Hvor finder man en kæreste???

Hvor finder man en kæreste??? anonym
Jeg er en fyr på 21 har nu været single i lidt over en måned(ved godt det ikke er lang tid). Forholdet varede lidt over 2 år, men det var hvad det var og nu er sån set klar til at komme videre. Jeg vil så gerne kunne finde en kæreste jeg kan elske og en der kan elske mig gensidigt...det er noget af det største i livet for mig. Mit problem er bare at jeg nu har et forholdsvist krævende studie, hvor størstedelen er mænd. Er af og til i byen, men føler ligesom ikke det er det rigtige sted at finde en kæreste. Umiddelbart er jeg heller ikke meget for at finde en over nettet da jeg føler det virker falskt.

Mit spørgsmål er så...hvordan i alverden skal jeg komme i bekendtskab med en ny dejlig pige, som evt. kunne udvikle sig til et forhold? Hvordan gør I når I er inde i en periode hvor I har haft lyst til at finde en kæreste, men ikke rigtig har haft nemt ved det??

På forhånd tak :)

Ta det nu roligt oma
hvordan fik du fat på din sidste kæreste??

jamen anonym
det var da jeg gik i gymnasiet..

Nyd nu din frihed oma
du er kun 21 år hvad der det er haster?

Hvorfor ikke? Liqa
Jeg forstår altså ikke det der med at man absolut ikke må finde en kæreste på et værtshus eller lign. sted. Hvor kommer man så i snak med dem? Min første mand mødte jeg på et værtshus - det holdt 14 år, den næste "mødte" jeg på arbejde, men vi skulle da rende på hinanden på et værtshus for at det blev til noget. Det har indtil videre varet 11 år og fortsætter lykkeligt til vores dages ende (planen)

Han påstod fra begyndelsen at han aldrig tidligere havde haft en kæreste, han havde mødt på et værtshus, de var rekrutteret alle mulige andre steder fra. Gymnasiet, fritidsinteressen (sejlsport) arbejdet osv. men jeg synes jo det hører med til historien at ingen af de forhold har holdt mere end 1½ til 2 år. - sååå hvorfor er et værtshus ikke det "rigtige sted".

Du siger du går på et studie med næsten ene mænd. Godt så!! I kender vel alle sammen en pige som i kan invitere til fest, og som ikke for jer selv er et kæresteemne!! - lav en fest, inviter mindst 1 højst 2 piger hver og lav det til en "fri blind date fest" De par piger der er på studiet, kan jo komme med en fyr hver - men undgå kærester. Har man sin kæreste med skal man have en ekstra også.

Det kan da sagtens være at den eneste ene ikke dukker op ved første forsøg, men nu er der da nogle nye bekendskaber at arbejde videre med. De kender jo også nogle mennesker man ikke selv kender. En stor berøringsflade øger chancerne, ikk´?

men.. anonym
Det er nok fordi jeg generelt mere nyder at være i et forhold end at være single...og ved heller ikke hvor meget det haster, men er bare fortvivlet om hvor jeg skulle møde en potentiel kæreste i den situation jeg er i nu.

he he Evelynn
OVERALT

kærlighed har ingen grænser siger man så hvorfor tænke over udelukkende at finde en kæreste bare kom ud, og gør noget godt for dig selv, og oplev, og ja, så møder du nok nogle, og ellers sidder du foran den her skrammelkasse brug den, men ville nu selv foretrække virkeligheden, og er du til de mest dullede, og går højt op i udseendet kommer de vel mest på diskoteker

Hvis du ser en person du synes virker spændende så tag kontakt ellers finder du heller ikke ud af om der er noget at gå glip af?om I har noget tilfælles, eller om personen er modtagelig for dit forsøg på kontakten(og den måde kan du jo også få venner, og derigennem måske finde kæresten)

misforstået anonym
Fik det måske skrevet forkert...synes bestemt ikke der er noget galt i at finde en kæreste på værtshus, discotek osv..føler bare ikke jeg har haft heldet med mig disse steder desværre :(

fortsat Liqa
Det var såmænd ikke så meget den måde du skrev det på. Der står bare alle steder især i kontaktannoncer - thii hii, at der vil folk ikke finde kærester og jeg synes jo bare det er det letteste, men så forsøg dig med studieudgaven den kan jo også laves med andre grupper. Det handler som sagt om at udvide sin bekendtskabskreds.

