Hvor mange kongelige hustrubidrag kan staten betale for?

Hvor mange kongelige hustrubidrag kan staten betale for? Lucy
Nu hvor Alexandra blive Joachim's eks-kone, faar hun loen af staten istedet for at blive forsorget af sin mand. Hun har ifolge agtepagten ret til hustrubidrag fra eksmanden Men nu faar hun istedet aarpenge fra det offentlige, saa at Joachim slipper for at betale til eks- konen

Joachim vil muligvis gifte sig igen paa et tidspunkt. Hvis ogsaa dette agteskab ender i skilsmisse, er det saa acceptabelt at eks-kone nr. 2 faar en fast indtaegt fra det offentlige?

Og hvis ogsaa prins Henrik eller kronprinsess Mary lader sig skille, vil staten saa ogsaa betale istedet for Margrethe eller Frederik?

Joachims sexuelle observans vil næppe sandsynliggøre endnu en kvinde mma
Dermed vil kone nr 2 næppe blive aktuel.

Hvis og hvis... Henrik
Joachim bliver aldrig gift i igen!

derfor mur
ud med kongehuset, de trækker bare penge fra skatteyderne, uden at give noget igen. En præsident ville gavne meget mere. FUCK KONGEHUSET!

Ja nemlig! Republikanerinden
Har hørt at ham der George Bush skulle være så god!

Smukt og enkelt. Ace
Sådan.
Ikke mere ævl.
Ud.

Ace

Von And Prins Anders
Ja det er da derfor at han snart kan kaldes Onkel Joachim. :))

En president er meget dyr franks viking
Du ved vist ikke hvordan en president fungere.
Det vil sige mange ansatte, flere rejser og et hav af udgifter.Desuden skiftes han eller hun ud ved hvert president valg, som kostermere for landet end Dronningens apanage !!!
Desuden uden kongehuset har vi ikke nogen så flot og smuk repræsentation i udlandet, som vi har idag. At Joakim er lidt tabt bag en vogn... er en ting,men vores kronprins og kronprinsees er allerede mere kendt i udlandet end B&O eller LEGO.. Ikke engan Mærsk kan komme på de niveauer.

Så vær I glade for DK monarki. Et af Europas ældste..
Det med traditioner og samlling af et helt lands borgere er nok noget af det fineste I kan have.. Hernede er vi i krig ( Frankrig ) hver gang der er valg og INTET samler landet... Upersonligt og HAMMRENDE DYRT med en regering og dens president !!!

YeHaaaaaar ja mengil
Ja det er ingen problem... <det er bare diskodasko!!!!