Hvor findes et godt gratis antivirusprogram!!

Hvor findes et godt gratis antivirusprogram!! smmik33
Hvor finder man et godt antivirusprogram? der kan finde alt lortet på ens computer

Avast! gubbi_the_great
Avast er nok det bedste program på markedet.
http://www.avast.com/eng/download-avast-home.html

Det er helt gratis men man skal registrere sig efter man har installeret (er ikke så vigtigt hvad du skriver under oplysninger. Bare skriv noget lort. Det eneste der skal passe er din e-mail)
Så får man licens til det i et år. Herefter skal man gratis-registrere igen.

prøv ministeren
spywarefi onlinescanner...på google.

Her ljs
AVG - søg på google.
Det er vel det bedste gratisprogram.
Skal det være bedre må du betale - det bedste koster lidt og er effiktivt.

antivirus prog ... kiped
Kan kun sige 1 ting.

KØB

Det vil du ikke fortryde, Kaspersky internet security eller ESET-NOD32 ville jeg anbefale
hvis du virkelig vil have scannet i dybden, så må du betale for det, da stort set alle gratis programmer ikke går grundigt i dybden med deres scanninger.
Jeg har selv brugt Kaspersky i en del år nu, og har aldtig bare 1 sekund fortrudt de penge det kostede, har aldrig haft nogle grimme ting siden jeg købte det og det der har forsøgt at komme ind via hvad det nu måtte være,er blevet stoppet øjeblikkeligt.

Søg i google. anonym
Søg i google:Skriv i søgefeldet:Antivirus program:Så kommer der en masse frem som du kan vælge imellem.jeg har gratis avast&spywaredoktor på min pc,og det fungere rigtig fint sammen,men der er jo mange gratis at vælge imellem.Du kan også få en prøvetid på 2 mdr eller 3 mdr,så har du noget at vælge imellem.

her er et leif_p
antivirusprogram der er gratis www.lavasoft.com leif_p

Kaspersky? gubbi_the_great
Er det ikke gratis? kunne have svoret jeg engang kørte en gratis kaspersky...

Avast eller AVG troldepus
Hey
Jeg ville, uden at være en ekspert på området, anbefale enten avast eller AVG. De er begge to ganske udemærkede og lette brugerfalder. Jeg bruger Avast og har egentlig været ganske tilfreds med det. Jeg så faktisk også en undersøgelse af gratisprogrammer på eb.dk tror jeg. Ville selvfølgelig være fikst hvis jeg lige kunne finde den, men det kan jeg ikke. Kan være du selv kan.

Good luck
Jungletrolden hugo

ANTIVIRUS (avg) rarzN2000
gratis kun free.avg.com
hel og lykke:-)

Men,men, men Svend Nu
der er noget om at du kun må have 1 antivirusprogram på din pc ellers modarbejder hinanden og så får du intet ud af det.

Den bedste?? Phusker
Det afhænger af hvem du spørger.

Min favorit er Avast, og efter en sammenligning på Spywarefri.dk, er den en tand eller to bedre end den nye AVG, 8 som jeg alligevel ikke kan få til at køre ordentligt på min PC. Et problem som flere tilsyneladende har.

Derfor mener jeg Avast er den bedste, men har både Malwarebytes, Superantispyware og Spybor installeret, som jeg så kan køre hvis der er mistanke om snavs på harddisken.

Hvad angår købe programmer må du ikke spørge mig, og de svar du får fra andre vil afhænge af hvem du spørger, da enhver har deres favorit, som så naturligvis er den ubestridt bedste.

et godt bud Anonym
http://www.zonealarm.com/

Anonym