Hvor mange penge bruger du

Hvor mange penge bruger du maxiblue
på julegaver i år? Har du et loft for, hvor meget du vil bruge i alt?

Det kommer da an på... hopeless_angel
... hvad tingene koster :o)

Jeg har ikke modtaget ønskesedler endnu, så jeg ved intet.

(Nej, jeg køber altid ind i vildskab - totalt uden loft)

Max EyeC
200kr pr. person.

Ja, jeg modtog de første maxiblue
ønskesedler for et par uger siden, så jeg ved allerede nu, at julen i hvert fald ikke bliver billigere end sidste år [;)]

Ja stramt budget i år beezer 38
Jeg og min bedre halvdel er ved at bevise overfor banken, at vi kan leve på en langt mindre levefod, så vi kan få vores drømmehus. Og har gjort store møbelindkøb. Så vi har aftalt med familien at hver gave max må koste 150kr.

Personligt er jeg blevet for gammel til gaver for længe siden, juleaften i sig selv er nok. Men min 11 år yngre bedre halvdel er af en anden livsanskuelse, så det måtte blive et kompromis [:)]

Sådan har jeg det maxiblue
nogenlunde selv - undtagen mht. børnenes gaver, da springer jeg totalt budgettet - igen, igen ...

Ok, Ja, jeg ville også være maxiblue
lykkelig, hvis jeg ikke skulle få en gave - jeg elsker stemningen, hyggen og dét at være sammen med familien.

max 1500 ananasipyjamas
Voksne i familie og vennekreds har i mange år ikke givet hinanden gaver , så det er jo nemt nok . Til et julearrangement skal jeg kun have "pakkeleg" gaver med samt en lille ting til max 100 kr. Vores eget barn får nok for i alt op til 1000 kr (det er så gaver af ca 100/150 kr stykket)- men det er heller ikke det store når jeg tænker på hvad andre fyrer af. Vi bruger hellere vores penge på god mad og det at være sammen. Så gavebudget ligger under 1500 kr .. hvad der så ryger på alt andet fis&ballade ved jeg ikke , men heldigvis er det kun 1 gang om året[;)] tilgengæld bruger vi ikke en kr i år på nytår men det var ikke spørgsmålet ...

det er fuldstændig sygt at bruge så mange penge forkælede unger
vi bør alle skrue ned for forbruget, og nøjes med billige og nyttige gaver, så som 1 pose havregryn eller en pakke flødeboller, og intet andet.

i de sidste 35 år har jeg arbejdet både jule og nytårs aften, og til hvilken nytte, jo arbejdsgiveren tjente store penge, og personalet blev fyret efter nytår.

danske børn er så forkælede, at de ikke engang gider at rydde op, eller gøre rent, eller stryge deres eget tøj.

giv dem en skål risengrød med en saltet fisk.

Der er vel forskel på ønskesedler Undren
og dosmersedler. [;)]

kan godt forstå anonym
at mange vælger gaverne fra... men synes stadigvæk det er en lidt tom fornemmelse, hvis man kun er sammen med voksne og der så ingen gaver er overhovedet.. piv!

Jeg er studerende Nattie
så jeg har ikke så meget at gøre med. Jeg forsøger at ramme ca. 200 kr til hver. Jeg giver gaver til mine mor, far, to søskende og min kæreste så det bliver lige 1000 kr. Jeg kan ikke lægge mere til side. Min kæreste og jeg plejer desuden at give os selv en oplevelse (koncert, teater osv) sammen, udover gaverne under træet, så det bliver måske 400-700 kr i alt hvor vi så betaler halvdelen hver.

Det mener... hopeless_angel
... mine unger desværre ikke ;)

Godt sagt - det maxiblue
giver jeg dig ret i [;)]