hvor er du bare irriterende

hvor er du bare irriterende jacob.lykke
kan man engang imellem have lyst til at råbe ad andre mennesker...

den anden dag da jeg sad i toget på vej hjem til det jyske, sidder der en mand skråt overfor mig modsat midtergangen. og han irriterer mig grænseløst. egentlig har han ikke gjort noget, han sidder bare og passer sig selv, siger ikke noget til mig, smiler venligt.. men hvor er han bare irriterende!

hvorfor er han det, ja det kan være svært at sige, hans fremgangs måde, hans kropssprog, hans udseende. han irriterede mig bare! måde han brugte en halv time på at gå rundt og flytte rundt på folks tasker så der var plads til hans egne - der var temmelig mange med toget - måden han hele tiden skulle "lege" med sine øre bøffer, kigger på og studerer dem. måden han spiste sin riskager på - de burde da bare forbydes, magen til stinkende klamme kager, der larmer alt for meget når folk spiser dem - måden han så over sine briller, hvordan hans papirer hele tiden lå ud over hele tog vognen, og hvordan han bredte sig ud over hele bordet, så de andre ikke kunne have deres ting der....

og nu sidder jeg så og tænker, hvorfor vendte du dig ikke bare om og sov?! jeg kunne ikke, for blev nød til at holde øje med ham, for at se om han lavede noget irriterende...

har du haft lignende oplevelser, hvor en person du ikke kender og som intet har gjort eller sagt til dig, bare er super irriterende?

mh Jacob

Jeg har engang været udsat for.... komododragon
at sidde i en overfyldt rutebil, hvilket i sig selv er et irritationsmoment.
Men som om det ikke var nok så sad min sidedame og sminkede sig med sin lille transportable sminkeæske med indbygget spejl i låget. Sådan sad hun en halv time og malede sig, altimens hun puffede til mig et utælleligt antal gange under turen. Jeg var godt nok ved at eksplodere til sidst.

Ellers kan jeg lige komme i tanker om:

-Folk der sidder og sparker i sædet bagved.

-Folk der SMS'ser hvor man er tvangsindlagt til at høre på at deres telefon siger "Beeeb Beeeb" hvert halve minut.

-Fulde medpassagerer når man selv er ædru.

-Støjende grupper af børn og teenagere.

-Folk der ringer til ægtefællen hvert 5 minut for at fortælle hvor langt bussen er kommet.

Ja jeg havde en tilbøjelighed til, krampen
At hver dag, da jeg boede i Tyskland og kørte på arbejde til Danmark, hvor synet på motorvejen stimede med dyretransporter, at rulle vinduet ned, for derefter, at give ham, chaufføren fingere.

Undskyld ;)) Krampen

busser jacob.lykke
haha det er så rigtig, super irriterende, især den med smser. sad i bussen hvor en ung knægt har den mest irriterende besked lyd "du har fået en sms". den irriterende mig ekstremt meget.
weekenden efter da jeg er hjemme hos min søster siger hun at jeg lige skal høre hendes nye sms lyd som hun netop har downloadet...
behøver jeg skriver hvilken det var?! ARGGGH :S

mh Jacob

svineri jacob.lykke
haha ej det er ikke særligt venligt, men knækkede da lige sammen af grin, da jeg kom i tanke om en lignende episode fra i sommers da jeg selv kørte som lastbilschauffør.
jeg startede i Århus og skulle mod Billund. på motorvejen derned af havner jeg bag en grise-transport (på trods af at jeg virkelig gav den alt hvad den kunne trække for at komme foran ham da han kørte på nedkørselsrampen) for satan han stank, jeg lukkede for alt men lige lidt hjalp det, så jeg besluttede at slække på farten, så jeg fik noget afstand. det var de bagved kørende chauffører ikke tilfreds med. så jeg blev vist også bandet langt væk...

mh Jacob

Behandling olivia
Jeg har også altid haft let ved at lade mig irritere over andre. I virkeligheden er det jo spild af krudt og energi.
Vrede, kan være en god ting. Jeg går i behandling i øjeblikket for misbrug af alkohol. Misbruger man alkohol, lader man sig nemlig også let irritere.
Men i behandlingen siger de, hvis du møder mere end 3 personer på din vej der er dødirriterende, så kig ind i dig selv eller spejlet, for der finder du også en.

