Hvordan behandler man en f.h.v. husejer.

Hvordan behandler man en f.h.v. husejer. mandaabenraa
Mange mennesker ønsker at købe et hus. Man betaler penge til sig selv ( opsparing - friværdi).
Det er bedre at eje end at leje - køb af et hus.
En lejlighed kan koste så meget i husleje , så det vil være en fordel at købe et hus.

Køb af hus 370.000,-kr.
På et tidspunkt flere * sociale begivenheder* ( bl.a vold - ingen erstatning) , huset ryger på tvangsauktion.
Det giver så 155.000,-kr. for huset ( og en stor gæld).
Huset købes af et stort forsikringsselskab , og **videre sælges** med et tab , som forsikringsselskabet OGSÅ vil have husejeren til at betale for.
Videre salget vedrører ikke husejeren.

På den måde kan man ødelægge et menneske , og fastholde et menneske i en gælds klemme ( i flere år) .
En storbank stiller også med et stort krav 370.000,- kr.- tvangsauktionen 155.000,-kr. ( fabrikeret gæld).

Advokater arbejder med sådanne sager , og opbygger en sag , som ikke er i overensstemmelse med den måde husejeren ser sagen på.

Incasso kan så true med RKI. registeret , som kan give uoverskuelige og urimelige problemer.

Køb et hus , og bliv mishandlet - måske i mange år.

Vi ser tvangsauktioner i ugeavisen , men sagsbehandlingen hører vi ikke noget om.
Der er mange måder at tjene sine penge på , folks fordærv er der mange penge i.

Jeg snakker med en i Gråsten , og nøjagtig den samme sagsbehandling.

Dit flæberi er bare for meget. anonym.
Hvorfor skriver du igen om din elendighed ang det hus på tvang.Du gentager dig selv og din ynk gang på gang her i soldebatten.Hvad er det du vil opnå med det???Forventer ikke svar på dette fra dig.
Søg dog hjælp mand.

De der ikke betaler kaminsky
deres regninger ryger ud, sådan er det.

Dem der ikke har tjeck på deres privatøkonomi med store lån til høj rente er selv skyld i deres nedtur. Spar dog op i stedet for de latterlige lån, og få tjeck på økonomien

Jeg forstår dig iampersson
udmærket, har selv prøvet at være på røven i forbindelse m. en dum skilsmisse dog ikke med en tvangsauktion til følge. Ud af det kom en gæld på den forkerte side af 250.000.- og kun begrænsede værdier (gammel bil). Jeg er nu ude af det og har en vældig god økonomi blandt andet takket være rentefald, skattelettelse og andre "lyksaligheder".
På et tidspunkt havde jeg både 2 og 3 jobs for at tjene ekstra til at "raspe" gælden af det kunne dog kun betale sig i begrænset omfang da "skattefar" ikke ser sådan på det at de ekstra penge skulle bruges til min gæld men hellere til statskassen.
Det er ikke for at klynke men du har ret i at kommer man først "skævt" afsted så er det umådeligt svært at rette op igen, det kræver en del afsavn samtidig med at advokater, banker og finansieringsselskaber "scorer" kassen, i det omfang at de altså får pengene tilbage.
Lady - in - reds umodne pladder om at sammenligne med en brugt bil der skiftes ud hvert andet år skal du bare trække på skuldrende af, det er så dumt at det skriger til himlen.

Abemanden er spejderdreng. Delfin mutter.
Den lille Knud i spejdertøj,ohhh,hvor kært.
Lille Mor læser godnat historie for spejder Knud.
Lille spejder Knud hilser på kongen.
Den lille Knud i byen,han kender alle små folk i byen.

Rettidig omhu dulkis
er nok løsningen for mange. Nu kender jeg jo ikke Aabenraamandens "sag", men af de gentagne beskrivelser han afleverer herinde kan man vel udlede at han ikke selv gjorde det nødvendige og derfor fik sig anbragt i en situation, hvor andre gjorde det for ham.

Det lidt uhyggelige er så, at han overhovedet ikke fatter en bønne af, hvad der faktisk er overgået ham, og at han eget "nøl" har fremkaldt miseren, så han vil hele sit liv fortsætte med at være tvunget ind under andres dispositioner.

Sociale begivenheder fritager ikke en for eget ansvar. det er en begrundelse, der er anvendt i den gamle bistandslov og den kan han åbenbart ikke abstrahere fra.

En anden ting er, at man ikke får erstatning som voldsoffer, hvis man ikke er sagesløs.

Du har åbenbart fattet, hvad diciplinen går ud på. Beklager for dig, du skulle "genem møllen" det er ikke for sarte sjæle.

Det var dog et fantastisk indlæg dulkis
Du er ikke så lidt dummere, end ham du gør nar ad.

det handler om forståelse iampersson
jeg skal ikke dømme hverken "den raa mand" eller andre, blot konstatere at det ikke er nogen nem situation og hvis man vælger at kæmpe videre i stedet for at kaste håndklædet i ringen så har det sine omkostninger.
Omvendt så kunne jeg ikke tænke mig alternativet.
Jeg syntes rigtigt mange mennesker er forkælede og "sjosker" gennem livet båret på hænder og fødder og alligevel beklager de sig over petitesser.
Det er da sikkert sundt at prøve at være på "røven" et stykke tid.

nogle gange iampersson
kan man blive overvældet over den begavelse der strømmer en i møde her på "sol`en"

Det ligner de svar hmm hmm
din kære veninde LIR, altid giver aabenraamanden.

Abemanden bludrer løs igen igen igen!!! Hr. Olsen
Så den gal igen: Vores buschauffør kan ikke køre bus, køre bus, vores buschauffør kan ikke køre bus, køre bus - når han kører ned af bakken får han soldebatten i nakken - Vores buschauffør kan ikke køre bus, køre bus!

Hvad er det der driver denne lettere psykisk ustabile omgang ildelugtende hestegylle til dag efter dag at benytte alle til rådighed stående kropsåbninger til at udspy sine intetsigende tarmrenserindlæg og et eller andet tilfældigt?

Jeg mente at bistandsklienter skulle i aktivering og ikke havde andang til internettet... ?!?!

vh.
Hr. Olsen

Og du??? sjoveren
Buldrer ikke løs? Du skuffer mig!

Ja du har ret - og forståelse kommer af indsigt dulkis
ikke megen indsigt er så klar, som den man har oplevet selv.

Jeg har ikke fået "turen" selv, men været "bisidder" på et par stykker, med den opgave for øje, at ingen blev rendt over ende, så jeg ved godt hvordan systemet virker, - og at det ofte kræver nogle ressourcer man slet ikke har i situationen at "holde tungen lige i munden".

Vores højt besungne sikkerhedsnet har temmelig store masker og det er kedeligt, men ikke uoverkommeligt. ´Viljen og velplaceret ansvar tror jeg er de vigtigste faktorer, for at komme hel igennem den proces.

Skulle de så ikke kunne gøre det ud for dårskaben? dulkis
Tegning!!!

Fordømmelse slesviger
En af de værste ting ved at gå på røven økonomisk er den fordømmelse man udsættes for.

Naturligvis har man altid et ansvar for at have fået mere gæld end man kan betale. Men det er nu alligevel ofte sådan, at nedturen starter med ting, som man ikke er helt herre over.

Men når man først er gået ned, så er man fanget i en håbløs gældsfælde på livstid. Andre "forbrydelser" forældes i reglen på et eller andet tidspunkt. Men gæld kan bestå, så længe kreditorerne ønsker det. Og en gældsramt kan så længe gælden består kun få lov leve en kummerlig tilværelse på niveau med bistandsklienter.