Hvor normalt er det, at en eks kommer tilbage?

Hvor normalt er det, at en eks kommer tilbage? Den håbefulde
Jeg håber, at I kan hjælpe mig med at svare på et spørgsmål. Er det normalt, at en eks kommer tilbage efter, at de har gjort det forbi? Jeg vil meget gerne høre jeres efaringer om dette, fordi jeg selv går og håber på, at min eks kommer tilbage.

Min historie:
Min kæreste og jeg var sammen i lidt over 13 måneder. Jeg er 31 år og han er 37 år. Vi blev forlovet, da vi havde kendt hinanden i et år (han overraskede mig med en ring). For snart 3 måneder siden gjorde han det lige pludselig forbi. Hans begrundelse var, at det hele lige pludselig blev så seriøst, og han synes, at jeg fortjener en, som er bedre end ham. Han vil gerne være alene, så han kan gøre, hvad han har lyst til (DVS så han kan arbejde en del uden han skal have dårlig samvittighed over, at vi så ikke ses så meget). Han siger, at han ikke kan sige noget negativt om mig, men det er bedst, hvis vi bare bliver venner. Normalt dropper han kontakten, når han er gået fra en kæreste.

Vi har stadig kontakt med hinanden, men jeg kan godt mærke, at jeg ikke rigtig kommer videre. Hver gang vi snakker sammen, så håber jeg, at han har fortrudt. Når vi snakker sammen, så pjatter vi og hygger, som vi plejer. Det er et skridt tilbage, hver gang vi har snakket sammen. Især hvis han har ringet, når han har fået lidt at drikke, for så udsender han en masse signaler, og det gør jo bare, at jeg håber endnu mere, at vi finder ud af det igen. Han siger, at han tænker meget på mig, men det går bare ikke, at vi er kærester. Jeg har prøvet at fortælle ham, hvad jeg virkelig føler, men han siger bare, at han gerne vil være alene, og det er bedst, at jeg kommer videre. Men det kan jeg bare ikke endnu. Der er bare ingen logisk forklaring, hvorfor han gjorde det forbi. Jeg tror, at han er gået i panik over forlovelsen, selv om det var noget, som han gerne selv ville.

Han er gået i panik - kom videre Kira.
så skal han nok finde dig selv på et tidspunkt, når han finder ud af, at du er fløjet

Kåre håbefulde.... NPN
Jeg tror du skal videre, han har trukket sig og han har måske en anden han prøver lidt af nu...og så det jo helt fint at han har dig lidt standby ikk.....[:(]kom ud i livet og brug tiden på dig selv, kurser,træning,en rejse f.eks og så tænker du heller ikke så meget på ham... vi har jo nok alle prøvet at vente på en fyr der ikke lige kunne bestemme sig, så mit råd er lad være og bruge din energi på at fundere og gruble for meget over hvad der foregår i hans hoved.... tænk hellere på at DU skal være glad igen...op med humøret...[;)]

*LOL* sunnyboy
dream onnn big time *LOL*[:D]

Så rigtigt... Den håbefulde
Du har fuldstædig ret. Jeg bliver helt skør i hovedet af hele tiden at gå og tænke over alt dette. Uanset hvad jeg gør, så finder jeg ikke selv svarerne på alle mine spørgsmål. Jeg har det også bedst, når jeg er beskæftiget med en masse ting, så jeg ikke har så meget tid til at tænke på ham. En klog veninde sagde til mig på et tidspunkt ”Det gælder måske om at placere håbet det rigtige sted i hjertet. Et sted hvor det ikke er glemt, men hvor det heller ikke er bestemmende for dit liv”. Det prøver jeg så på, selv om det er svært.

1000 tak for dit svar.