Hvor hurtigt kør du?

Hvor hurtigt kør du? bigdon
Er det kun mig der kører 200km/t hver dag? Jeg kører lidt for hurtigt hver dag når jeg skal på job og hjem igen. Det er på landevej og ikke i byen eller forbi en børnehave. Men på landet. Er det kun mig.? Eller tør du bare ikke sige, at du også gør det.?[:O]
Vil ikke høre en masse pis om hvor uansvarligt det er for det ved jeg sgu da godt.

Jeg overholder færdselsloven Mads Turba
..og kører ikke hurtigere end man må - heller ikke på lande- eller motorvej. I øvrigt skal man afpasse hastigheden efter forholdene. Det vil sige, at man i f.eks. tåget eller usigtbart vejr skal nedsætte hastigheden og udvise agtpågivenhed.
Jeg er sikker på, at hvis alle overholdt loven og i det hele taget koncentrerede sig om at køre i stedet for at foretage sig alt muligt andet (snakke i telefon, tænde cigaretter og hvad ved jeg) - så ville antallet af ulykker med tab af liv og førlighed blive dramatisk nedsat.

Godt for dig bigdon
Men nu er du nok også 65år og har ikke kørekort næste år. og kør i en gammel bil fra 70-ere

Tilfældigvis ikke Mads Turba
Jeg er 32 og kører i ny bil, så det er vel ikke noget problem. Men det er jo folk af din skuffe, som får andre trafikanter til blot at trække på skuldrende og tænke "Sikke en idiot", hver gang man hører om en motorcyklist, der har kørt sig selv ihjel eller kørt sig selv til invalid.
Hvis MC'erne kørte fornuftigt ville man måske have større medfølelse med dem, der kommer galt af sted.

Sjov thorkild
Du siger i dit eget indlæg at du ikke vil høre på pis omkring din kørsel, og så snart der kommer en og kører anderledes end dig, så får han/hun pis.

Hmm Mr fartgal ernst_kolding
Du tror åbenbart ikke at der kan ske dig noget, men vid at det også kan ramme dig, jeg kan ikke bedømme, ud fra det du har skrevet, og det er komplet uansvarlig, men jeg kan da have en mening om, at du enten ikke kører bil, eller også mangler du potens i sengen, for mennesker med blot en smule fornuft ville holde sig til at køre vel omkring 100 km/t på landeveje.

Håber ikke du møder en stor traktor, for det overlever du ikke med den hastighed du skriver.

Ernst

Som har kørt skadesfri i 44 år

Jeg lægger mig ud foran dig Øffemåsen
Når jeg ser en stor bil komme bragende på motorvejen bagfra, så trækker jeg ud og overhaler lastbilen, som jeg ligger bagved. Det gør jeg naturligvis indenfor den tilladte hastighedsgrænse, så hvis grænsen er 110km/t så kører jeg det.

Så giver jeg somregel vedkommende bæst fingeren bagved, fordi han har lagt sig helt op i mine baglygter og åndsamøben tilsyneladende aldrig har lært at tælle "enogtyve - toogtyve" dengang han gik på køreskole.


Når han så vredt overhaler mig, når jeg har foretaget min overhaling og ser mig surt ind i øjnene, så får vedkommende mine dødsøjne igen og jeg ser somregel en meget forskrækket mandsling.

Bevares, hvis der ikke er et øje på vejene, så har jeg ikke ondt i måsen over drengerøve, der ligger og kører med 200+km/t. Dengang jeg havde en stor, gammel Nissan Primera, skulle topfarten af denne da også lige testes på den nye og KOMPLET ØDE motorvej mellem Esbjerg og Kolding. Nålen nåede ca. 220Km/t, men det var med fri udsigt mindst 2-3 km frem.

Men hvis du ligger og kører 200km/t i trafik, så skulle du have skudt hvedeknoppen af ved højlys dag og have ristet klunkerne dine. Stille sagt.

måske 10 over ...
Jeg kører cirka som Mads Turba... Det er muligt, at jeg trykker lidt mere på speederen, med der er ikke meget mere end 10 km over hastighed - selvfølgelig ikke i byen.

En af årsagerne til, at jeg ikke VOLDkører på landet (selvom jeg vil give dig - det er sgu en rar fornemmelse [:)]) er, at jeg er vokset op på landet. Jeg tænker på, hvordan man bruger området, når man bor der, og der er altså bare en anden kultur. Så lige pludselig - VUPTI! så står der en unge eller en voksen, der er ude at lufte sin hund. Så derfor voldkører jeg ikke - mere...

Jo thorkild, ernst_kolding
også derfor jeg ikke tror vedkommende overhovedet har en bil [:D][:D][:D]

Nåe ernst_kolding
knægten kører motorcykel.

