Hvor møder man piger på hverdage?

Hvor møder man piger på hverdage? cozey
Hey.
Vi er et par kammerater, som ofte forsøger at fordrive tiden ved at møde nye mennesker.

Nu er spørgsmålet så: Hvor møder man piger på en hverdag? ... altså udover caféer osv.

Hvad laver i tøser til dagligt?

På forhånd tak.

/Helpo

..... lille-my
hvor møder man fyre i hverdagen? :)

Overalt Naculia
Du kan da møde piger overalt: på gaden, på job, i skole, på nettet, på biblioteket, i biografen, hjemme hos dem selv, hos venner og veninder - overalt.
Hvad mener du med at "møde piger"? Er vi ude i en scorevejledning eller er dit spørgsmål baseret på nysgerrighed efter at vide om piger laver de samme ting som drenge?

meget relevant tobytouch
Til hverdag møder man piger til foredrag og på kurser.
foredrag og kurser bliver langt mest besøgt af kvinder. Og de kommer ikke bare for kurset, men kvinder er tit engagerede i mange ting, ret seriøst.

Slå op i kulturnaut.dk og find foredrag og lign. i jeres område. Og gerne noget med kunst eller bløde værdier. sjov eller mennesker.
og der er mange kvinder som aldrig går ,,i byen,, som er skidesøde at snakke med og ganske interesserede, bare man selv er lidt seriøs og ikke er en savlende hund.:)

Så jo, alle kvinderne gemmer sig i skyggerne af hobby og interesser... og de er kloge!, men alene. gentleman-adfærd sparker røv.

vh ;D

Fredagsbar på universiteterne rotterotte
Det er stensikkert at I kan møde dem der - men i hverdagene kan man også deltage i deres hverdagsbarer, der er som regel også mange kvinder der. Så er det jo så lige om at finde det rette studie.
Der er jo altid sygeplejerskestudiet, fysserne, sprogstudierne (hvis man er til toptunede altid sminkede piger i altid moderigtigt tøj, så er CBS et udmærket sted. Meget kan man sige om dem, men de forstår virkelig at sætte en hvilken som helst fest igang på CBS.)

joachim joachim
jeg hed jpoachim jeg er 20 år [l][l] ha ud lyst til at væar kæasdar