Tror... Blindebuk
...du må vende blikket mod dig selv

Mvh. Blindebuk

Jeg ved det godt simon-says
Undskylder derfor meget C",)

*FB*

Det er dig selv Allisonia
Du har da bare projiceret din egen selvutilfredshed over på et tilfældigt forbipasserende menneske! Ret flot at du på denne måde tør udstille hvordan du lader dig overmande af dén psykologiske reaktion! Det siger nemlig meget mere om dig, end om den person, du syntes var så irriterende!
Se lidt indad ;-) Det er ofte nemmere at hidse sig op over det man bilder sig ind, der er de andres fejl, mens det i virkeligheden er hos en selv at det rigtigt grimme befinder sig!

Astrologisk set Oraklet
er lige den der mest irriterende person, i tog/bus eller, hvor du ellers er tvangsindlagt til andre, ikke selvvalgte personer,en repræsentant for dit 8. hus.

Det 8. hus er der, hvor du gemmer dine fortrængninger om dig selv.

Så når du bliver helt oprørt over en person der flytter tasker og spiser riskiks, så ser du i virkeligheden din egen værste side.

Den sidder lige i solar-plexus. Og gys hvor er et modbydeligt. Kender det - insider viden - you know.

Astrologi eller Jung 1-2-3
... same shit!

"Skyggen, som er vores mørke broder og søster af samme køn, er usynlig, men også uadskillelig fra os, idet den hører til vores helhed. Skyggen er det bevidste Jeg´s modstykke, og den ligger lige op til grænsen af bevidstheden i det personlige ubevidste. Skyggen er de sider af vores personlighed, som overvejende er blevet fraspaltet og fortrængt i vores barndom. Man kan møde sin Skygge i form af en indre symbolsk figur, men også som en ydre konkret person, som man projicerer sin Skygge over på. Også igennem komplekser og symptomer kan Skyggen vise sig på bevidsthedsplanet"

Iøvrigt mente Jung at man ofte projicerede sin skygge over på mennesker af fremmed herkomst eller udskud ................. apropos debatten om fremmede i dk.

1-2-3

Du burde være forfatter.. vanillje-pigen
Det var meget underholdende.

Jo, mon ikke folk som har gjort mig ingen ting har irriteret mig grænseløs.

Det var til en fest, en dasnk kvinde, hendes påklæding, hendes ekstreme hvide arme, hendes samtale, hendes sorte sko med hvide bluse og hvid nederdel som passede slet ikke med hendes hvide ben, der vi skulle synge den sang hun havde skrevet til værtinde og vise os hvordan skulle vi bevæge armene, der sangen var på engelsk, hendes entusiasme, hendes frisør, hendes tænder, hvad hun åd, hvad hun røg, der hun var single og ur tikkede!

Hej Randy øglen
Har du været ude i byen og få noget cigar.
http://www.angelfire.com/funky/hest/RandyCandy/RandyCandy.html

den fjerde irriterende jacob.lykke
så møder man den fjerde!? men kan godt se hvad meningen med det er.

håber du får noget godt ud af behandlingen :)

mh Jacob

jeg siger intet jacob.lykke
*;0)

mh Jacob

ikke bange for at udstille mig jacob.lykke
tildels har du nok ret, men tror næppe det er noget som er uvant for andre mennesker heller!
men vil lige slå noget fast, jeg var hverken sur eller vred, manden gjorde bare ting på en måde der irriterede mig.
men tak for svar.

mh Jacob

wow jacob.lykke
fee så lærer jeg også noget idag ;)

men det kan da godt være, har aldrig rigtig sat mig ind i sådanne ting.
men riskiksene, ville jeg holde mig fra.. eller så ville det virkelig være en dårlig side af mig selv hehe

mh Jacob

for jeg fatter da noget ;) jacob.lykke
hehe jeg er glad for at du kan lide min tekst.

anyway, ja det er mærkeligt at man kan irriterer sig over en person, som ikke har sagt noget til en. men kan godt forundre sig lidt over hvad man blev irriteret over bagefter.

mh Jacob