Hvor hurtigt flyttede i sammen

Hvor hurtigt flyttede i sammen line80
Jeg har kendt min kæreste i 4 uger, og har lyst til at flytte sammen med ham, men er bange for det vil skræmme ham at spørge. Hvor hurtigt har i derude flyttet sammen ? Vi bruger alt vores tid sammen, så det ville være økonomisk og praktisk også

Slap nu helt af. anonym
Det er alt for tidlig at flytte sammen efter så kort bekendskab.Der skal da helst gå 1-2 år før du overhovedet tænker på det.Ok,i har det godt sammen nu,men hvem siger det vil fortsætte hvis i flyttede sammen.Hvis du spørger ham om det,kan han sagtens løbe skrigende langt væk.Hvorfor det hastværk med at flytte sammen??Lær dog hianden meget bedre at kende først,giv forholdet tid til at udvikle sig.Du er alt for ivrig,slap dog af.

det ville hjælpe sol
lidt hvis du havde skrevet lidt om din alder og under hvilke onstændigheder i har mødt hinanden.
Det er et lidt tyndt grundlag at svarer på.
Men : lad nu lige den første sindsyge ( for det er hvad man bliver angrebet af ved forelskelse ) lægge sig. Klap hesten og vend skråen, som man siger.
Har du de samme følelser om 6 måneder, så flyt dog sammen.
Et godt råd kan jeg dog give dig.
Tag på en kort ferie med din udkårne. Kan du holde ham ud, og han dig er du ikke gået helt galt i byen.

efter 8 måneder første gang Anonym2006
det holdt i 18 år - efter 12 år anden gang, det holdet 12½ år.

giv tid sunnyboy
1 får i ulve klæder siger jeg bare....

Tja... anonym
Har et rimeligt nyt forhold..vi har været sammen i lidt over en uge..Vi har da allerede planlagt at vi ændre min ansøgning i en boligforening til to når han er færdig til december med sin uddannelse..med tanke om at flyt sammen når det er muligt...Vi er ikke et sekund i tvivl om at vi gerne vil det, på trods af den korte tid vi har kendt hinanden...Hvorfor vente hvis det er det vi vil? Men før vi får en lejlighed, så har vi også været sammen i 6 mdr. som jeg finder meget acceptabelt...hvilket han også gør..som han siger..."så virker det ikke så forhastet"...(og hvis det går galt inden vi når så langt tid, så er der jo ingen skade sket..) Men du kunne vel prøve at snakke med ham for sjov om jeres fremtid? Så kan du da i hvert fald finde ud af om han overhovedet tænker i den retning... :) Pøj pøj..

Rekord 1 dag. elway
Da jeg var 18, der flyttede jeg hjem til en pige dagen efter jeg mødte hende.. Det fungerede i 3 år, også var det forhold dødt.. Så i princippet kan det lade sig gøre.. Men man er jo ikke helt rask når man er nyforelsket.. Man kan jo risikere børn, hus og milliardgæld inden man kommer ud af den psykose.. hehe :) Så pas på.. I skal jo først lære hinanden at kende, når i ikke er hamrende nyforelsket, og det bliver hverdag igen ! :) Men tillykke med dit nye forhold.

da jeg var ung og naiv m33
der flyttede jeg sammen med en pige i aalborg efter kun en uge. Hun var mig SELVFØLGELIG utro, opdagede det dog først senere....men dengang var jeg også kun 21 og hun var 18.

Idag skal jeg se kvinder an langt længere, før det overhovedet ville komme på tale, at jeg flyttede sammen med hende - ville lure om hun havde en stor gæld og jeg rent økonomisk ville komme til at stå med hårene i postkassen, ville tjekke hende ud, hvordan hun var i det daglige, at hun f.eks. ikke led af rengøringsvanvid, ikke var for materialistisk, ikke gik op i lidt finere madlavning (som jeg selv gør), hendes indstilling til at kunne nyde tosomheden istedet for at have huset fyldt med veninder hele tiden, og så selvfølgelig hele hendes indstilling til livet generelt.

Har vist efterhånden fået ret mange parametre at styre efter før jeg overhovedet ville give mig i kast med at bare tænke på at flytte sammen med en pige.

Men du er ung, og skal først gøre dine erfaringer. Derfor: spring ud i det, du kan kun lære af det, hvis du ikke gør det vil du måske fortryde du ikke gjorde, hvis I flytter sammen KAN det jo være det også går godt!

