Hvor er det dejligt

Hvor er det dejligt Bullen finger
http://ekstrabladet.dk/112/article220903.ece

At vores politi skal bruge så kolossalt mange ressourcer på disse "kulturberigere".

de skulle airimorten
bruge deres tjenestevåben i stedet for.

De ville være kulturberigere.. Anonym
hvis de fik chancen..

Uddybning tak Bullen finger
Gider du godt uddybe den mærkelige påstand?

Synes du måske de giver sig selv chancen ved at opføre sig på den måde?

Synes du vi giver dem chancen Anonym
ved at opføre os på den måde vi gør? Det er jo altså ikke kun indvandrere der laver ballade, selvom en person som dig lukker øjnene for alt andet. OFTE når jeg er i byen bliver indvandrere kaldt de værste ting uden at have provokeret overhovedet.

Det er klart at man vokser op og føler sig lidt ved siden af, hvis man aldrig bliver accepteret i det samfund man lever i. Vi kunne gøre SÅ meget for indvandrere her i Danmark, men det gider vi ikke for "det er sgu' vores land og de kan bare skride hvis de ikke kan lide det". Vi tror vi bare kan sidde på vores flade røv og brokke os dag ud og dag ind, i stedet for at gøre noget, for de ting vi tror på. Derfor kan jeg ikke tage folk seriøst, der ikke prøver at se andre sider af sagen. Du er snæversynet og det er ikke en charmerende egenskab at have.

bare underligt andecreme
der er problemer med muslimer over det meste af verden så, hvis det er "vores" skyld.

Der er satme også Anonym
problemer med kristne overalt i verden, hvis du bare kiggede ordenligt efter.. -men sådan noget lukker man øjnene for, ikke?

Måske du skulle tænke på at der findes utallige muslimer, der IKKE er problemer med..

Vrøvl Bullen finger
Hvis der er nogen der optræder fordomsfuldt og snæversynet er det indvandrere - primært muslimerne.

Når man kommer med en attitude der siger: "Fuck Danmark" kan man ikke forvente at få nogen chancer.

Enhver er sin egen lykkes smed. Der er ingen der har bedt dem om at komme, og kan de ikke li' lugten i bageriet står det dem frit for at pakke sydfrugterne og finde et andet sted, men så længe de vælger at være her har de dælen dytme af at opføre sig ordentligt.

Mig bekendt Bullen finger
Går kristne ikke og sprænger tilfældige mennesker i luften overalt i verden.

Hvorfor logger du ikke ind Sylvia? Bullen finger
Bullen finger

lovely Denmark lily-the-pink
bortset fra al jeres brok, ligger Danmark stadig nr. 1 blandt verdens lykkeligste lande.

My Note : I'm happy to live in Denmark. Even thou my Danish is not good but it will be one day. My Danish husband is a wonderful person. His family is kind to me. I'm lucky to be here.

Thank You Denmark.

Du kan selv være Silvia Bullen finger
Eller det ved du måske ikke - du lider jo tydeligvis af personlighedsspaltning.

Gør de ikke..? _Pedro
Måske skulle du søge lidt på IRA og kampen mellem Prostestanter og Katolikker.. De sprænger ikke sig selv i luften, men de tager bare civile med i stedet... Same shit different assholes..

Do your homework.

Typisk holdning at have.. Anonym
og tænk at du sagde det efter min parodi.. "Der er ingen der har bedt dem om at komme, og kan de ikke li' lugten i bageriet står det dem frit for at pakke sydfrugterne og finde et andet sted"

Nogle indvandrere optræder snæversynet og fordomsfuldt, men du kan da ikke tale om at være fordomsfuld samtidig med at generalisere så voldsomt..? -eller det kan man måske godt..?

Måske er der en grund til -udover deres religion- at nogle indvandrere har attituden med "fuck danmark".. har du overhovedet tænkt på det?

Danmark skulle gerne være et gæstfrit land. Jeg siger ikke vi skal behandle kriminelle indvandrere bedre end kriminelle danskere, men i det mindste give de indvandrere, der opfører sig ordenligt en chance.. -ikke bare råbe af dem i byen fordi de ligner "de der hale-negere vi har set lave ballade i fjernsynet"..

