Hvor finder jeg en kæreste?

Hvor finder jeg en kæreste? Kl2330
....ja, har man hørt den før. Yes op til flere gange....Men min situation skiller sig altså ud vil jeg våge at påstå. Jeg er 28 år og har ALDRIG haft en seriøs kæreste! Et par teenage-kærester er det da blevet til og ikke for at lyde utaknemmelig men nu må der gerne snart ske noget på den front:-) Hvad gør jeg selv? Jeg har prøvet det meste vil jeg sige. Netdating....Jeg er ikke model men jeg er gennemsnitlig af udseende, og jeg har en fornemmelse af at det kører meget på det profilbillede man har liggende. Jeg er ikke den største flirter i byen men er glad for at tale med mennesker og går primært i byen for at ha det sjovt med mine venner....men må indrømme det er begyndt at kede mig lidt det der byhelvede:-) Mange af vennerne er og har været det i mange år i dette satte forhold og venners venner er det samme. Kolleger....jeg er i den situation at på min arbejdsplads er der kun kvinder... og sådan vil det primært altid være da jeg er pædagog. De forhold der har budt sig for mig er knaldeforholdene og det er jeg sku træt af. Det er jeg også stoppet med....Jeg er begyndt på det sidste at føle mig lidt freaky...for det kan da ikke passe at der ikke er en dejlig fyr til mig derude! Har I nogle gode foreslag der ikke indebære plasticoperatione (NIX!), netdating, gå i byen...Så vil jeg gerne høre fra Jer...

måske på solen.. måske rundt om hjørnet.. klarsyns-klumpen
Tror det bedste du kan gøre er at være, så stolt af dit eget udtryk, så muligt
(du ved tro på digselv) ...pissenemt at sige for een der ikke står i dine sko..
Der er jo også mange andre som dig.. der ikke scorer, og er for følsomme til det ræs..
opgiv aldrig troen på at der er en (eller flere) som er perfekte for dig... og som bare ønsker at turde tro på, at du også længes efter dem... Livet er enkelt.. og vi alle vil dybest set det samme..

Venligst Klaus

netdating dandegn
Du skal nu ikke helt afvise netdating, men hold dig fra de store sites !
Og nå ja så har jeg hørt at der er en del mandlige fjolser derude - glem dem ...
Prøv f.eks Hjertedating (et kristen site, men men der er nu slet ikke så tosset) - så pas på dig selv og held og lykke - ss

Strandbabe.dk Søren Bendix
Jeg fik besked om at finde mig en kæreste på strandbabe.dk men da det ikke er et dating sted ville jeg nok heller prøve et seriøst bureau som dating.dk
Du ønskes alt godt fremover herfra

prøv uden billede Tudse
Den der søger vil finde.
- Men hvis du ikke "spiller i lotteriet" vil du heller ikke kunne vinde. Så du er nødt til at være opsøgende. Fortsæt på nettet, men prøv uden billede, skriv at det kan komme når der er en seriøs kontakt, så er du da sikker på at det ikke er det der er hindringen. Men helt ærligt, så tror jeg mere på, at det er hvad du skriver der betyder mest. En smuk pige der er "møjsnerpet" og kræver vielsesattest før det første kys har mindre chancer end en ordinær eller smågrim pige der er med på det hele. Tror jeg nok. Jeg er ikke ekspert men bare en mand der sommetider tænker.
Desværre har du en uheldig alder, forstået på den måde at mange i din aldersgruppe tror man kan få den ideelle partner.
I min alder (pensionist) er folk blevet mindre kræsne med hensyn til de ydre forhold. Hvis man er ikke-ryger og rimeligt normal, kan man sagtens "score" indenfor plus/minus 10 år af egen alder.

God jagt !

Hva med den her Hulke Henrik
www.hjertebanken.dk

held og lykke

At frasortere plastikoperationer og netdating dulkis
- det kan jeg forholde mig til, man at du heller ikke vil i byen, gør det vel lidt problematisk. Hvor kommer du ellers, hvor du "kan opleves"? Der er vel forskellige måder at gå i byen på? Det er mit indtryk at der er "single-arrangementer" på hver gadehjørne i de større byer. Er det et forkert indtryk?

- Når du nu har den holdning, så ville jeg nok foreslå dig at bruge din kvindelige omgangskreds til at møde nogle nye mænd. Hvis de alle sammen har sådan en, så har de mænd vel også kammerater og brødre som måske ikke alle er afsat? Hold nogle uformelle grill-aftener. Årstiden er med dig. Få inviteret så mange ukendte mænd som muligt. Det kan gøre på den måde at man f.eks er 10 mennesker, der hver især invitere to gæster.