Held & lykke, beslutningen er din, ikke vores :o)

Kære Line80 cassiopaya
Uha nej Line pige, lad være med det!! Allerede efter 4 uger, det er alt for tidligt min søde ven, også selvom du syntes, det kunne være praktisk og økonomisk.

I kender knap nok hinandens særheder, sure sokker og underhyler med brems spor, hvem går ud med skraldespanden.

Og skal toilet brættet være oppe eller nede, hvor skal der klemmes på tandpastatuben.

Nej spøg til side, men I kender ikke hinanden godt nok til, at flytte sammen endnu, tro mig det er rigtigt.

For mit eget ved kommende, flyttede jeg sammen med min ungdomskæreste 8 måneder, efter vi mødte hinanden. Det holdte 25 år, men var ikke en dans på roser uden torne.

Ret fordømmende holdning aman72
"()...det er alt for tidlig at flytte sammen efter så kort bekendskab.Der skal da helst gå 1-2 år før du overhovedet tænker på det"

Hvad hulen er det for noget generaliserende p.i.s. at fyre af?

Jeg og min kæreste flyttede sammen efter 5mdr. Det kunne vi gøre, fordi vi meget, meget hurtigt kom helt ind under huden på hinanden - vi havde oplevet både opture og nedture sammen og var på et tidspunkt ved at gå fra hinanden (efter ca 2mdr), men vi nåede altså meget hurtigt at lære meget at kende om hver vores personligheder og hemmeligheder. Men det kræver naturligvis også at man kommunikerer sammen.

Hvis man lever i et overfladisk forhold, hvor man f.eks. ikke tillader sig selv at "lukke op" overfor sin partner, betro sig om sine inderste hemmeligheder, eller i det hele taget bare ikke snakker særligt meget sammen (og måske kun mest helt smalltalk-overfladisk) - ja så vil jeg da godt tro, at der vil gå 1-2 år før man overhovedet kender hinanden. Eller også tilhøre man måske den hjernedøde uden selvreflektion, som bare tænker "nåja de fleste plejer at flytte sammen efter 1-2år, så må vi jo nok også være parat til det". Ja, sådan tankeløst og overfladisk er der desværre vist mange der tænker (eller rettere sagt "ikke tænker").

Rent faktisk kan man også nå meget ind under huden på hinanden i løbet af en måned, og det kan være andet end overfladiske overvejelser, der gør at man tænker på at flytte sammen. RENT faktisk tror jeg man intuitivt kan føle om det er det rigtige at flytte sammen - igen: hvis man selvreflekterer, tænker over sine tanker og følger sit hjerte og indeni "mærker" hvordan partneren føler for det.

Men ok, alene det, at "line80" skriver herind er jo et bevis på hendes tvivl. Alene det, burde gøre, at hun måske skulle vente lidt endnu, og i første omgang måske bare snakke forsigtigt med kæresten om fremtiden og måske i en henslået bemærkning nævne noget om at flytte sammen på et tidspunkt. Så, når hun kan mærke at det er det rigtige tidspunkt at spørge (de fleste kærester KAN altså føle, hvad partneren tænker), så vil jeg anbefale hende at spørge kæresten direkte.

Det kommer an på, hvor nemt det er at flytte væk igen.. M35Kbh
Jeg synes også det er meget hurtigt at flytte sammen, men man skal da give kærligheden en chance når man møder den, da den har trange nok kår i forvejen, men jeg vil ikke anbefale det, hvis det ikke er nødvendigt,

Lad være med at købe en lejlighed sammen eller stifte fælles gæld og hvis du og han har en backupplan i tilfælde af at I skilles og I PÅ FORHÅND har aftalt hvem som beholder lejligheden, hvis I skilles, så sker der vel ikke noget ved det.. Husk desuden at dele husarbejdet og alle fælles udgifter ligeligt, så der ikke er så meget at blive sur over i dagligdagen.

Men jeg lover dig for at det kan være særdeles ufedt at skilles og have fælles bolig og synes det er for tidligt for dig at risikere den slags problemer, når man er så ung, så hvis du ikke kan lade være så gør det, men tænk dig nu om!

jep anonym
Kunne ikke være mere enig :) ..Mine forældre flyttede sammen efter 3 mdr, og de er stadig lykkelige sammen efter 25 år...Men de var nødt til at flytte sammen...min far var i militæret over på sjælland, men skulle overflyttes til jylland 3 mdr efter han mødte min mor..så han gav hende valget om at flyt med og starte noget med ham eller at sige farvel..så skulle min mor jo pludselig finde ud af om hun troede nok på de to :) Gjorde hun heldigvis...Ellers ville jeg ik være her i dag hehe