Hvor kan den købes?

Hvor kan den købes? anonyme
Jeg søger en sort North Face jakke til piger.
Den er sort, og så er det en slags 3-i-1 jakke. Den er foret med fleece, som kan tages ud. Det yderste lag er lidt i stil med sådan en windbreaker. Jeg ved at de kunne købes i butikkerne sidste år i en prisklasse på mellem 2000-3000 kr.
Er der nogen der ved, om denne model stadig laves? I så fald, hvor kan den så købes, og hvad er modellens navn?

Håber der er nogen, der kan hjælpe [:)]

Kan købes her... Anonym
www.Dinfar.dk

Hygge

Usmageligt Får kuldegysninger
Du har da simpelthent for mange penge hvis du seriøst overvejer at købe et stykke overtøj til 2000-3000 kroner! Det skulle forbydes!!!

... anonyme
Nu står jeg sådan set og søger en god jakke, jeg kan bruge i mange år fremover, og så vil jeg gerne investere i en jakke af god kvalitet i stedet for at købe en til lavere pris, som jeg kan smide ud efter et år eller to. Det er mit eget valg, så du bedes hellere komme med et ordentligt svar i stedet for de der indlæg. Jeg kan simpelthen ikke bruge det til noget ..

jakke ananym
ved ikke hvor du bor men i odense er der lige åbnet en forretning i rosengårdscentret der udelukkende sælger north face tøj

Hvorfor usmageligt?? Anonym
NOrth face jakker er nogen af de bedste jakker du overhovedet kan få fat i.
Mener der er livsgaranti på dem, og det er det bedste kvalitet du overhovedet kan få fat i. syntes du skal holde sådan nogen meninger for dig selv, da du tydeligvis ikke har en skid forstand på det.[:D]