Det gjorde jeg også dengang jeg var ung, men jeg solgte den da min bedste ven blev dræbt mod en elmast, det er fanme ik specielt spændende at se ens bedste ven uden hoved, det lå i hjelmen flere meter fra kroppen

Nemlig, men folk er 95% byboer idag Øffemåsen
På de store vestjyske amtsveje er det fristende at give gas, men når man selv er vokset op på landet, ved man, at der pludselig kan svinge en traktor ud på vejen eller ja, at der er en mand, der er ude at gå tur med sin hund.

Men idag er der nok 95% byboer, som ikke er flasket op med denne sunde fornuft og kører sig derfor ihjel. Specielt på Tingvejen mellem Grindsted og Korskro. Det er da fint med alle de rundkørsler der er kommet, men der er stadig strækninger på flere km der er komplet lige, og hvor en bytosse trykker klampen i bund ...og så sker katastrofen [:*(]

Problemet kan let løses ernst_kolding
og jeg tror det kommer en dag.

Det hedder GPS-styret fartbegrænser, forstået på den måde, at hvor man må køre 80 km/t træder fartbegrænseren i funktion ved 80 km/t

Det er faktisk let at lave, da næsten alle biler i dag leveres med navigator, som er GPS-styret, så er det blot at indføje på landkortet hvor høje hastighederne må være i de forskellige områder og så forbinde navigatoren med en elektronisk fartbegrænser.

Næste skridt ernst_kolding
i forsøget på at sænke antallet trafikullykker bliver nok, at når en mobiltelefon bliver aktiveret i en bil, uden håndfri, så tages brændstoftilførslen fra, det er hamrende let at lave den slags

Det er klaphatte anonym
som dig, der er til fare for andre, den dag du køre galt, vil jeg sku håbe at du ikke tager andre med dig og at det kun er eneulykke og nej du skal da ikke dø af det, men sidde som en grøntsag, resten af livet og tænke over hvor fedt det var da du kørte som en sindsyg

Tak for Svar bigdon
der kan man bare se.. Det er kun mig der kører for hurtigt på min Motorcykel. Nu skal jeg nok holde op og køre pænt.[;)]

normalt jake
motorvej ca 200
ellers vel 100
fart er godt [:)]
på mc kører jeg dog en del stærkere

indrømmelse RiggWelter
Jeg kører også forstærkt.

I byerne forsøger jeg at overholde fartgrænserne, men farten sniger sig da indimellem op på 60 km/t

Uden for byerne forsøger jeg at køre efter forholdene.

Og det vil sige, at jeg mange steder kommer op på omkring 120 km/t og enkelte steder kortvarigt op på 140 km/t.

Moderne biler er ikke bygget til at trille rundt med 80 km/t, jeg mener det er skadeligt både for min bils motor og miljøet.

Min bils motor går bedst ved 120 km/t i femte gear.

Den ville sikkert gå ligeså godt ved 80 km/t i fjerde gear, men ville så stadig tage lige så mange omdrejninger som ved 120 i femte gear.

Motoren bliver altså mere slidt ved 80 km/t end ved 120 km/t, samt at der vil blive forbrugt mere benzin.

alle unge ung fyr
du er sku ikke ud nomal. jeg køre for stræket være dag. stor set altid.hader og lige og trille af sted. da jeg kun er 22 hved jeg alle ander dreng på min alle er på sammen måde stor set

250km/t Per Pedal
Det er dog kun når jeg kører i firmaferrarien. Når jeg kommer ud på min carboncykel, runder den snildt 280km/t. Det sjoveste er at zigzagge ud og ind mellem bilerne, når man er på cykel.

Uha da, pænt sprog Uni man 21
Godt du skriver "dreng" for nogen mand er du ihvertfald ikke! [:D]
"Alle" i min omgangskreds kører fornuftigt og ikke med hovedet under armen, men ud fra dit indlæg at bedømme tror jeg, at du har en anden type omgangskreds end min!

Jeg er også en synder Billy
Jeg træder også for hårdt på speederen - men udelukkende på landevejene, hvor man bliver nødt til at overtræde fartbegrænsningerne for ikke at være i vejen for de andre bilister (og tja flere og flere lastbiler faktisk).

Men jeg kører max 100 km/t.

Jeg håber dæleme det er på motorvejene du kører 200 km/t og IKKE på landevejene ?!!!

For så må jeg uddele en paphat - det er simpelthen for dumt at køre så hurtigt

Skal man tage det her alvorligt ? ernst_kolding
det minder mest af alt om provokation.

Ok det er jeg verdensmester i, men ikke når det drejer sig om at køre i trafikken.

En skrev at det slider på motoren at køre langsomt, prøv lige at optimere din viden, høj fart kræver mange kræfter og dermed høj slidtage, jeg kører Mercedes til daglig, 7-gearet, men den går faktisk ganske godt ved 80 km/t, den slides ikke specielt meget, omdrejningstallet er omkring 1800 pr min. brændstofbesparende og slidtagebesparende.

Før man udtaler sig i denne henseende, bør man opdatere sin viden om motorer.

