Hvor er han?

Hvor er han? Anonym
Hei allesammen! Nu har jeg læst mange indlæg her på siden, og svarene er for de flestes vedkommende brugbare og positive, sååå.. Here we go;
Jeg er en 16-årig pige, som selvfølgelig har haft mine flirter i tidens løb. For et år siden faldt jeg så for den hér fyr fra min parallelklasse (så vi ser hinanden hver dag). Vi begyndte at skrive sammen (vi har mange fælles venner osv.), og han blev da også vild med mig. Jeg har bare ét eller andet latterligt, psykologisk pis med at trække mig tilbage når fyren viser interesse.. SATANS!!! Han ville gerne snakke med mig, han ville gerne være sammen med mig, lære mig bedre at kende. Det har han sagt mange gange. Men jeg var/er for genert, og turde ikke rigtig møde ham under 4 øjne, så selvfølgelig forstår jeg, at han mister tålmodigheden. Sommeren kom, han fik en kæreste. Han skrev dog stadig til mig, og det var IKKE ligefrem børnevenlige beskeder der kørte mellem os. Han mistede interessen for hende igen, og sådan har der været en 3-stykker som han har haft, også droppet ret hurtigt efter. Han siger, at han sagtens kan finde på at droppe piger lige efter han har rusket dem rundt (han fortalte mig dog engang, at det "da ikke var sikkert han ville droppe mig"). Jeg vil dog selv sige, at jeg er anderledes fra de piger han har været sammen med. De er af den LIDT mere vilde karakter, ryger, drikker vildt osv. Men han skriver stadig til mig. Så sent som i lørdags skrev han de frækkeste beskeder til mig, og fortæller mig, at han vildt gerne vil have sex med mig til sommer bla, bla, bla. Jeg ER nok meget dum og naiv, for jeg skriver jo bare tilbage. Intetanende om at...
....han allerede har gang i en ny pige. Han har RET travlt skulle jeg mene, og der er i hvert fald to af vores fælles venner der mener, at han kort sagt er et svin. Problematikken ligger i, at jeg jo er fandens vild med drengen, ville gå så langt som at sige at det er ren og skær forelskelse. Skal jeg tage chancen hvis/når den byder sig, eller skal jeg holde mig væk, da jeg jo dybest set godt kan se, at han bare er ude efter noget til Prins Albert..? Jeg er lidt i vildrede.

Hej :-) Anonym
For mig lyder det som om at han aldrig vil forandre sig... mit råd til dig vil være at du skal droppe ham og finde der en sød fyr!! Der er masser af dem derude -I promise!

Ohh well... Anonym
Han er typen der ligemeget hvad han siger kommer til at såre dig før eller siden. Så drop ham dog! Du kan da sikkert finde en anden uden problemmer!

Hei igen... Problemet
I skrev, hvad jeg egentlig selv tænkte, men ikke turde erkende; Han forandrer sig aldrig. Jeg er vel ikke den første, der skal prøve det.. Væk med ham. Tak for jeres svar!!! MEN PS: Kan sagtens bruge flere =)

.... Louise, 16
jeg har haft NØJAGTIGT samme problem og er ligesom dig indadvendt når fyrene først viser følser. Men jeg var sammen med min ekskæreste som var meget interesandt fordi han netop IKKE viste særlig mange følser. Det eneste vi havde sammen var sex og det kom til at gøre ondt da jeg RIGTIG forelskede mig i ham !! Han var kold og tænkte ikke på mine følser. Men selvom det var svært(MEGET SVÆRT) at give slip på ham, gjorde jeg det alligevel og det er kommet mig til gavn senere hen. Han fortalte mig godt nok at han elskede mig og at vi SKULLE blive sammen fordi han ikke kunne leve uden mig men en dag sagde jeg til ham at han godt kunne begynde at finde en anden for mig var han færdig med! Siden da har han fået flere følser for mig da fyre godt kan lide man spiller lidt kostbar så nu er det ikke mig som er såret, men ham, selvom det KUNNE ha været omvendt men det at jeg droppede alt om ham og lod være med at skrive til ham, der gjorde jeg mig selv en tjeneste .. Men ligemeget hvad du gør, så lad ham IKKE få sin vilje, for han skal vide at du ikke er så nem og at mn skal kæmpe for dig! Held og lykke..