Hvor længe skal jeg vente?

Hvor længe skal jeg vente? JHR
Jeg er en pige i midten af tyverne, jeg har en kammerat, midt i trediverne, som lige er blevet single, og jeg er ret forelsket i ham. Det har jeg så fortalt, og han er indtil videre ikke løbet råbende væk!
Han har selvfølgelig brug for tid for at komme sig over at blive droppet af sin kæreste, og det forstår jeg udmærket godt. Men hvor lang tid skal jeg vente? Hvilke tegn skal jeg se efter, som tegn på at han enten gerne vil have noget mere end venskab med mig, eller ikke vil?
Jeg kan virkelig godt bruge nogle gode råd i den her sag!!

du skal vente anonym
lige så længe du har mod på det. Men inden din kammerat blev single, virkede han da interesseret i dig ? jeg synes gennerelt ikke, at man bør satse på en, som er i krise over en kærestesorg. Men det er en individuel sag.

du skal vente 1 år Venteværelset
hvis du ikke vil have skeletter i skabet. Det lyder sejt, men så lang tid tager det mænd (som minimum) at komme over en dropning. Nogle er faktisk først mennesker igen efter 3 år.

Hvad var hans hannah1
svar, da du fortalte ham, at du var forelsket i ham?

vente? brlouise
Hej.
Jeg synes du skal sige til ham hvordan du har det. Og sig så til ham at han bare skal tage sig den tid han har brug for, pga. den med hans eks, men at du ville fortælle hvordan du har det og føler. Hvis han ikke har lyst til mere end venskab vil han sige det. Hvis han vil noget senere, hvis han lige har brug for lidt tid, vil han helt sikkert blive glad for din ærlighed, støtte og forståelighed, hvilket sikkert vil give ham et positivt billede af hvordan du ville være som kæreste i et kommende forhold ;)Hvem vil ikke have en forstående, tålmodig men stadig ihærdig kæreste? ;) Hvis han vil mere med det samme er det jo bare dejligt :)
Det er i hvert fald hvad jeg ville gøre.. og jeg må lige sige: hvor tit bliver man lige forelsket? ;) det er det værd at gøre et forsøg, og vil kun blive et mærkeligt venskab hvis du ikke får det sagt ;)
håber du kunne bruge mit råd.
Kram Louise

klapjagt, hvornår vil han mere, aconto
mere hvad, du skriver, at han lige er blevet forladt af en kæreste, så han har bestemt ikke behov for flere problemer lige nu.
lige nu er han bedøvende ligeglad med kvinder, de siger ham ikke en døjt, men du er åbenbart parat til at overtaget pussenusseriet, så du kan få bekræftet dig selv.
når kvinder siger, vil han mere, så mener de, vil han flytte sammen med mig, og lade mig styre hele hans liv, måske har han behov for at være alene nu, og evt. tage på en lang rejse, og finde sig selv igen, det dummeste han kan gøre, er at ville mere, med en anden kvinde.
hvis en pige spurgte mig, vil du mere, end bare at hygge dig med mig, så ville jeg løbe skrigende bort, vi fyre ved godt, at det kvinder mener med mere, betyder, at de vil bestemme alt, og hvem vil miste sin frihed for en kvinde, der er mange andre ting i livet, som er meget mere vigtigt.
der er tusindvis af enlige kvinder, nogle er i panikalderen, "sikkert ikke dig, sorry, for du er stadig ung og du har meget tilgode endnu, men nogle gange får man det indtryk, at kvinder absolut skal "redde en fyr fra ham selv, så han ikke falder for en anden pige.
jeg har selv været i et par forhold, men når pigen viser tegn på, at hun vil flytte ind, eller med på ferie, så takker jeg nej, friheden er vigtigere, end et fast forhold, ihvertfald for mig.
efter et par måneder bliver de fleste ledige kvinder kontrolerende, de vil, at man kun vil hende, og man må bestemt ikke tale med sine venner, eller opsøge nye bekendte, medmindre hun er med til at udvælge dem.
sidste år i februar, havde jeg en meget lang ferie, 8 uger, fordi jeg ikke holdt ferie året før, min daværende kæreste kunne naturligvis ikke holde ferie på daværende tidspunkt, og nærmest forlangte, at jeg skulle vente med min ferie, til hun også havde ferie, det kunne jeg ikke se noget fornuftigt i, for jeg ville nemlig til filipinerne, og temperaturen der, passer mig bedst i februar og marts, ellers bliver det for varmt for mig.
hun blev helt hysterisk, og forlangte, at jeg aflyste min ferie, men nu var jeg kommet i kontakt med nogle danskere, som boede der, og drev et mindre hotel, så jeg ville absolut på ferie.
jeg kunne så vælge mellem hende, og ferien, og jeg valgte naturligvis ferien, hun sendte mig godt nok mange mails, men jeg svarede ikke på dem, for der skal man ind på en netcafe, for at sende mails, og det havde jeg ikke lyst til, man skal ikke lade sig friste mere end nødvendigt.
hun ventede åbenbart også på mere, men da jeg spurgte hende, hvad hun kunne tilbyde, ud over det jeg allerede vidste, blev hun sur, og jeg har heldigvis ikke set hende siden.
hun er 32 og jeg er 35, så måske skulle jeg være den eneste ene for hende.

dette er naturligvis ikke en kritik af dig, men blot min opfattelse af, hvordan jeg opfatter de fleste kvinder, jeg håber du kan læse det positivt.

du skal vente anonym
hej JHR

Jeg kender godt den følelse du sidder med. Jeg har selv fortalt en fyr, at jeg godt kan lide ham, og godt kunne tænke mig at være mere sammen med ham, bare for at se om der sker noget. Men han er ikke klar endnu, og derfor sidder jeg selv med lysten til at vente på ham - selvom han sagde jeg skulle komme videre - for min egen skyld. For hvad nu hvis der ikke bliver noget? Skal man så bare sidde og vente i to år på een, som måske slet ikke bliver klar til noget? Eller bare et halvt år? Hvad nu hvis der er en anden 'eneste ene' derude, som man ikke ser, fordi man ikke kan se udover sine følelser for den anden?

Jeg tror kun det er dig selv der ved, om han er værd at vente på (og det er jeg sikker på du synes han er), men pas på med ikke at vente for længe. Måske går du glip af noget, der er mere 'værd'. Jeg ville give det maks et halvt år, og hvis ikke der er sket noget inden, der kunne tyde på, at der vil ske noget mere, så skulle man måske komme videre? Hvs det skal ske, så sker det også!

Jeg håber du kunne bruge mit svar til noget. Men husk - det er kun dig, der i sidste ende kan vurdere, om det er din tid værd..

Og til ham den sølle 35-årige. Du må virkelig have haft det hårdt. Jeg blev meget forarget da jeg læste dit indlæg. Måske du skulle passe på med ikke at dømme alle kvinder over en kam. Selvfølgelig skal du have din frihed - og selvfølgelig skal du tage på ferie når du vil. Men hvis du virkelig var vild med pigen, så havde du da skrevet nogle mails tilbage til hende. Måske ikke hver anden dag. Hvis du virkelig ikke ville noget med hende, skulle du måske have fortalt hende det fra starten. Så havde hun muligheden for at finde en, der - undskyld mig - måske var mere 'værd' i hendes tanker. Mange kvinder vil gerne have et seriøst forhold, hvor man bor med ham man kan lide, men hvis ikke du har fået løbet hornene af, skulle du måske gøre din(e) kærest(er) opmærksomme på det?!