hvor er jeg desperat!!!

hvor er jeg desperat!!! m21
hej jeg er en pige på 21 år som føler sig så så ensom..

hvor skal jeg starte...

1. mine forældre er lige blevet skilt for godt 1.5 uge siden, gjorde meget ondt, og specielt herop til jul da vi altid plejer og være samlet... jeg har grædt meget for hold da op selv en pige på 21s verden kan være grufuld når ens forældre bliver skilt efter de har været sammen i 27 år og gift i 24... men er ved at komme lidt ovenpå da jeg har fået et meget bedre forhold til dem hver efter de gik fra hinanden, vi snakker sammen dagligt også bare om ingenting, bare hyggesnak har jeg ikke gjort før med nogen af dem, virkelig dejligt..

2. de to bedste og eneste rigtige venner jeg har er blevet kærester virkelig dejligt for dem er glad på deres vegne men hold da op jeg frygter hvis de går fra hinanden, for vil jeg så stå imellem dem? hmm ved jeg ikke. men nu sidder jeg jo her lidt alene og selvom jeg ses med dem begge så er det ikke det samme, for det er jo ikke det samme mere... da de har fundet hinanden...

3. jeg smed min kæreste ud for godt 2.5 - 3 måneder siden, fordi han løj så meget at jeg ikke kunne mere, men har det fint nu, har ikke rigtig været ked af det.. det er nok også lidt fordi vi skændes meget og havde mange problemer.. men jeg er single nu..

og hold da op hvor jeg savner en kæreste, en at dele min hverdag med, er næsten desperat for jeg har ikke lyst til at tage hjem fra arbejde for hvad er der at tage hjem til?? ingenting, bare en stille lejlighed.. jeg tænkte så jamen en kat kan da sætte lidt gang i hverdagen efter arbejde, meeen må ikke have kat hvor jeg bor, jeg er ved at søge en anden lejlighed da den er alt for dyr for mig den jeg bor i, da jeg er lærling.. Når alt er betalt har jeg 1000 kr tilbage om måneden, ikke lige så meget når det er til mad og hygge.. og mine forældre kan ikke rigtig hjælpe mig da de selv sidder ret hårdt nu hvor de er gået fra hinanden. Sagen er den at jeg har forsøgt at få gang i gamle venskaber, men som om det går i sig selv, da de kun tænker på at gå i byen når det bliver weekend, og så har de også lige en kæreste de skal tænke på.. nu er jeg ikke typen der sådan rigtig går i byen mere, også fordi jeg ikke har pengene til det.. [:$]

men jeg synes bare man hver dag uanset hvad man foretager sig bliver jeg mindet om hvor ensom jeg er.
i fjernsynet og på film er der altid nogen som lever lykkeligt til deres dages ende, musik er der altid en sang om hvor meget de elsker en anden person. på gaden ser man kun par der går hånd i hånd, når man så ser en pige/ dame der går alene, jamen så er hun gravid og man kan se hun er lykkelig..

rygning jeg var stoppet med at ryge i 2 måneder, men gik i sig selv og jeg begyndte igen for jeg synes slet ikke jeg kunne overskue at tænke på ikke at få en smøg, da det ville give mig en smugle trøst.

jeg har været single mange gange også i længere tid, men den her gang virker til at være rigtig hård for mig.. er helt depri når jeg kommer hjem.. græder konstandt, og drømmer om prinsen på den hvide hest kommer og tager min hånd.

hvorfor er det så svært for mig at være lykkelig?
ved godt jeg kun er 21 og har massere af tid til at finde kæreste og sådan, men fuck hvor synes jeg bare det er svært..
jeg vil gerne have jeres råd og vejledning til hvad jeg kan gøre for evt, at gøre mig selv for at blive lykkelig, synes det hele er væltet ned over hovedet på mig..!!!

hjælp[:*(]

Det med din forældre MarsPigen
Hej

Ja man bliver ked af det, hvis man ikke længere kan være sammen med sine forældre samtidig-MEN- har du nogensinde tænket på dem og deres lykke? Desværre som børn tænker vi kun på os selv, ubevidst!

Jeg er selv en pige på din alder, min forældre elsker ikke hinanden længere, jeg ville blive 100 lykkeligere hvis de gik fra hinanden og være fandt deres egen lykke.

Du skal også tænke på dine forældre som om de var dine venner, du vil nok også anbefalde dine venner at gå fra deres kæreste, hvis de ikke holdte af hinanden længere.
Desuden om et par år vil du også få din egen kæreste, lejlighed og derfor får du dit eget liv.


