Hvor findes de? - de almindelige mænd

Hvor findes de? - de almindelige mænd pige-pige
Jeg er en kvinde på 37 år, der som så mange andre søger den perfekte mand. Jeg har ingen problemer med at møde mænd. Er køn og glad, godt arbejde med stor berøringsflade, gode interesser og mange venner og veninder. Men jeg synes bare aldrig at jeg møder HAM. Jeg har ingen faste holdninger til udseende, men er hverken til meget små eller meget overvægtige mænd. Jeg sætter til gengæld stor vægt at man er velsoigneret, ærlig og åben.

Jeg har været i to lange forhold og er hverken til dating.dk eller panik lørdag nat kl. 04.00.

Der er ingen børn i mit liv, men børn fra tidligere forhold afskrækker mig overhovedet ikke, måske jeg endda vil se dem som et plus. Jeg har fået af vide at jeg virker en smule kølig, når man ikke kender mig, men er en varm og åben pige overfor folk i min omgangskreds.

Hvor møder man den helt almindelige mand, som er så unik for en selv?

altså..... anonym
netdating er ikke det væreste...

Jeg fandt min kæreste her efter en måned...

soulmate.dk

og han er perfekt for mig :-)..

her .... jenssss
... men jeg er optaget ;-)

Jeg fandt min søde, smukke, dejlige kone på dating.dk for 7 år siden! Tror vi begge var skeptiske over fremgangsmåden og ingen af os var i panik, men rejste begge meget med job osv så det var svært at møde nogen IRL - jeg var omkring din alder og der havde jeg ligesom festet igennem, gået i byen - så hvor finder man lige nogen i samme båd som en selv og som er den rigtige ? Der kan, noget som et dating site, være en måde at komme i kontakt med nogen man ellers ikke lige ville have mødt.
Vi skrev en del sammen først og jeg tror vi begge var ret autentiske i vores korrespondance, for da vi mødtes kunne vi dels genkende hinanden (uden at have set billeder først) med det samme og vi kunne fortsætte samtalen som om vi havde kendt hinanden længe. Vi startede med at ses "uforpligtende" - dvs. uden en dagsorden om at det "skulle" blive til andet og mere end godt selskab ........... men vi blev hurtigt forelskede ............ og tjah så sidder vi her, 2 dejlige unger, fedt liv med fantastisk fortrolighed, kærlighed, venskab, erotik ............. det blir sgu ikke meget bedre ;-))

held og lykke ........... og det skader jo ikke at prøve det......... vel!

jens

Det kommer skam molly31
An på hvad du lægger i unik og perfekt og alm:

En mand kan godt være unik, perfekt og den rigtige soulmate, selvom han har en gæld på 600.000 kr er på fagforening.

Han er måske god at tale med, ( god lytter ) og meget forstående, har meget kærlighed at give af og er meget hjælpsom, selv om er på fagforening og har meget gæld.

Men sådan et godt menneske vil du med garanti ikke havde, vil næsten tro at unik og perfekt i dine øjne er.

Han har eget hus, fed bil, godt job, orden i sin økonomi, ser godt ud, har ingen problemer med at finde en kvinde, han er måske ikke en god lytter da han har rigeligt at se til på sit job og kærligheden er måske ikke 100 % da han hvis det skulle gå galt imellem jer altid kan finde en anden, for ham er det måske dejligt at komme sent hjem og maden så er på bordet, men igen han er unik, og perfekt i at han har penge, som han kan give dig.
ja det er et svært valg.[:)]

Prøv dette Lars Malling
Du kigger helt sikkert efter en høj flot mand på 30-40 år. Men han ser dig ikke som noget seriøst interessant.
Hvis du kigger efter en almindelig højde og almindelig udseende og du vil gerne have en vejljete - det kan du se på at han ikke har øreringe og ikke har tattoveringer og at han er velklædt!!! så er han også velplejet.
Jeg ejer et fitness center og holder øje med disse ting.
Jeg har selv en kvinde som er 8 år yndre end mig. Hun er 40 jeg er 48.
Vi har kendt hinanden 11 år og er stadig nyforelskede.

Du skal kigge efter en som er 10 år ældre end dig så er han seriøst interesseret.
Du kan sagtens møde ham i Netto eller Fakta og det tager ikke engang fem minutter.
Hvis du kigger på ham så sker der noget. Kigger du to gange på ham så kontakter han dig.

Tjek så lige at han ER single. Det siger alle mænd, og de siger alle er de er testet og raske. Du skal se bevis på begge dele. Mænd er lige så fulde af løgn som piger.

Kan du forstå logikken Bimmer ILP
Jeg har også problemer med at møde den perfekte kvinde.
Kvinder der tror at de er perfekte har alt for mange fejl.

Jeg håber at du fik en kortslutning i hjernen, ellers
forstod du slet ikke min problemstilling. [:D]

Glem det...... Løvemor
Den slags er allerede gift og lever lykkeligt til deres dages ende med den eneste ene [;)]

Løvemor

Hvad mener du...... Løvemor
med er på fagforeningen?

Løvemor

betyder.. et eller andet..
Det betyder, at han er på dagpenge fra fagforeningen..

Hvorfor perfekt? påtværs
Hvorfor skal han være perfekt?
Gør det ikke bare forholdet kedeligt?
Små fejl er da unikke.....
Er du selv perfekt siden du forlanger det perfekte?

Jeg møder mange helt almindelige mænd der er unikke, desværre vil de bare alle have børn, men du møder dem alle steder. I parken, i supermarkedet, på gaden, på nettet ect.

Ham kan man møde de mærkeligste steder anonym
mit livs lys, spottede jeg ved et busstoppested, og efter en del forviklinger er vi sammen på 7 år.

Jeg har fået alt i en, han er romatikker til fingerspidsen og handymand samtidig.[l][l][l]

Du møder ham dr100
når du holder op med at lede efter "den perfekte mand" [:)]

Som jeg læser dit indlæg, mener du "perfekt for mig", når skriver perfekt. Men han findes heller ikke. Der vil være nogle, du passer bedre sammen med end andre, men perfekt... det er yderst sjældent. Vi har alle vores små særheder (der ikke just bliver mindre udtalte, jo ældre vi bliver). Det handler om at ville hinanden og ville parforholdet, og dermed have viljen til se igennem fingre med små forskelligheder. Mon det er derfor, du ikke har fundet ham? [:)]

Jeg ønsker dig al mulig held og lykke i jagten på Prinsen på den (måske ikke helt) hvide hest [:)]

[f][s]

Ny indgangsvinkel mhj
Jeg synes du skulle prøve en ny indgangsvinkel når du møder mænd (og mennesker generelt) der hedder INGEN krav overhovedet, samtidig snakker du ikke med vedkommende med henblik på at finde en fyr men bare for at lære nye mennesker at kende og have det sjovt.

Prøv den indgangsvinkel, at stille en masse krav LIGE når i mødes (selvom du siger du er åben så kan man sagtens høre at du forventer en del... lad være!), det er håbløst både for dig og for ham. Bare snak med ham, find ud af om i har kemi, hvis i ikke har så har du stadig hygget dig (fordi dit udgangspunkt er at have det sjovt og møde nye mennesker).

Tro mig os fyre kan mærke hvis du stiller krav fra starten, selvom det er ubevidst, og de fyre som rent faktisk opfylder dine krav kan du sagtens forvente at du får skræmt væk ved det (som du selv siger; fordi du virker kølig).

Når du så finder en hvor det hele klikker så er du alligevel ligeglad med alt det andet :)