt ;)

komogvind.dk putte-pigen
Hejsa min ven.

Gå ind og chat og spil med pigerne i www.komogvind.dk
Jeg har fået mange venner derinde og hygger mig
med lidt spil luke dice er min farvorit...måske finder du en kæreste.Husk java instalition.
Måske bliver alt for sjovt for dig :=)))
Hilsen og held og lykke.
putte-pigen på sjælland.