Det kan du ikke mene? Anonym
Jeg nægter at debattere mere med dig, til du har læst lidt op om det..

TYPISK danskere at have holdning til ting, de intet kendskab har til overhovedet.. føj, hvor skulle du skamme dig!

Så lad være Bullen finger
Du har jo heller ingen argumenter at komme med, men skaber dig i stedet som et lille barn, der ikke får sin vilje. Så fint med mig tudefjæs.

Du kalder mig et lille barn Anonym..
og kalder mig satidig tudefjæs..? -der er vist noget, der ikke hænger sammen her..

Synes du ikke selv Bullen finger
At du generaliserer når du over en bred kam siger at vi ikke giver dem en chance?

Det passer jo ikke. Der er indvandrere, der forstår at forsørge sig selv her i landet, som er velintegrerede og som ikke laver ballade. Det hænger sammen med at de er kommet hertil med en positiv attitude og har haft vilje til at lære sproget og i det hele taget gøre en indsats.

Folk, der ikke gider gøre en indsats må for min skyld meget gerne rejse, da de kun ligger os til byrde.

Det var en intern konflikt Bullen finger
For et selvstændig Nordirland din tumpe. IRAs bomber var yderst sjældent dødelige og desuden ringede de i det mindste og advarede inden de sprang.

Desuden er det peanuts i f.h.t. hvad islamister har stået bag af terror, drab og lemlæstelser, men det fornægter ekstremister og galninge som dig naturligvis fuldstændig.

Med vi mener jeg Anonym
dem der ikke giver dem en chance.. opklaret?

Du ved ikke hvad urolighederne skyldtes..

Næh, ved du? Bullen finger
Ved du hvad de skyldtes?

Føj. Anontm
Det er ubehageligt at se, at du sidder og forsvarer kristen terrorisme.

Ikke så ubehageligt Bullen finger
Som at høre dig forsvare islamisk terror. Klamme stodder.

Nej, det var ligesom min pointe??? Anonym
At vi ikke ved hvad det skyldes og at der ikke er nogen grund til at male fanden på væggen, hver gang man kan..

Men en ting ved jeg Bullen finger
Og det er at sådan en adfærd er fuldstændig uacceptabel, og det er i hvert fald ikke noget der er med til at øge sympatien omkring dem, du mener aldrig får en chance.

Hvis de virkelig ønsker den chance kunne det være de skulle til at kigge lidt indad på deres egen adfærd og holdninger.

Hvem af dem? Anonym
Dem der opførere sig ordenligt eller dem der ikke gør? Hvorfor skal dem der opfører sig ordenligt stå til ansvar for dem der ikke gør?

Hva'? Anontm
Og hvornår har jeg gjort dét? Berig mig endelig med links.

stop med at andecreme
lege bedrevidende.

Der er probs i mange områder med muslimer. Se i dk, skandinavien, europa, og selv i mellemøsten har de jo pardoksalt nok problemer internt.

Wake up and smell the coffe

sikkert, andecreme
men lige pt. er der flere problemer med dem, set i forhold til deres antal, der er med kristne.

ud over deres religion andecreme
siger du. Tåbeligt at bruge det som argument til at sige det er ok.

det skal andecreme
de heller ikke, men det kommer de til, hvad enten de vil eller ej. Alle muslimer mente jo også danskere var imod muhammed under muhammed krisen, hvilket ikke alle var jo. Der var mange som mente tegningerne ikke skulle have været trykt.

UNder alle omstændigheder kan du ikke undgå folk skære alle over en kam, undtagen dem man jo lige selv kender, de er ok, sådan er det jo altid.

De må få luget ud blandt dem som ikke kan opføre sig ordentlig, de er enormt skadelige for de andres ry, og sådan er det bare

Øh, nej Anonym
det er ikke.. tror ikke du fattede sætningen..

hm.. Anonym
"men det kommer de til, hvad enten de vil eller ej." -Ja, pga. danskere

"Alle muslimer mente jo også danskere var imod muhammed under muhammed krisen" -nå mente de alle det? :) du tager vist fejl.. Der var mange danskere, som mente at tegningerne ikke skulle have været trykt, men der var nu også mange muslimer, som slet ikke gad at blande sig i den sag...

