Hvordan

Hvordan Kippil
har folk i dagens danmark med at få vide antallet at sexpartnere, som sin nye kæreste har haft.
Er det noget som folk hænger sig i?....må pigen gerne have været i seng med flere end fyren, eller kan fyren have haft for mange,....og hvad er for mange og for lidt.
Jeg husker en samtale jeg havde med mine venner for,..vel ca en 6-8 år siden,[:)] der synes jeg kan mindes at den generalle holdning var at en pige ikke skulle have haft sex med mere end 10....Men den dag idag er det ik vigtigt for mig, så længe hvad hun har gjort med vis form for selvrespekt....og det samme gælder jo nok også hendens syn på mig.

Jeg har ærligt ingen anelse om en gennemsnit for antal sexpartnere her i DK, men ville bare høre hvordan synet lå på dette, både kvinder og mænd. Er det noget man lægger mærke til i dagens danmark, hvor vores ret åbne sex kultur, efterhånden har givet piger lidt mere "luft" til at have flere sexpartnere uden at blive stemplet billig.
Sådan er det i hvert fald i min omgangs kreds.....

altså.. Tahitiliti
Nu siger du din omgangskreds? hvad er din omgangskreds?
Jeg ved fra mig selv, at drenge de nogle gange kan være for tarvelige til det med at kalde en pige billig. jeg er selv en pige på 19, som har prøvet at få rygtigt billig smidt i hovedet, men det var egentlig faktisk bare en sur ekskæreste. Det gav ikke mening, for han var dengang min den første ;) . hovsa. men ellers så synes jeg da først at man er billig, når man har sex til højre og venstre hver weekend. Nogle mennesker har jo behov for sex, og gu er det da også fantastiks. Så lad dog de mennesker have sex som det lyster. Men jeg kan bare ikke klare de små pudder duller på 15 år, som har sex med den første de ser i byen udenfor de steder hvor de slet ikke må komme ind. DE ER BILLIGE! Nåe man kommer omkring de tyve så mener jeg, at det er meget fra person til person hvornår man er billig. Så længe man kan huske navne på dem man har haft sex med, inden for de sidste 4 måneder ;) .