- så er er selvfølgelig den mulighed at komme i kontakt med folk gennem en fælles fritidsinteresse. Men dine interesser fremgår ikke af dit indlæg, så jeg kan ikke lige komme med et pletskud på den.

- Hvis du kan lide at spille skak vil jeg anbefale den lokale skakklub. Der kan du være sikker på overvægt af mænd. <griner>

- Sæt dig ned og læg en plan. Jeg håber du har heldet med dig, og finder noget godt og langvarigt. Hvis ikke i første forsøg, så kan ventetiden godt blive underholdende.

prisen på den hvide hest j....
Hej

Jeg prøvede det samme jeg blev bare 30 uden at finde den rigtige pige i mit liv - der er ikke andet at gøre end du skal ud og søge(men du må under ingen omstændigheder virke desperat). Men jeg søgte, begyndte at komme mere ud blandt andre folk og pludselig så skete det. Hvad der skal til for dig er svært at sige, kan bare sige det er vigtigt at man tør tage nogle chancer. Prinsen på den hvide hest skal nok komme - han skal bare have mulighed for at finde dig.

Den lokale løbeklub Motionisten
Der er hovedsageligt mænd som dyrker den sport, og mange af dem som er der vil sikkert også være i fornuftig form ;)
Du skal ikke være bange for at det er en gang elite marathon freaks alle sammen. Jeg tror mange melder sig ind fordi det er en alternativ måde at møde nogle nye mennesker, hvor motions delen egentligt er 2. prioritet.

Jeg tror de fleste klubber giver mulighed for at man kan løbe med en måned eller to før man skal betale.

drop det!! Vingbassen
Hej!
Mit råd er at droppe at lede!"!
Jeg har aldrig haft nogen selv, og har derfor ikke det savn som f.eks. mine
brødre ville få. Jeg klarer mig ganske udmærket uden en kæreste.
Prøv om ikke også du kan det.
Det er både billigt og komfortabelt, og så kan du også gøre hvad du vil i hverdagen.
Det er ikke nogen ulykke ikke at have en kæreste, man kan føle det modbydeligt
i de yngre år, men det bliver bedre med tiden. Få en lækker interesse, at bygge noget
eller andet.
Kærester er åbenbart noget nogen mennesker ikke får, man bør bare acceptere det.
Tænk på alt det positive livet ellers giver en.
Jeg selv bygger elektronik i fritiden, høre musik, ser film.
Det der måske kan være træls, er ens naturlige sexuelle lyst, det kan "vælte" op
i een. Men det går over med tiden, tro mig. Hvis du vil kontakte mig, eller vil skrive sammen så har jeg en mail der hedder: Ving@ofir.dk
Hilsen Lars

Svært spørgsmål! Dansepigen
Hvordan man finder en kæreste.. Hmm. Det er jo virkelig svært. Har selv store problemer med det! Jeg er 23 år og har også kun haft et par teenagekærester..
Som du også skriver er byen et helvede, det er bestemt ikke stedet hvor man finder ham!
Jeg har det med at rende ind i fyre, som KUN er interesseret i min krop & sex & de er ikke interesseret i at lære mig at kende. Det er jeg ved at være godt træt af! Og kan mærke at jeg ikke har lyst til at lede, fordi jeg kommer til at generaliserer mænd.
Byen har kun givet mig dårlige oplevelser og det hjælper ikke lige på ens problemer.

Så jeg synes du skal droppe byen for en stund,det har jeg gjort.
Og så evt. starte til nogle fritidsinteresser,så man får fokus på noget andet.
Glemme lidt at man gerne vil ha' en kæreste. Tror det kommer automatisk, hvis man er tilfreds med sit liv og har andre interesser & gøremål som man holder af.
Ærgerligt at du på din arbejdsplads ikke kan finde nogen, på mit studie har jeg samme problem (sygeplejestuderende). Men ellers er venners venner også en mulighed, privatfester, fritidsinteresser og nettet.

Til sidst vil jeg skrive, at du skal ikke føle dig freaky!
Sådan kan jeg også føle mig, men nogen er bare senere ude end andre. Og det er da bedre at man venter, end at man spilder sit liv med en forkert!
Jeg har flere veninder som er sammen med fyre, som slår dem og psykisk behandler dem dårligt! De har det rigtig skidt og har ingen selvrespekt. Så vil jeg hellere være single.

Desværre hænger de gode fyre ikke på træerne, det kan være svært at finde dem.
Men jeg håber du finder en sød fyr:) Håber mine "råd" kunne hjælpe.
Held og lykke.