Hvor går man hen når man mister!

Hvor går man hen når man mister! morrikke
Jeg mistede min elskede mor i januar 2008.

var ikke parat, kræften tog hende, lægerne sagde livsforlængende men vi fik kun 3 dage til. Alt gik så stærkt, føler så stor smerte og tab.
Mit hoved, hjerte, mave er tomt. Dem omkring mig taler ikke om hende, sikkert for ikke jeg skal græde og blive ked af det.
Men det er da ok eller hvad det hjælper da ikke at tie.

man går.. lubias
Ma går i en sorggruppe (lægen kan oplyse hvor der findes en). Eller man går til sine venner og familie. Fortælat ja. du bliver ked af det når der tales om din mor, men du har brug for at tale og for at få lov at give udtryk for sorgen. De vi sikkert gerne hjælpeog tale med dig, men ved bare ikke hvad de skal sige og det vil hjælpe når du fortæller at det er ok at tale om hende og at det vil hjæle dig. De første gange vil være svære og sikert også lidt kejtede, men efterhånden hjælper det og det bliver lettere og med en mindre sorg når man taler sammen.

Der er hjælp at hente a.rask
Hej morrikke
Nu ved jeg ikke hvor i landet du bor, men i mange større byer findes der noget der hedder Frivilligcenter & Selvhjælp. Disse steder vil til hver en tid være klar til at tale med dig om din sorg, og endvidere vil der være mulighed for at få dig ind i en sorggruppe for ligestillede.
Du kan evt. finde det nærmeste center via:

www.selvhjaelp.dk

Håber dette kan hjælpe dig videre i dit liv.

Hvor gammel er du? Læser
??? og hvor gammel blev din mor?

Tja... kærlighed
Jeg synes du skulle fokusere på din fremtid. Jeg ved det er hårdt at miste ens mor, men livet fortsætter. Men udret noget! Lav en statue af din mor! Gør hende stolt. Jeg har selv mistet min far. Jeg byggede en statue af ham, og min sorg forsvandt. Men jeg er kommet videre, og det burde du også. Make her proud.

De bedste ønsker.

tak for dit svar morrikke
tak for dit svar Lubias jeg ved godt hvad du mener men de mener at nu må jeg vidre det er jeg også kommet med meget men savnet er der jo men jeg vil tale med min læge. TAK

Tak morrikke
Tak for dit svar prøver at gå på nettet og finde noget det er jo sådan jeg har fundet jer der skriver.

sorg har ingen alder morrikke
jeg er 39 min mor blev 66 men jeg føler mig stadig som hendes lille pige.