Fint, vi ryder ud i de kriminelle indvandrere, hvad med danskerne? Hvor skal de sendes hen..? Under alle omstændigheder er de danske statsborgere, så man burde vel behandle dem som danske statsborgere og ikke blot sende dem hjem..

... Anonym
Nå, men så lad os da opføre os åndssvagt lidt endnu.. Vi er jo ikke dummere end dem før vi når op på niveau og så kan vi måske dér tænke på at blive bedre mennesker.. Hold kæft en gang dobbeltmoral..

Det var ikke det jeg sagde.. Anonym
jeg sagde at der også er nok problemer med kristne.. og alle andre religioner..

Hvornår har jeg Bullen finger
Forsvaret kristen terror din paphat?

At gøre opmærksom på at den islamiske terror er meget mere brutal, udbredt og tilfældig end den kristne er sgu da ikke det samme som at forsvare den.

Det er jo skruen uden ende Bullen finger
Med samme argumentation kan man spørge: Hvorfor skal alle danskere ha' skyld for at være racister, fremmedfjendske o.s.v. fordi nogle få er det?

For indvandrenes egen skyld ville det pynte meget hvis de mange ikke-voldelige og pæne mennesker, som du siger der er, stod frem og tog klar afstand for de voldspsykopater.

kan du sige det samme om muslimer? nope andecreme
Ja, pga. danskere - nej mest pga. af dem selv. De isolere sig i deres ghettoer og hader og forbander alt dansk (ikke alle naturligvis, de fleste er smarte nok til at vide verden ikke er sort hvid).

Derudover lad vær med at gøre det til et dansk trademark, flere undersøgelser har vist at dansker er det mest åbne folkefærd, i verden. Vi gifter os med snart sagt alt der kan gå og stå, på trods af nationalit, og religion.

måske møhe
skulle du svare på hans spørgsmål, i stedet for at sende bolden videre.

Jaja. Anontm
Joh, i jeres terminologi er det åbenbart. Det er den måde I debatterer på - både på nettet, i radioen, på tv og i landets aviser. Men det ville da glæde mig, om du i fremtiden vil overføre det seminuancerede syn på andre aktuelle situationer.

I mellemtiden kan du så betragte dig selv som tager med hænderne i kagedåsen. Og tal dog pænt til folk, det må man da som minimum forvente af et såkaldt civiliseret menneske.

Nå, du kunne ikke argumentere Bullen finger
Tale ordentligt - og det skulle komme fra dig. Har man hørt mage til dobbeltmoral.

Det var da en fornem gang tom snak og ordflom du der fik leveret, men set i lyset af at jeg fangede dig i en værre gang selvmodsigelser, kan jeg godt forstå du prøver at undvige, så du ikke kommer til at fremstå endnu dummere end du er i forvejen - hvis det ellers kan lade sig gøre.

Det lykkedes ikke hr. Fjols. Du er busted!!!

Trist. Anontm
Det overrasker mig ikke ligefrem, at du ikke forstod pointen. Ærgerligt, men sådan er det nu engang, når man har med mennesker som dig at gøre. I øvrigt opnår du ikke det fjerneste ved at projicere - den eneste du snyder er dig selv.

Skægt Bullen finger
Sådan har jeg det også med dig.

I al hast. Anontm
Mjaeh, det du oplever er nok snarere udefineret frustration. Det findes der meget af på den politiske højrefløj. Oftest bunder frustrationen i forhold, der intet har at gøre med politik. I den forbindelse kunne man passende vælge at se på dine omgivelser derhjemme - hvilke folk du bruger tid sammen med, hvor meget du læser og (ud)danner dig (at dømme på dine tidligere udgydelser foregår det vist ikke i et nævneværdigt omfang) og ikke mindst valget af partner, om du overhovedet har haft et valg.

Din form for mavesurhed er ikke sund og jeg vil råde dig til at få ryddet op i dine tanker, før du får et mavesår.

Du aner intet Bullen finger
Om min baggrund, mit uddannelsesniveau, hvem jeg omgiver mig med o.s.v., så det bavl du skriver der gider jeg overhovedet ikke forholde mig til, men ser det udelukkende som et frustreret pip fra en åndeligt mindrebemidlet venstreekstremist.