Så være glad på vegne af din forældre, hvis det glæder dig se dem lykkeligt. [f]
Venlig Hilsen

uhhh ja da selvfølgelig m21
jeg er lykkelig over at de endelig er gået fra hinanden da de har flyttet frem og tilbage til hinanden siden vi var helt små, og de bare har holdt sammen pga mig og mine søskende... så ja ja helst sikkert tænker jeg mere på dem, og har også sagt til dem at jeg er åben for at der kommer andre ind i deres/mit liv, da jeg ønsker de er lykkelige.. og har også sagt at jeg synes de skal blive fra hinanden for det er også hårdt for os at de flytter frem og tilbage.. men selvom jeg har det sådan synes jeg stadig det er lidt svært... for man har jo det syn på sine forældre at de skal være sammen for altid... fordi de er ens forældre... men de er lykkelige nu.. og som sagt så har jeg også fået et bedre forhold til dem begge i det at vi rigtig snakker i telefon jeg besøger dem osv...

hej abcd
Hej. Du må komme lidt ud eventuelt til noget sport eller blive frivillig et sted det er trods alt gratis, spørge nogen af dem du arbejder sammen med om de har lyst til og snakke lidt over en sodavand eller lignende. Dansk Røde Kors har også en hjemmeside hvor man kan søge venner. Og cafeer i Odense, Kbh. og Århus hvad del af landet bor du i. Jeg har også svært ved og møde nye mennesker, men man må prøve og være åben og udadvendt. Men du må gerne skrive til mig på pederper78@yahoo.dk, Håber og hører fra dig *ss* hvis jeg har lavet et lignende indlæg er det en fejl [:)]

Find nogle flere at snakke med lars-sommer
Halløj du

Jeg bifalder ham der anbefaler dig at starte til et eller andet. Sport, aftenskole, frivilligt foreningsarbejde. Bare et eller andet du synes lyder sjovt eller spændende, hvor der er mulighed for at møde nye mennesker.

Du kan også prøve de danske netdating-sites. Der kan man både søge efter kærester og blot nye venner. Mange af stederne er i sig selv enormt sexfikserede og vamle, og mange af brugerne er givet vis også. Men der er nogle stykker der er mere nede på jorden.

Måske kan vi give lidt nærmere vejledning hvis du både fortæller hvor i landet du er, og hvad du interesserer dig for.

Hvis din verden ser _helt_ sort ud, og alt er noget skrammel, så tag en snak med Tine fra Tværs:
http://www.dr.dk/p3/tvaers/

Pas godt på dig selv.

hej slim
vi har da alle prøvet at have en ned gang ellers er da noget galt , jeg synes det er godt at du smed ham ud tink at der er mensker der liver sammen i mange år og de er slet ikke lykkelig , jeg tro du er ved at ryder op i alt det roderri du har rundet om kring dig , det er godt synes jeg og det er da klart at der komme nogle følser frem det ville da være underligt andet, jeg kan da godt forstå at du er kedaf at din mor og far går fra hinanden,det er der jo ikke noget godt og dog det kan jo være at de så bliver glader mensker som så smitter af på dig, nogle gange så skal man bare have luft , masse af det og når man så er kølde ligt af så kan man bæder se vad det er der forgår,jeg kan ikke for forstå at du følder dig ensom, jeg er sikker på at på tranger til at være ligt for dig selv så du kan finde ud af hvem du er, for det er noget andet når man hele tiden er sammen med et andet menske så kan man jo ikke finde sig selv vel , du må bare sige fra over for din mor og far hvis de prøver at manepuler dig over på ders side så du lige pludeslig er mod en af dine forælder det ville ikke være godt for det er jeg sikker på at der er nogel der ville bruge mod dig sener i livet, jeg er også en del alene men jeg følder mig ikke enesom det er på grund af en mc ulykke jeg piv da også som en mus problemet er bare jeg er 190cm høj og min vægt er pt 138kg så ser det ligt dumt ud men det er jeg lige glad med lægerne hade lavet en fejl så jeg gik i 2 år med en brække arm hold keft hvor jeg diskuter med folk men nu har jeg det bæder men pludslig er der gådet 5 år det går hurtig, jeg er blivet healier og op lever en masse skønde ting og kunne hjælpe ander det er godt synes jeg , man skal passe godt på sig selv for der er ikke ander der gør det, så hvis der er nogle der stid over for dig så må du køre dine grænse op, der er kun en du skal være pærfægt over for det er dig selv :-)du kan skrive til mig på kim6216@gmail.com hvis du har løst til at snakke og en god middag vh slim

:D... m21
jeg kommer fra århus, men det der med sport og sådan er svært da jeg ikke har nogen penge osv... jeg har simpelthen ikke råd til det... er lidt i økonomisk krise for tiden som jeg også skrev i mit indlæg

Et par konkrete sites. lars-sommer
Kender du http://www.ensomiaarhus.dk/ ?

