Hvor er du dog lille ven..??

Hvor er du dog lille ven..?? mummi-39
På Nord Fyn er den hjerne skadet dreng på 10 år der forsvandt fra pædagogerne under en lejr tur stadig ikke fundet… Dette mareridt kan vist ikke være gået nogens næse forbi de sidste par dage…

Den værst tænkelige situation man som forældre kan komme ud for, må pt. være det mareridt familien lige nu går igennem ….

Drengen her der er hjerneskadet, har en meget stærk vilje og kan derfor godt ifbm. at han er stukket af bare gemme sig.. Det var i tirsdags han forsvandt.. Men onsdag var der stadig et stærkt og positivt håb også når man ser på et sådan barns stærke vilje…… Et fænomen jeg også meget vel kender til igennem 2 drenge min datter gik i skole med, da hun var i den skolepligtige alder…..

Ligger han mon et sted og gemmer sig og det er kaos oppe i hans lille hoved..?? Der har nu været to mørke nætter….

Han er nu her til formiddag stadig ikke fundet og nu er de kommet dertil at der skal undersøges strømforhold i området, så man vil kunne regne ud hvor han vil kunne været drevet hen, hvis han skulle være faldet i vandet…

Politiet mener nu at det ikke længere er sandsynligt at han er på Odden og de nu frygter for hans liv….

Dammm… -jeg håber de finder ham… -og det vel og mærke i live… -jeg mærker klart, som mor at et sådan tilfælde rør mig meget dybt….

Har du som forældre nogensinde været i en situation hvor dit barn forsvandt fra dig om end bare i et split sekund og gået nogle nervepirrende øjeblikke igennem ifbm. dette..??

Må alle få en dejlig dag og må vi snart høre noget forhåbentlig godt nyt om den lille dreng…

Mine tanker går til hans familie og ikke mindst hans meget tapre mor som jeg lige har set på tv… -og her ytrede hun det håb og den vilje der definitivt må til i en sådan situation..…


/Mummi

Som et mareridt der ikke stopper:-( miss-mee
Alle forældre har vel prøvet den der med at børnene gemmer sig lidt for længe eller lister over i legetøjsafdelingen i Bilka, mens mor ser på uldent undertøj. Panik! Hvor er Sofus henne? Heldigvis finder vi dem jo hurtigt igen...Men tænk de her stakkels forældre til den 10-årige sidder stadig i mareridtet. Han blev ikke fundet efter 10 min med en Hot wheels i hånden....

Jeg har tænkt meget på både drengen og hans forældre det forløbne døgn og jeg håber inderligt at han pludselig dukker op af den blå luft og er i god behold.

Jeg håber og beder til at den dreng kommer godt hjem...han vidste jo ikke bedre:-( ...mee

han vidste jo ikke bedre:-( mummi-39
-nej

Og hej til dig miss-mee.

Så kan jeg love dig for at vi er flere der håber på, at der snart kommer noget positivt nyt her...

Jeg tænker også meget på de implicerede pædagoger der jo var overdraget barnet i der varetægt af forældrene. De må ligeledes have deres livs mareridt her.


/Mummi

Jamen - jeg er her:) symbiosen
Nåh - skæg og snot for sig!

Det er da en trist episode - at dette kunne ske - men sådan er livet jo ikke?

Nu har jeg også en medfølelse med forældrene - hvor er mit barn? Rædselsfuldt - men der er flere aspektere i denne situation!

hvad med de ansatte? Mon ikke de også har det skidt?

Finder man drengen død - står Amtet i kø, med at vaske uskylden fra sig - dem der bestemmer normeringerne osv.

PS: Jeg ønsker at Lady-in-red ikke bruger dette - til sit korstog mod regeringen?

Intet er sikkert - men i skrivende stund - er al aktivitet fra Enebærodde rykket til det nordlige Odense, hvor mange helicoptere flyver hist og pist!

Hilsen " You know !! "

Men desværre galemathias
Så langt kan han ikke være kommet alene.

Lægen! symbiosen
Hvad mener du?

En halt kan gå ca. 2 km/timen - ergo kan han være ca. 25 km. væk?

Men ret mig - jeg er kun et menneske!

Der er du lidt på den… mummi-39
Gale her … Mathias…!!

Hvis du vidste hvor en dreng så viljefast ville kunne gå i et tempo, der siger spar to, så ville du tro det er lyv…
-og et par af de drenge jeg har omtalt i mit første indlæg som min datter gik i skole med, havde også havde dette her “stikke af gen..” De kunne spurte derud så man tror det er løgn… Bare tanken om at man nu var på egne ben og skulle opleve noget på egen hånd, kunne få sat tempoet i vejret på dem…

Som mor kender man jo sit barn og jeg håber så inderligt med moderen her, der fortalte om sin søn i formiddags og hun vidste at han ikke ville lade sig lokke af vandet, da han er meget pernitten med at hans tøj ikke må blive vådt. Jeg har selv en udviklings hæmmet datter… Hun elsker når vi er i svømmehallen, hvilket hun skulle i dag med sine pædagoger også….

Men havet..!! Det er for stor en mundfuld for hende, da det er så uendeligt.. -og jeg kan med nød og næppe få hende med langs vandkantet i hånden med vores bare fusser….

Med utænkeligt ville det dog være at få hende til at nærme sig det vand med tøj og sko på… -og alene…

Men klart er det, at forældrene her nu også klamrer sig til det mindste håb… -damm jeg føler med dem..…

Men vi må og skal jo kalde en spade for en spade… -og desværre ser håbet ikke ud som det bedste her…. Jeg kom netop hjem nu her ved 16.00 nyhederne og politiet har opgivet at finde drengen i live…

/Mummi

Ja snot og skæg for sig... mummi-39
Som omtalt i min anden kommentar her, går mine bekymringer så sandelig også på de pædagoger der her var på lejr med ungerne…..

Den værst tænkelige situation jeg ville kunne forestille mig, er en tanke jeg fik..!!

Var det min datter der forsvandt på en tur hvor jeg havde “..overdraget hende..” i pædagogers varetægt, så ville jeg helt sikkert nok i første omgang have givet dem skylden, også ud fra den betragtning, at vi som mennesker har et stort behov for, at kunne lægge ansvaret for en sådan hændelse på en hylde/over på nogen… Altså at få placeret skylden et sted…. -tror jeg…!! Jeg er meget sikker på at de implicerede pædagoger er meget dybt rørte over denne meget uheldige hændelse…. Han forsvinder i et split sekund, da de pakker bilen efter turen til Enebær Odde og skal hjem til Assens…

Vinden er gunstig her i Århus i dag, så med luftpost sendes et smil din vej ;o))

/MummiPs…. Lige som nyhederne slutter nu her… -fortæller nyhedsoplæseren at der er nyt i sagen….
-forældrene til den forsvundne dreng selv har fundet noget af hans tøj i vandkanten ved Odden og politiet beklager at de ikke har undersøgt stedet godt nok…?????

Det er selvfølgelig…!!! mummi-39
Med meget stor beklagelse at man søndag aften måtte høre i nyhederne, at der intet nyt overhovedet -og ingen gennembrud har været i sagen… -og politiet nu indstiller eftersøgningen af den lille Michael….Efter en ellers storstilet eftersøgning, hvor hans forældre var dem der selv fandt hans tøj i vandkanten ved Odden…..
Til trods for denne storstilede eftersøgning med mange hunde…

Nu må der så kun være en forbandet uvished og gisninger tilbage for hans forældre, om hvad pokker der kan være hændt ham...


/Mummi