Tur rundt på de andre studier Med-studine
Hej du!
Op med humøret... Det er nu engang sådan, at når man studerer, så holder skolerne til tider åbent om torsdagen eller fredagen, hvor der er torsdags/fredagsbar... Slå da et smut fordi et "kvinde" studie sammen med nogle af gutterne! På den måde kommer du ud, og det kan være, at du er så heldig at møde en klog og charmerende pige;)

Vi er flere der er i samme båd, hvad et krævende studie angår... Men fredageftermiddag/aften er i hvert fald tit og ofte for mit vedkommende sat af til at fis og ballade med mine medstuderende! Det er ikke som at gå i byen, for her hygger man mere og taler meget med hinanden og ofte møder man rigtig fine mennesker, man kan tale med en hel aften... Og hvem ved... måske er du heldig!

Knus fra en med-studine

tag det med ro... pia-sol
jeg har nu været alene siden februar, og syndes da, det er fedt at være alene, men jeg vel tro og håbe for dig, at hun en dag står lige foran dig.Hvor du finder hende? det kan da være alle steder, selv der hvor du minst regner med det. selv på en by tur selv om du ikke tro det nu. held og lykke

:o) anonym
Du har ret i det med fredagsbar..der kommer jeg også selv når jeg har muligheden for det. Kender ikke rigtig nogle fredagsbare andre steder end på den skole jeg går på...men kan da være at jeg kommer til det ;)

Det er nemt nok. mandaabenraa
www.love.dk , sommetider kan man finde en på www.ofir.dk chatterne .
Eller på www.hotmail.com ( der er rigtig mange der søger).
Det er ikke så svært som det kan lyde til , hvis man selv gør noget ved det.

Hvor læser du? Med-studine
Hvis du er i nærheden af KBH, så har jeg da et par stykker jeg kan anbefale...

desværre anonym
Nej jeg læser i Odense...såh. Men ellers tak:)

Velbekommen Med-studine
Jamen det var da så lidt... Hvis du en fredag slår vejen forbi den store hovedstad, så kig da ind på biobar, fys/ergoterapeut eller farmaceut studiet... Ellers er der jo også sygeplejerskeskolerne - sådan en må der da også være i Odense! Tjaa ellers så medicinstudiet... muligheder er der da nok af!

Lav en tur de fredagsbar rundt og besøg de forskellige... Jeg er sikker på, at hvis I er et drenge studie, så er I mere end velkomne på de ovennævnte skoler;)

Held og lykke fremover!

Bvdr. siger jeg bare nixenbixen
det er jo plamkærester der hænger derinde, primært folk med socialfobi. Det er jo derfor de hænger der.

Kan du tro anonym
jeg vil gøre, hvis jeg skulle komme til kbh :)

Jo men der er da også sygeplejeskole osv i odense...har dog ikke været der..endnu. Men generetlt tror jeg du har ret i at fredagsbar er et godt sted at møde mennesker..også fordi man kan snakke sammen uden at skulle råbe hovedet af hinanden pga. musikken...du skal have tak rådene i hvert fald ;)

af erfaring M31
Så er det allerbedste sted altså stadig en sportsklub, man får lejlighed til at se pigerne uden de er totalt overpyntet i tøj og med makeup. + man kan snakke med dem uden det f.eks. er i byen og man er lidt overislet af alkohol.

En fordel mere er at man ikke har travlt i en sportsklub og er sikker på at se pigen igen til næste træningsaften, nogle gange hvis man er i byen TØR man jo ikke lade hende smutte for hvornår skulle amn være så heldig at møde lige hende igen

hehe Badboy
Ja det er delvis sandt, mange af dem som sidder på chat har nogle... problemer... men ikke alle!
Så skær ikke alle over en kam.
Man kan godt finde en god kæreste over nettet, har jeg set flere beviser på... ok, har set endnu flere beviser på det modsatte, men det gør det stadig ikke umuligt.

prøv i Fakta lemming
der er de så venlige og smiler altid

hvorfor kan man Bare mig
Hvorfor kan man efterhånden kun bruge internettet hvis man skal finde en kæreste, hva dælen gjorde man før nettet var til, jeg spørger bare??Det er da mere naturligt at finde sin partner IRL...bare det