Eller et par af de officielle sider:
http://www.aarhus.dk/fritid__sport.asp
http://www.aarhuskommune.dk/portal/borger/kultur_fritid
Jeg forstår du ikke har råd til det store. Men der er mange foreninger og fritidsaktiviteter der ikke koster noget.
Det behøver jo ikke være sportsforeninger. Det ku være spil, hobby, naturhalløj eller lignende.

Jeg faldt lige over en kvindecafe (hvad det end dækker over)
http://www.cafesappho.dk/ - Måske er der hyggeligt, omend ingen nye kærester.

Måske er der også muligheder gennem uddannelsessted eller arbejde? - Har du tjekket det?

jeg er lærling m21
jeg kan ikke overskue et job mere, for jeg kan ikke arbejde i døgndrift.. og samtidig hvis jeg skal få mit liv til at køre igen så er det nok ikke så godt at begrave mig i arbejde... men tak for de ting du har sat ind det vil jeg kigge lidt nærmere på :D

Hej abcdef
Prøv ensomung.dk mener den hedder ellers kan du google den eller deres cafe i Århus [:)]

Klynk Den hårde
Kan kun sige én ting: Stram op!

Vær glad på dine venners vegne. Skønt at de har fundet hinanden. Ikke at glæde sig, pga frygten for at de splitter op er direkte egoistisk og sørgelig.

Kæreste problematikken er helt sort. Det du har mindst brug for ligenu er da en kæreste. Arbejd lidt med dig selv istedet. Det lyder til der er nok at tage fat på.

Og så lad for Guds skyld være med at læs dette, knæk sammen og smide dig på sofaen og se flæbe-tv... Det her er et spark i røven, for at få dig ud af klappen og igang. Hvis du synes det er træls at komme hjem til en tom lejlighed, så gå ud og mød nogle mennesker. Nogle NYE mennesker. Hvem ved, måske dukker der også en kæreste op når du endelig slapper af omkring det...

Held og lykke med det hele

Ps. Thumbs up for ikke at leve for weekenddruk og sådan. Det ser man desværre alt for meget af...

En flot erkendelse...hjælp til selvhjælp pigen_dk
Hejsa.
Jeg læste lige dit indlæg og synes at du skulle gå ind på denne hjemmeside www.ventilen.dk og læse omkring ensomhed. Det er et tilbud for ensomme unge mellem 15-25år. Du vil komme til at møde andre som er i samme situation eller har været i samme situation som dig, og de frivillige er søde personer som altid har tid og lyst til at lytte. Det er ikke længere et tabu at være ensom, der er mange hundrede tusinde unge i danmark som er det, og det at du erkende at du er ensom er kanon flot. Besøg hjemmesiden og se hvor der ligger en ventil nær dig. Du møder først de frivillige, og hvis det ikke lige er dig alligevel, så behøver du ikke at blive. Jeg er ventil-bruger og jeg har aldrig fortrudt det.
Besøg www.ventilen.dk. der er altid plads til "en ven til"[:)]
Knus pigen_dk

Kæreste m21 fruberthelsen
Har lige siddet her og læst dit indlæg m21 og hved du hvad? Jeg blev da en anelse ked af det for sådan et ung menneske skal ikke føle sig så uoverkommelig ensom og forladt.Det er ikke retfærdigt vil jeg mene,når dine venner og deres vedhæng er i byen i de stille aftentimer alt i medens du blot sidder i dine egne stuer og kukkelurer rent ud sagt.At mor og far skilte deres veje efter et langt ægteskab,gør ikke din situation bedre...og dog,jeg skimter håb forude unge mand for jeg går ud fra at du er en ung mand,har jeg ret? Nu skal du tage en dyb indånding,når jeg nu fortæller dig min kære,at din situation er en overgang...alt bliver bedre for dig inden længe,det lover jeg dig.En skønne dag,vil du også være ledsaget af en sød ung pige under din arm og du kan se frem til mange gode oplevelser sammen.Dette du er ved at skal igennem,hedder ganske simpelt og ligetil: livet!.Næsten alle mennesker og godtfolk kommer ud for trælse og til tider uoverkommelige situationer,det er uhensigsmæssigt og det gør ondt,men helt normalt.Når du,forhåbentligt inden længe er kommet ud på den såkaldte anden side,ja så vil du se tilbage og sige til digselv : jeg er blevet stærkere og kan klare opgaverne som de kommer! Jeg ønsker dig held og lykke på din vej,ret ryggen,smil til verden og verden smiler igen til dig!

hej hfuwuwe
hun er en pige som der står øverst i indlægget [:)]

Jamen I fruberthelsen
guder,det er jo da rigtigt nok.Jeg har vist nydt for meget kirsebærvin da jeg kommenterede.Godt hun ikke skrev tilbage.Ellers takker jeg meget for oplysningen. M.V.H fruberthelsen

Hej jfaas
Ja det kan sku godt være, sidder selv og nyder et glas rødvin *s* bare en oplysning *g*