Hvor mange af debatørene på denne side har været ude for noget ubehageligt med "nydanskere...

Hvor mange af debatørene på denne side har været ude for noget ubehageligt med "nydanskere... FCKglumsø
Fortæl jeres historie samt holdninger

OK... jannien
Du starter!

Sikkert en del desværre Hende her
Da jeg var ung i 80'erne oplevede jeg flere gange at passere en gruppe unge indvandrere på gaden, og de så begyndte at råbe diverse sjofelheder efter mig.
I den situation er det jo meget normalt at ignorere sådanne fjolser, men kun for så at høre dem råbe "rasist" og "dumme dansker" efter mig.
For dem der ikke ved det, så gik man med poset tøj dengang, så tøjet var bestemt ikke udfordrende.
Og så spørger jeg lige, hvem er det der er rasist der? Ihvertfald ikke mig!

Jeg er opdraget hjemmefra med, at jeg skulle holde mig fra dem, men som 14 årig fik jeg mit eget lille oprør, og bestemte at det skulle de voksne ihvertfald ikke diktere mig.
Jeg fik så en veninde som boede på Nørrebro og som rendte sammen med indvandrerfyrene.
Jeg fulgte bare med som det tynde øl, men efter et års tid nærmest flygtede jeg derfra, for de var som vilde dyr, der bare ville nedlægge piger, og helst så mange som muligt, og kom pigen så først på krogen, så mente de at de ejede hende.

Så var der på diskoteket, et sted hvor der også kom en del indvandrere, og der måtte jeg opgive at komme for de fattede bare ikke ordet nej, havde en af dem først udset sig en pige, ja så blev de hængende uanset om hun ville det eller ej.

Ja jeg kunne blive ved længe, men det korte og det lange er, at jeg lige siden jeg var 15, har undgået invandrere af hankøn, og jeg krydser både fingre og tæer for, at min datter aldrig begynder at rende sammen med dem.

Jeg har prøvet lidt Tøsedrengen
De der smarte unge halalgutter med pomadehår, kører som død og helvede inde midt i byen.
Forleden kom en sort Golf indenom i et meget befærdet kryds. Nogle dyttede og rystede på hovedet. De fik fingeren og tilråb. Dette med den latterlige kørsel er nogle unge danske fyre også gode til. Men de ignorerer bare når vi påpeger det. Det gør indvandrergutterne ikke, de bliver truende. En af mine bekendtes nabo blev efter en påkørsel truet med tæsk, hvis han meldte det til politiet. Så har jeg selv oplevet en palestinensers paranoia, da vi i forbindelse med en forsikringsskade på hans badeværelse, skulle arbejde i hans hjem. Han beskyldte os alle for det værste og kaldte os racister, fordi vi kun ville lave det, forsikringsselskabet bestilte og skulle betale. Fra dag et var han på konfliktkurs med alle håndværkere. Det var ubehageligt. Senere er jeg blevet røvrendt af en grønthandler, der ikke ville betale for den tid jeg brugte på hans møgbutik. Så jeg arbejder kun for indvandrere, hvis det er nogen jeg får anbefalet af kolleger eller lign. I den landsby, hvor jeg bor har vi et lilleput fodboldhold, alder ca 4-6 år. De skulle på udebane spille mod Gellerups indvandrerhold der hedder ??. De møder op og skal have det sjovt. Tror de. De små purke og deres forældre, blev skubbet, puffet, truet og (igen) kaldt racister, fordi de vandt. Så dem spilles det ikke imod mere.Bare hvad jeg har oplevet.

Ditto her Rumlerik
Jeg havde et par venner der boede i en bebyggelse hvor der er flere nydanskere end indvandrere, og kort efter de var flyttet ind ringede det en aften på døren.
Udenfor stod en par nydanskere og krævede beskyttelsespenge af dem, så de kunne gå i fred nede på gaden.
Han nægtede at betale, men da en af hans venner som også boede i samme område fortalte at han havde gjort det samme, med det resultat at blive omringet en sen aften, og få trukket sine negle af, så valgte mine venner at betale, og ellers se at få flyttet derfra igen hurtigst muligt.

Ikke jeg s.s.blicher
De fleste er faktisk rare kontaktsøgende mennesker.

jeg har Vrinskeren
Jeg har arbejdet et sted hvor en del invadrerpiger og arbejdede.
En af dem, en kurdidk pige havde travlt med at genere os danskere med f.eks. at sige at hun ville slå min kæreste ihjel, hun var rigtig modbydelig, og hun vidste at hun ikke ville blive straffet for det.
Vores leder sagde ikke noget til hende, rettede aldrig på invadrerpigerne, men prøvede vi andre at forsvare os og sige noget til dem, så blev vi truet med fyring.
Jeg holdt det ud i et lille års tid, og så fik jeg job et andet sted.

Jeg har prøvet flere ting. mandaabenraa
Tre nydanskere ville have min pengepung , og truede mig flere gange.

Jeg passede mit arbejde , og skulle i forbindelse med mit arbejde vejlede nogen om noget de havde lavet forkert. Jeg snakkede med en nydansker kvinde , og det kunne hendes mand muligvis ikke klare . Jeg var meget tæt på at blive udsat for grov vold. Konen førte ham ind i lejligheden med magt.Han virkede meget truende i meget lang tid , når han så mig.

Nej det sofkis
har du vel ikke,du render vel også og slikker dem i det brune hul

Jeg har være udsat for noget ubehageligt kompromis
Bunker af racister som prøver at skabe en hadsk holdning mod nydanskere. Jeg har osse 3 gange set udlændinge få nogen på hovedet bare fordi de var udlændinge.

Dem som vinder er ydrefløjene. Begge fløje med ekstreme holdninger vinder flere tilhængere når hadet trives. Er det ikke det had du prøver at dyrke ved at skrive et så ledende et indlæg ?

Næh... når problemet er Anonym
så stort som dette kan man ikke bare benægte det og lade som om det ikke eksistere.

Hvor lærer du den slags ord ronda-lee
Du bliver aldrig puttet af Ronda med den slags ordbrug.
Foj solskin.
Ronda

hvor starte/slutte aristoteles
den er vist møntet på novicer, enfoldikaldikalister, rablikalister og socialakrobalister, som har været på en enkelt charter tur til Mallorca og så den oblikatoriske konfirmationstur til Harzen, hvor en tolder forlangte at åbne også den anden taske!

håber du får maximum venstredrejet respons! - diverse rødtoppe og karklude skal nok vide at hvæsse pennenene!! denne ligger lige til højrebenet for dem!! (nu vi taler om det!!)

Hvad for et had FCKglumsø
Jeg dyrker ikke had men kendsgerninger min ven

Hvorfor det? Realist
Det er der sikkert, mange der har - inkl. mig. Men jeg har også været ude for ubehaligheder med "etniske" danskere. Så hvad er din pointe?

Jeg har også været ude for meget positive oplevelser med "nydanskere". Der findes gode og dårlige mennesker overalt - sådan er det!

De fleste? en bekymret dansker
eller de færreste?
Hvor mange har halal-lefleren blicher EGENTLIGT mødt?
Det kan man jo spørge sigselv om - men jeg giver jer andre ret.
Muslimer er både ubehøvlede og farlige.