Hvor har Sarah Palin dog ret

Hvor har Sarah Palin dog ret Mjølner.
Historiens største olieforurening i Den Mexicanske Golf er ikke BP’s skyld. Heller ikke selvom olieselskabet har påtaget sig ansvaret, efter dets boreplatform eksploderede og efterlod en åben boring, der i halvanden måned har pumpet millioner af liter råolie ud i havet.

Sarah Palin, tidligere republikansk vicepræsidentkandidat og muligvis republikansk præsidenkandidat mod Obama i 2012, har et helt andet bud på den skyldige.

På sin Facebook-side anklager Palin "ekstreme miljøaktivister" for at have tvunget olieselskaberne bort fra at bore på land og ud i havet.

"Dette er en besked til ekstreme "miljøforkæmpere" der hyklerisk protesterer mod udvindelse af energi såvel på havet som på land…Jeres hykleri viser, at I ikke forebygger miljørisici. Ekstreme boringer på dybt vand er ikke det bedste valg for at imødekomme vores lands energibehov, men jeres protester og retssager og løgne om boringer på land og på lavt vand har udelukket de sikrere områder,” skriver Sarah Palin.

http://www.berlingske.dk/verden/palin-miljoeaktivister-skyld-i-olieudslip

Vrøvl... anonymk
Hvad er det for noget forkølet vrøvl.

Netop onkelanton
Vrøvl

Tågetale Don Olsen
Du har lige vist at du er meget uvidende[:O][:O][:O]

Lad os bruge hende som prop i lækagen dulkis
- og se hvor bevendt hun er.

Men kan godt grine lidt om Mløjner howdydoodee
Ikke kun pga, navnet og udvidenthed, men også pga fakta.
Solen skaffer humor.[:)]
Vi har brug for humor, og mere af Mjølner slagsen [s]
Er du også en hjølmer
Klaus

Ethvert cirkus har sin klovn. Mjølner.
Cirkus Sol har mange!................. dig "howdydoodee"! Dulkis, Lagermann, Rodvad, VKO taber valget, Anklageren, Contina, Lemontea................ for at nævne nogle af de mest prominente klovne!

Jeg er taknemmelig dulkis
- for at netop DU ser sådan på sagen. Jeg ville være blevet stødt, hvis jeg ikke var at finde i dét selskab. [:D]