Hvor gammel er killingen?

Hvor gammel er killingen? H.G.
I dag kom der en killing hen til mig, og løb ind af min dør. Jeg aner ikke hvor den kommer fra, men den vil ikke ud igen. Hvis jeg lukker den ud, står den og hyler ude foran døren, og jeg er bange for den ikke har noget sted at bo. Jeg lukkede den ud, fordi jeg tænkte den måske ville gå hjem. Men den er meget glad for at være her. Det er en han, den vejer 1200 - 1300 gram. Det er en ganske almindelig huskat. Hvor gammel tror I den er? Hvis ikke jeg kan finde dem der ejer den, beholder jeg den.

De erfaringer krampen
jeg har gjort mig er, at man kan regne med at ca. pr. 100 g er 1 uge - det vil sige 12-13 uger :)
Der er selvfølgelig plus/minus, proportionerne hos killingen skal klart være i orden.

Hvis jeg var dig og du vil beholde den, ville et tjek være godt hos dyrlægen - bare for at i begge får en god start :)

Har næsten prøvet samme oplevelse.
Held og lykke med den, orh de er kære :) Krampen

Tak for svaret H.G.
Jeg mødte lige rent tilfældigt hende der har killingen, hun siger den er 13 uger. Jeg fik lov at beholde den! Jeg tager den også til dyrlægen snart, ringer og får en tid!

Ja de er bare noget af det sødeste, sådan nogen dyreunger!

Tillykke til både killingen, og dig. Gurli Margrethe
Det lyder bestemt som om I vil få det rart sammen.

For mange år sidenm, oplevede jeg noget lignende. Det var i mit sommerhus i nordsjælland, hvor jeg i starten af november skulle beskære hasselnøddebuske, som haven er fuld af. Der stod så den kæreste lille killing og den var efter mig i to samfulde dage. Den var lille - meget lille, og meget kær. Trediedagen tog jeg den med hjem til Kbh. og han blev undersøgt af dyrlæge. Bare fire uger gammel fik jeg at vide. Han blev den dejligste og skønneste kat man kan forestille sig. Jeg havde ham i godt 17 år, og det har været hvert minut værd! Så held og¨lykke med din lille uldtot.

Stort tillykke Upsidasi
med din lille kat... De gør bare livet lidt bedre... :o)

Tak! H.G.
Ja de er bare dejlige, sådan nogen katte! Han er rigtig legesyg, og opfører sig som om han altid havde boet her. Han er sød og kælen, og elsker at ligge op ad mig i sofaen! Han skal nok blive en sød kat, når han bliver voksen!