Hvor er trafikken værst?

Hvor er trafikken værst? simon-says
Trafikken i Danmark bliver værre og værre.

I 2025 årligt vil vi tabe arbejdstid for 30 milliarder kroner årligt, fordi vi sidder fast i trafikkøer, forudser landets førende trafikforskere ifølge Ingeniøren.

Men allerede i dag er det mange steder besværligt at nå igennem myldretrafikken. Fortæl os hvor du oplever de værste problemer i trafikken.

- Hvor er trafikken værst?

*FB*

Køge bugtmotorvejen Anonym
Det er helt klar Køge bugtmotorvejen der er værst, der er kø fra kl 06.10 til kl 09.15 hver dag fra mandag til fredag og igen fra 14.45 til 18.15

Strækningen mellem irene54
Rigshospitalet og Rådhuspladsen.
Undtagen i sene nattetimer, tager det lige så lang tid at køre 30 km på motorvejen, som det tager at køre ovennævnte strækning, uagtet om man vælger Farimagsgade eller Søgade.

Så afgjort... mus47
... på og omkring Vejlefjord Broen. - Vejle i det hele taget, er en pestilens at være bilist i. Hver morgen mellem 7.30 og 8.30 og igen mellem 14.30 og 16.30, kører man i kø hele byen igennem. Fredag er helt tosset. Det er en sjælden fredag, at der ikke sker trafikulykker på broen. Dette medfører oftest, at alt trafik, skal ned igennem Vejle by. - Så beregn god tid, hvis du skal gennem Vejle.

Helt klart. Mjølner.
Der hvor der er flest biler samlet på en gang !...... ;o)