God humor Billy
"Så giver jeg som regel vedkommende bæst fingeren bagved, fordi han har lagt sig helt op i mine baglygter"

Åh ja hvem kan ikke nikke genkendende til den evige idiot som tror han ejer motorvejene og flasher arrigt med lygterne så han kan komme forbi ?!!!

Ha ha Ernst Billy
Så er min ENORM [;)]

Billy - VW Lupo

AHA Billy
"Moderne biler er ikke bygget til at trille rundt med 80 km/t, jeg mener det er skadeligt både for min bils motor og miljøet."

Prøv du at forklare politiet det når du knaldes i en fartkontrol - jeg tror den vil komme på deres TOP 10 over latterlige undskyldninger ved deres årlige julefrokost

Lidt for hurtigt???? hønemor1001
200 km/t er ikke, hvad jeg vil betegne som lidt for hurtigt! Derimod som uansvarligt og alt det andet, som du ikke vil høre. Jeg vil blot håbe, at den dag, hvor du kører galt og risikerer at slå dig selv ihjel, er der ikke andre på vejene, som trækkes med i dit "uheld".

Jeg kan dog ikke påstå, at jeg aldrig overtræder fartgrænserne engang imellem. Men jeg kører aldrig så hurtigt, at jeg risikerer et klip i kortet - altså aldrig mere end 30% for hurtigt. Og aldrig i byerne, der holder jeg mig under fartgrænserne.

Jeg følger trafikken. Jeg gider ikke have et ekstremt højt brændstofforbrug, fordi jeg skal ligge og overhale hele tiden, så jeg lige kan komme forbi to ekstra biler, for derefter at skulle bremse hårdt ned og klemme mig ind i køen lidt længere fremme. Det er både alt for stressende og alt for dyrt.

mvh hønemor1001

Forskel på at køre diesel RiggWelter
italiensk fuldblod

Jeg vil skyde på, at din Mercedes har en dieselmotor siden den tøffer rundt med 1800 omdrejninger ved 80 km/t (og ikke et ondt ord om nyere dieselmotorer).

Jeg kører i en Alfa, som skal have omdrejninger for at bestille noget, og den ligger på lige mange omdrejning når jeg kører 80 i 4. gear og når jeg kører 120 i 5. gear.

Alt andet lige må det være bedre for motoren at køre 120 i 5. gear, da jeg så kommer hurtigere hjem, og den altså ikke skal tage omdrejninger i så mange minutter [:)]

ifølge færdselsloven en selv
må du ikke skifte vognbane, hvis det på nogen måde er til gene for andre. Hvis der kommer en med 200 km./t og du trækker ud foran så han må bremse, så har du overtrådt færdselsloven.
Hvis der sker en ulykke, så er det den der har skiftet vognbane der får skylden, omend måske ikke den hele. Hvis jeg husker rigtigt, ligestilles vognbaneskift med ubetinget vigepligt.
Mange tror fejlagtigt, at de bare må skifte vognbane når de har tændt blinklyset, intet er mere forkert. Når der kommer en bagfra der blinker til dig fordi det ser ud som om du vil køre ud foran ham, så har du bare at blive i din vognbane.
Kender du den type der kommer fra tilkørselsbanen med 80-90 km./t og trækker ud foran en i overhalingsbanen ( venstre vognbane ), der køre 130-140 km./t fordi der køre en lastbil i højre vognbane med 90 km./t. Han har da ikke noget overblik endsige evnen til at læse trafikken.
Nej, jeg går ikke ind for så voldsom hastighedsoverskridelse.

Ved vognbaneskift er det kun på motorvej at blinklyset skal bruges IKKE på landevej , jeg har set mange farlige situationer på landevejen når en ser det ud til, blinker fordi han skal overhale, men faktisk blinker fordi han skal dreje til venstre.

Sikkert rigtigt Ernst !. Mjølner
Nævnte du ikke tidligere du kørte Mercedes ?......... [;)]

Ps. Mjølner
Jeg har en VW Polo !.

Til en fart idiot. iq132
Lige netop som så mange andre skriver, er du en uansvarlig tumbe, og burde spærres inde i en Dødsdrom. (Der kunne du få afløb for dine seje fantasier om at være verdens mester i kørsel på mc) Jeg er 57 og har aldrig haft andet end kørekort til mc, biler betragter jeg som svedekister[;)] Jeg har heller aldrig haft en ulykke hvor andre var indraget, er i det hele taget sluppet med bare at vælte en gang ved meget lav fart på en grusvej. I dag køre jeg med sidevogn og der er en fart over de 90 Kmt. ikke nogen fornøjelse jeg vil faktisk hellere ligge og futte afsted med 70 Kmt. så føles det hurtigt at køre 90 Kmt. en gang imellem.
Så fortsætter du med dine sindsyge eskapader vil jeg håbe at dit kørekort må blive perforeret som en si.