Hvor lang tid

Hvor lang tid Anonym
Hej... Jeg skriver fordi jeg er i tvivl om hvor lang tid det er normalt der går før man bliver gravid...
Situationen er denne, min kæreste har været steriliseret men fik så lavet det talbage igen. Det skulle jo virke men han er ikke blevet tjekket for om det gør. Vi har i 1 år nu haft ubeskyttet sex uden der er sket noget og nu hvor vi så prøver sker der stadig ikke rigtig noget.. Jeg snakkede med en kollega som sagde at det havde taget hende mange måneder at blive gravid..

Men kan det virkelig passe at det tager så lang tid??

Min mor blev gravid første og eneste gang hun ikke brugte beskyttese så hun er ikk rigtig til den store hjælp.. Min svigermor kunne ikke blive gravid så hun ved heller ikke hvor lang tid det tager for folk der ikke har den slags problemer..

Giv det tid :-) tio
Det tog min svigerinde 3 år at blive gravid fra de begyndte at arbejde på det...

Men måske var det en god ide om din kæreste (og evt også du selv) blev tjekket, hvis I er begyndt at blive utålmodige. Så ved I jo om I arbejder forgæves eller hvad...

Held og lykke.

det er vel meget individuelt Tussi
vil jeg mene....

Prøv mig TRUMP
så lykkes det - god påske

svigermor kunne IKKE blive gravid. q8hifi.
har hun så født en hankat eller en puppe, eller har hun været skruk og lagt på æg i hønsegåden.
jeg kender en brandmand som også fik en operation, så hans sædstrenge kunne fungere igen, og samtidig tog han i tonsvis af vitaminer og andet godt, samtidig fik damen rettet næsen, hun havde arabernæse.
efter ca. 7 måneder blev hun gravid, og skulle føde her i landet, da begge var ansat på Thule air base, og ud kom der en meget mørk dreng med arabernæse, og negerhår.

faderen var ikke særlig stolt da han fandt ud af, at det var en anden der bollede hende, medens han var på 24 timers vagt, eller som det gode ordsprog siger, jeg tror min mand er utro, hvorfor det, jo han er ikke far til mit sidste barn, typisk kvindefnidder.

Når I har prøvet.... anonymous
i 1-2 år uden held, så opsøg jeres læge hvor i har mulighed for at komme i behandling for ufrivillig barnløshed ;o))