Hvor kan der sparres

Hvor kan der sparres Flyttemanden
og jeg læste et eller andet sted at en dame har betalt 2500 kr for en kort snak med ham, det er vildt skørt men damens eget valg.

Men jeg mener ikke det kan være rigtigt at vi der betaler skat, hver eller hver anden mdr. skal finansere politi og PET folk i stort omfang til en person der frivilligt vælger at besøge vores land og blive tilbedt af folk der betaler formuer bare for at se ham.

Nu kan det være nok, mener jeg, skal manden besøge danmark af bekvemmeligheds årsager, må det da være rimeligt han selv medbringer politi og PET til at passe på sig.

Men hvad mener du, er det kun mig der er træt af alt det vi ikke har råd til i Danmark, samtidig med vi skal betale for en mand kan blive feteret, Men selvfølgelig mandens mulighed for at score guld på at have været præcident i eget land er jo nok opbrugt, og så er det jo fint vi i Danmark bukker pænt og betaler mandens gilde.. gud hvor må han grine godt af vores venlige land

(Indlæget er kopieret fra anden bruger)

Men gad vide hvad hans besøg kostede og hvem der betaler?

Det er jo nok ikke event firmaet - og den gode mand betaler vel næppe heller selv for at holde foredrag

- Jeg er bange for at man godt kunne lønne en pedagog eller give et par ældre menesker en ren ble for di penge

Men den er nu mest henvendt til alle jeg venstre bønner der sider og skriver indlæg i arbejdstiden - og klager over at der er for mange arbejdsløse i Dk - og at det er for dyrt at have dem gående

Kopi indlægget bliver jo ikke mere interessant Anonym
af at blive kopieret.

Og hvis det er den slag pædagoger vi skal have i stedet for Clintonbesøg, så ved jeg snart ikke...

Jo - det ved jeg godt. Jeg foretrækker Clinton og ud fra hans bog at dømme staver han også ikke så lidt bedre en både pædagoger og flyttemænd - herre jeremia. (kan du se mine himmelvendte øjne?)

vil du sparre eller spare? anonym2000
Du vil måske bare sparre med den anden stavesvage? Eller vil du spare hende væk eller måske til? - knold.