Hvor længe "må" der gå??

Hvor længe "må" der gå?? Pigen21
Ja spørgsmålet siger måske ikke sig selv overfor alle, men jeg kan prøve og se om jeg kort kan forklare min situation.

For 14 dage siden tog jeg den tunge beslutning og gå fra min kæreste gennem 1 år og 3 mdr. Vi havde først været langdistance kærester, også flyttede jeg ned til ham, men det gik ikke desværre.

Nu skriver vi stadig sammen, hvilket han har valgt, da jeg egentlig helst så vi ikke gjorde, men jeg har valgt og sige OK til det for hans skyld.

Nu var jeg i byen for en uge siden, stille og rolig, for lige og hilse på gamle venner, og lige snakke med dem om, mht hvorfor jeg var flyttet hjem igen osv. Næste dag skriver mig og min x sammen, og stiller mig 2 spørgsmål:
1. Var der nogle der lagde an på dig?!
2. Var du sammen med nogen?

Hvortil jeg svarer nej til begge ting.

Idag kom samme spørgsmål til mig, eller rettere kun spørgsmål nr. 2. og jeg svarede igen nej.

Jeg har tit fået beskeder fra ham hvor han skriver at det er hans tanker der styrer disse spørgsmål som han stiller, og han fortryder bagefter han har sendt sms´en. Og han skriver at han godt ved jeg aldrig ville kunne være sammen med en ny så hurtigt efter vores brud.

I dag sad jeg så og tænkte, er der nogen grænse for hvornår man "må" være sammen med en ny, er der nogen som skal bestemme hvor lang tid der skal gå?
Jeg har bestemt ikke haft lysten til og være sammen med nogen, og jeg vil hellere bringe andre fyrer ind i mit problemfylte følelsesliv lige pt, det ville ikke være fair.

Men jeg har nok et par venner/veninder som når de lige har slået op, uanset hvor lang tid der er gået, så har de en ny.

Men jeg vil sige, at det er da når man selv er klar til det, og føler sig parat til og starte på en ny, hvad siger i? Skal man "huske" og tænke på X´ens følelser også?

Håber på gode og seriøse svar.

Lad dog være med at svare på den slags spørgsmål Læser
han har ingen ret i den her verden (eller den næste) til at spørge. I er færdige. Slut. I det hele taget er det en rigtig dårlig ide at skrive sammen med ham. Hvad vil du med det?

Du her ingen pligtperiode. Når du er klar er du klar og det kommer kun dig ved.

Held og lykke med at komme HELT ud af dit gamle forhold. Du har et stykke vej endnu.

Slut er slut lilledille
Hvis I er gaaet fra hinanden, saa er I gaaet fra hinanden! Naar du finder en du har lyst til at vaere sammen med, saa er du det. Saa betyder det ikke noget om der er gaaet et par dage eller et par aar. Det samme gaelder for din x. Naar man har afsluttet forholdet, saa er man ikke laengere forpligtiget overfor hinanden.
Det betyder jo naturligvis ikke at man ikke godt kan tage hensyn til hinanden, hvis man stadig gerne vil vaere gode venner. Saa man behoever jo ikke fortaelle den anden at man har vaeret sammen med nogen og hvordan og hvorledes. Det er DIT privatliv og din x er ikke laengere en del af det.
Det lyder som om din x har lidt svaert ved at forstaa og acceptere at det er slut, saa maaske skulle du paa en soed maade sige at det er bedst hvis I stopper kontakten.

meld klart ud. jpboksen
Du må se at melde helt klart ud over for din eks, at det er slut og du afbryder alt kontakt fra nu. Han er ikke rigtig i hovedet hvis han tillader sig at stille den slags spørgsmål. Han kan ikke fortsætte som en god ven, det vil han ikke kunne klare den dag du møder en anden. Så se at komme helt ud af hans klør. For dit eget bedste.

du kan ikke tage ansvaret for hans følelser Q44
Hej
Når han bliver ved med at sms'e til dig og du bliver ved med at reagere følelsesmæssigt, så er i nok ikke helt færdige med hinanden. MEN der er nogle ting du kan gøre, for at bearbejde det: f.eks. skrive op hvilke gode, stærke sider du bragte frem i ham (vi har allesammen alle mulige forskellige sider)som du så kan forsøge at genfinde i dig selv (i andre sammenhænge måske). Jeg tror det kan hjælpe dig til at gøre dig mere hel og fri i forhold til ham. Så du FRIT kan vælge hvordan du vil forholde dig til ham, istedet for at blive holdt fast i det moralske dilemma, du står i.

Tak for svar Pigen21
Jeg har også lige skrevet til ham og forklaret ham at jeg er skide ligeglad med hvor lang tid der går før han er sammen med en ny, for det er som om han venter på at jeg er "den onde", så han ikke bliver det. Har skrevet at han for min skyld kunne være sammen med en 2 timer efter jeg havde flyttet mine ting.

Nu venter jeg på hans svar, også vil jeg melde klart ud at jeg ikke orker at vi har kontakt til hinanden mere, for det stopper os begge i og komme ud af det her, og at jeg ikk længere vil svare på hans sms´er og opringninger!

Selvom det vil blive svært, for det var en hård og svær beslutning jeg tog da jeg slog op, og jeg elskede ham stadig da jeg gik ud af hans lejlighed og da jeg havde flyttet mine ting nordpå igen, men jeg kunne bare ikke!

Tak for svar:)

Jeg vil også lige sige til dig Læser
Jeg kan godt huske din historie. Han er ikke værd at bruge mere tid på.

Hvordan går det med at finde job? Har du fået moster af din ryg? [:)]

Til Læser Pigen21
Er imponeret over at du kunne huske min tidligere indlæg.

Jeg har fået lidt arbejde nede i den butik jeg blev udlært i, men har desværre ikke hørt fra nogen af de steder jeg har sendt ansøgninger ud til, men jeg håber for hver dag der går at jeg høre noget..

Som sagt er det mega hårdt og flytte hjem igen når man 1 gang er "fløet fra reden", men jeg tæller til 10 når vi er ved og få en diskussion også prøver jeg og fortælle mig selv: Hun vil kun mig det bedste.

og det går lige pt:-)

Nogle indlæg husker man bedre end andre. Læser
[:)][:)]

Hvis der er nogle af de jobs du har søgt, du rigtig gerne vil have, er det okay for alle parter at du følger op på dine ansøgniner med en opringning. Arbejdsgiveren opfatter det som interesse, hvis der er lidt ved dem.

I disse tider, hvor påstanden er at der mangler hænder alle steder, er det jo også underligt, at ikke alle dine ansøgninger i det mindste giver svar (nogen fylder os med løgn)

Fordelen for dig, hvis du ikke får job ud af det, er at du får en afklaring og det gør dit liv nemmere.

Jeg ønsker dig al mulig held med dine forehavender. Husk at i dag er første dag, i resten af dit liv. Du fortjener et godt liv.