Hvor meget skal vi som forældre finde os i

Hvor meget skal vi som forældre finde os i Sus1966
Hvor meget skal vi som forældre finde os i at Teenager blander sig i vores voksen liv ??
Hvis vi elsker i soveværelset bliver man overfaldet næste morgen over for mange lyde !
Vi har et normalt sex liv men man kommer da med lidt lyde engang imellem.
Man får også fortalt af ungerne man drikker for meget ,og det er pinligt når de ser en danse 
Vi har også et normalt forhold til alkohol .
Her til skal siges at vi har været sammen i 25 år og der i 2000 var en krise på et ½ år,så når man fik et glas for meget kom vi let op og skændes , men aldrig vold mm. Og det siger ungerne i dag de kan huske ! men som jeg fortalt dem ,vi havde en lille krise og det er de nød til at acceptere og glemme !
Kan det passe vi som forældre skal gå på liste føder ind til de unger er flytte hjemme fra ?
Vores er 15 og 17 ½ år .
Føler at de unge i dag har så mange rettigheder i dag.

jamen du bestemmer jetpost
da i dit hus, selvom ungerne gerne vil bestemme det hele. Men i den anledning må jeg så nok sige at det nok er vores egen skyld til dels, da vi har ladet dem styre, mig selv incl., så det er ingen bebrejdelse. Men du er "herre" i dit hjem, du bestemmer hvornår i skal have sex i soveværelset, du bestemmer hvad tid de skal komme hjem, du bestemmer menuen, og videre i den dur....

hold da fast! gnaek
så skal man pludselig til at stå skoleret for sine teenage-børn, det må jeg nok sige!!
Jeg er mundlam, ved slet ikke hvad jeg skal sige... Men sådan kan det da ikke fortsætte.
Undskyld mit vage svar, jeg blev bare chokeret over at læse dit indlæg.

Kender det godt.. K 38
Jeg er mor til en pige på 19 år, og kan godt genkende problemet. Da min hun var ca. 3-5 år yngre, ville hun også meget gerne bestemme alting herhjemme.

Men som en anden skriver. Stå fast. Det er dig/jer, som bestemmer i huset. Jeg ved godt det kan være svært at beholde sin "magt" i hjemmet. Men det skal og kan lykkes *S*

Tænk over, hvad du gør Far til 2
Undlad at drikke alkohol. Det er da et dårligt signal at sende til de unge mennesker. Som voksen er man jo en rollemodel og hvis de ser man er glad og har styr på tilværelsen uden at pimpe smitter det forhåbentlig af på næste generation

Nej det er ikke noget dårligt signal dulkis
at have styr på sit indtag af alkohol.

Og det er da bestemt ikke noget der skal efterkommes fordi et par perfide teenager, der er fuldstændig klar, over hvilke knapper de skal trykke på, for at få angrebene "rent ind".

Stik dem et par ørepropper og sig til dem at I gerne vil have uforstyrret sex, eller bed dem forlade hjemmet lørdag eftermiddag og holde sig væk til der bliver ringet efter dem.

Så vil jeg tro de utidige kommentarer ophører. Så længe de tror de kan gøre dig lidt flov ved at påtale det, lige så længe vil de gøre det.

Man skal behandle sine unger med respekt, men det er sandelig med det foremål, at de gør det samme over for andre, ikke mindst én selv og den indblanding de har gang i er respektløst.

At drikke alkohol hannah1
er da ikke det samme som "at pimpe". Nu er der jo altså forskel på det, voksne og børn kan tillade sig. Voksne kan dyrke sex - det hører med til de flestes voksenliv.

Når først man har de børn man skal have Far til 2
..er der jo ingen grund til at blive ved med at dyrke sex.

DOH!! s10
Du må være en trist lille mand med ingen fornøjelser i livet.... Synd for dig...!