Hvordan aflæser man hvem der gerne vil krammes?

Hvordan aflæser man hvem der gerne vil krammes? Kramme-bamse
Jeg er den slags der krammer og knuser folk jeg holder af. Elsker kontakt.
Men nu er det jo ikke lige alle der er til det.
Har I et bud på hvordan man aflæser hvem der nyder kram og ikke bare vil tage imod af høflighed?
Vil jo ikke kendes som hende den ubelejlige kramme-Lise.

Vh Lise

Jeg fik et kram krydsfiner
fra en pige helt spontant inden på strøget. Jeg blev meget overrasket. Det redede hele dagen.

kram anonym
er det nødvendigt at overgramse tilfældige folk.

Nej absolut ikke krydsfiner
jeg tror også, at hun spurgte først, og hun havde iøvrigt udeendet med sig. Men selvfølgelig ikke alle ville have kunnet acceptere dette. Jeg kender også nogen spanier, og de krammer altid, og sådanne automat kram bryder jeg mig ikke om.

bare ok anonym
jeg forstår.

er det et nødvendigt onde for dig? anonym
at skulle give folk en kræmmer?

Håndtrykket.. Iben
Er at foretrække hvis ikke ligefrem man er "slyngveninder" eller familiemedlemmer som ynder denne skik.

Hvis jeg møder een, som jeg ved vil kramme, og jeg ikke har den same lyst, så skynder jeg mig at gi hende hånden, eller et klap på skulderen, og holder mig så meget på afstand, at hun ikke kan kremme mig.

Det signal opfatter de fleste heldigvis..så kig ligt på folks kropssprog, der kan man aflæse meget.

Vh.Iben

Pinlig oplevelse gittedorte
Hej Lise

For nylig var jeg til min svigermors fødselsdag og i vores familie krammer vi meget. Efter at have hilst på de fleste, med et kram, kom jeg til min niece som fik en stor knuser og derefter min nevø som stod lige ved siden af. Nu var der lidt halvmørkt så lige idet jeg lægger armen om han ,kan jeg se at det sku ikke er min nevø men min nieces nye kæreste - OK de ligner hinanden lidt mennn....
Det var meget pinligt. Jeg lod som ingenting men hvad har den stakkelt dreng ikke tænkt. Jeg tror, jeg for ham altid vil blive husket som tanten der altid skal kysse og kramme.

I mit job som lærer er det noget af en balancegang det med at kramme. Nogle elever vil gerne kramme og andre slet ikke. Jeg krammer aldrig mine elever uden at de selv indbyder til det.
Især når jeg afslutter et hold bliver der uddelt mange kram og jeg tager det som et udtryk for at jeg har gjort mit arbejde godt og at eleverne har været glade for at have mig som lærer.

Jeg har en fornemmelse af at vi er blevet mere kropslige. Kram bliver brugt i stedet for håndtryk og det har jeg det OK med.

Kram fra faglæreren

Jeg er en krammer Morkaren
og nyder at få et kram tilbage, men ja man skal være forsigtig, det er ikke alle der bryder sig om det. Jeg har begrænset det til familie og venner, da jeg har oplevet det med pinlighed bagefter, når folk bare står med armene ned langs siden og kikker underligt på en.
Jeg tor familien ville syntes jeg var syg hvis de ikke fik kram. Hele familien er krammer.

..en krammer til Lise Tea
Kære Lise!

..med fare for at virke som en "automat-krammer" - for det er jeg ikke! - så sender jeg dig lige et varmt kram! Som du holder også jeg virkelig meget af et sådant... Det er intimt og en dejlig måde at viderebringe et budskab om sympati, begejstring ved den andens persons nærvær eller simpelthen stærkere følelser som kærlighed. Så til dig kære Lise, et varmt kram fra mig, for at dele dine sympatiske holdninger med os! :-)

Krammer fra Tea

OK... Kramme-bamse
...det er faktisk helt rart lige at høre andres "metoder".
Jeg har ikke oplevet nogen der sagde "hvad laver du" eller så sådan ud.... men man ved jo aldrig, folk gør meget af høflighed.
Vh Lise