Hvor er Lars Løkke Rasmussen

Hvor er Lars Løkke Rasmussen Nu vil vi høre
Er han ikke finansminister. Hvorfor hører vi intet fra ham og Anders Fogh om økonomien i Danmark. Er de flygtet ud af landet med statskassen eller har de bare et forklaringsproblem om hvorfor så mange banker er i problemer, massefyringer og massefyringer.

I alle år har de kun sagt, at det går ufatteligt godt i Danmark. Men det var jo løgn.

Måske har det bare været en en båndoptager, der kopierede Glistrups " Vi overgiver os"maskine.

Tomme floskler, mens de har kørt landet i sænk, med DF som flertalsgiver.

Hvad skulle de have gjort anderledes?? komododragon
Når du nu så skråsikkert skræpper op om at VKO har kørt landet i sænk, må du - må man vel formode - også have en idé om hvad de har gjort galt og hvad de skulle have gjort anderledes?

Nu ved jeg ikke hvor meget du følger med, men den opmærksomme vil nok have opdaget at det ikke bare er danske banker der er i problemer. Hvorledes er det den danske regerings ansvar at udenlandske banker også har problemer. Det kunne være ganske interessant at høre din professionelle mening om.

Massefyringer og massefyringer siger du...Hvilke massefyringer? Nu gætter jeg på vi taler om danske forhold. Jeg har ikke hørt om aktuelle massefyringer i DK...har i andre?
Hallo du, kan du ikke uddybe tak!

Når du har uddybet grundlaget for det debatoplæg du har rejst, kan vi tage selve debatten. Men nu starter vi altså lige med at du uddyber for os[;)]

Den er da nem Nu vil vi høre
Det modsatte.

...og det er..??? komododragon
kom forklar os det nu bare!

De skulle ikke Hvad for noget
have holdt røven oppe på erhvervsliv og landbrug, men istedet udviklet andre måder, at tjene penge på.

Ført en hæderlig udenrigspolitik med diplomati som regel.

Ikke ført krig sammen med den gale Bush.

Ikke brugt så mange skattekroner på private firmaer. ( Især arbejdsløshedsindustrien har tjent millioner af vore skattekroner, consultingfirmaer osv ) De burde have givet arbejdsløse omskoling osv.

Alle de arbejdstimer og skattepenge , der er gået til overvågning kunne være brugt til ordentlig levestandard for alle.osv.

Landbrug og erhvervsliv er uvigtigt? komododragon
eller hvordan skal jeg forstå dig?

Erhvervslivet og landbruget (hvorfor så end landbrug skal omtales separat?) er det både du og jeg lever af direkte eller indirekte.

Derfor SKAL de også fremmes istedet for hæmmes. Uden erhvervsliv og landbrug fik du ikke så meget som en rød 25 øre i statskassen.

Så kan vi diskutere detaljerne og noget kunne vi muligvis blive enige om.
Men det store problem er og bliver jo krisen i finanssektoren.

Der ville med tihundreogti procents sikkerhed være sket nøjagtigt det samme under en S ledet regering. Måske havde de forbudt de afdragsfrie lån, men renten ville stadig have været historisk lav. Finanssektoren ville stadig have pumpet enorme likviditetssummer ud i samfundet. Spekulationen i boligmarkedet ville stadig have fundet sted. Pengeinstitutterne ville stadig have givet risikable lån.

Nu har jeg ikke mere end lægmandsforstand på økonomi, men jeg ved at den statslige styring af økonomien har været rimelig stringent og uden de store udsving under de skiftende regeringer siden Anker Jørgensens regering trådte af.

Nu er det jo endnu for tidligt at sige hvor slem krisen bliver og hvor hårdt Danmark bliver ramt.
Jeg glæder mig over at man i regeringerne i de ramte lande gør det eneste fornuftige, nemlig at redde hvad reddes kan istedet for at hænge sig i millimeterretfærdighed og hvad-sagde-jeg-fryd.
Jeg foretrækker at de redder røven på bankerne og vi slipper igennem dette uden de store mén.